Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

K sn ti že zadnjič povedal, al ti spomin že mal peša? :vragec: x:Dx

Kokr se spomnim si reku da boš zaseden xrolleyesx Kaj mi pomaga da si, če nimaš cajta. Sej si drugi polepšu dan. :vragec: x:o)x

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Deli na socialnih omrežjih

Bejbe, ve kar hujšajte! :vragec: Ni ga čez zadovoljno, suho bejbo, ki gleda na vse kar poje! :xx!: Meni so bolj všeč ženske z oblinami! :palec:
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Guest mačona
Kok si pa visoka? :inocent: :vragec:

Diana je visoka isto kot jaz.

nekoč sem v eni temi podalaopissvoje zunanjosti pizdaspace tipka je čorava, enkrattakodrugičtako,ne upamklamfati ... in je Diančireklagledena tisti opis,kotbiopisaovala njo, torej..

vam pa ne izdam,kolikosem visoka. x8Dx ehehehehe. :vragec:

Heh, očitno midva tud najboljš prek LNF komunicirava x:o)x 10 minut.. pa je že v naročju.. prej sem ga pa 3 ure klicala :o|o:

Ja, Mick x:o)x ga moram vzet s sabo, ker mora antibiotike dobit zvečer in zjutraj.. pa ne spim doma danes.. x:)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Heh, očitno midva tud najboljš prek LNF komunicirava x:o)x 10 minut.. pa je že v naročju.. prej sem ga pa 3 ure klicala :o|o:

x:o)x ......tko je to pr mujcekih, ne. Sn že vidu enga našga kak se je do nezavesti zabaval x:o)x v grmovju skrit, ko je opazoval kak ga majkica kliče in išče..... x;)x x:Dx

Kokr se spomnim si reku da boš zaseden xrolleyesx Kaj mi pomaga da si, če nimaš cajta. Sej si drugi polepšu dan. :vragec: x:o)x

Eh, ti sam obračaš neki :o|o: ......Javljam tu, ko ga imam. Sicer pa imaš ti boljši avto in ti bi lohk bil izlet v mb sam užitek.... :vragec: x:Dx Ja menda, ne....ji polepšau dan. xDDx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...