Audente 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Ko govoriš o svojem sovražniku, ne pozabi, da bi mu nekega dne lahko postal prijatelj. pa še res je Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 In zakaj nis javla? Kaj naj bi javla? Prosila presvetlega če ima čas? Kako naj vem da si v Laibachu? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 K sn ti že zadnjič povedal, al ti spomin že mal peša? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 kolk sta vidva prijetno Z medena Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 K sn ti že zadnjič povedal, al ti spomin že mal peša? Kokr se spomnim si reku da boš zaseden Kaj mi pomaga da si, če nimaš cajta. Sej si drugi polepšu dan. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Bela zastavca. P.S:bejba, ti si meni močno sumljiva. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Kok si pa visoka? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 56 kg jaz sem pa z mojo 56-tko zadovoljna. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Bejbe, ve kar hujšajte! Ni ga čez zadovoljno, suho bejbo, ki gleda na vse kar poje! :xx!: Meni so bolj všeč ženske z oblinami! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 jz pa z mojo stotko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 ej daj se že izjasni da zaključimo... upam, da bo tole šlo na normalen človeški priajteljski način... o moj bog, levinje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Kok si pa visoka? Diana je visoka isto kot jaz.nekoč sem v eni temi podalaopissvoje zunanjosti pizdaspace tipka je čorava, enkrattakodrugičtako,ne upamklamfati ... in je Diančireklagledena tisti opis,kotbiopisaovala njo, torej.. vam pa ne izdam,kolikosem visoka. ehehehehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 I don't want your money, i want you instead... Angel of mercy give me your heaven tonight..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
učenik 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: Spanec naj bi bil počitek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 o mali.... mučne sanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Kok je en pussy! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Ni za kej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 maaaačeeeekkkkk!!!! prid domov!!!!! x!x Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 ....saj bo.....ko bo njemu pasal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Heh, očitno midva tud najboljš prek LNF komunicirava 10 minut.. pa je že v naročju.. prej sem ga pa 3 ure klicala Ja, Mick ga moram vzet s sabo, ker mora antibiotike dobit zvečer in zjutraj.. pa ne spim doma danes.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Heh, očitno midva tud najboljš prek LNF komunicirava 10 minut.. pa je že v naročju.. prej sem ga pa 3 ure klicala ......tko je to pr mujcekih, ne. Sn že vidu enga našga kak se je do nezavesti zabaval v grmovju skrit, ko je opazoval kak ga majkica kliče in išče..... Kokr se spomnim si reku da boš zaseden Kaj mi pomaga da si, če nimaš cajta. Sej si drugi polepšu dan. Eh, ti sam obračaš neki ......Javljam tu, ko ga imam. Sicer pa imaš ti boljši avto in ti bi lohk bil izlet v mb sam užitek.... Ja menda, ne....ji polepšau dan. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Ja menda, ne....ji polepšau dan. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 Lajtunga Valjda, da sva drug drugemu polepšala dan. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Lajtunga Valjda, da sva drug drugemu polepšala dan. Si ga polepšal samo eni? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Na način k teb hod po glavi, samo eni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.