Mick 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Ma ne glih k sn mel en drug izračun bliz temu sicer......pol pa ga tko spljoh nisn rabu Kaj bi zaj rada, saj sva se zmenla za 2 pira, zaj še sam v mb pripeglaj.... Ksantipa, ne govor traparij.... K če ne bom povedau, da si ubogemu svizcu čokolado maznla..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Ma ne glih k sn mel en drug izračun bliz temu sicer......pol pa ga tko spljoh nisn rabu Kaj bi zaj rada, saj sva se zmenla za 2 pira, zaj še sam v mb pripeglaj.... Pol sep akej pove, a ne? Pa ob 6h zjutri sm ti na novo iskala, k forum ni delu. Pol pa sploh nisi rabu. Zmejnenu...naslednjič v MB drinkc. Al pa še bolš...v LJ, pa eno fejst rjavolasko lohk zravn prpeleš. Ji odstopim ta drug pir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Ksantipa, ne govor traparij.... K če ne bom povedau, da si ubogemu svizcu čokolado maznla..... Da ne bom jaz povedala s kakimi se družiš! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Pol sep akej pove, a ne? Pa ob 6h zjutri sm ti na novo iskala, k forum ni delu. Pol pa sploh nisi rabu. Zmejnenu...naslednjič v MB drinkc. Al pa še bolš...v LJ, pa eno fejst rjavolasko lohk zravn prpeleš. Ji odstopim ta drug pir. ...jebat ga, ni blo od mene odvisn al bom rabu Vseno thx, ne Zgučano...v mb....ono al pa še ...bolš pa še bl verjetno.... ...pa še ksantipa bi ziher pršla. Da ne bom jaz povedala s kakimi se družiš! Bom kar jaz......s samimi fajnimi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Aham, mijavvvvv! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 LE GLEJ DA SE POZDRAVIŠ DRUGAČE SI BOŠ ŽELEL DA SE NIKOLI NEBI RODIL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 jst sm tut dans nekam tečna jst ne bom nobenga čakala, niti klicala! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 VEM Grdo ali lepo...nisi me vreden..niti mojega spomina niti moje misli.Zato želim, da prenehaš tudi ti, tvoje misli obrni tja, kjer jim je mesto..Pusti me..........jaz sem te že davno, a si tega nisem priznala...zdaj vem Hvala Tebi, ki si mi dala brco v rit.... Lažje mi je in prav je tako.......... zaslužim si najbiljše in rada imam sebe In ko se bom naslednjič nekaj jokala in smrkala, PROSIM, da me vsi z macolo po glavi Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 ful si faca škoda, ko sma vsak na svojem koncu slovenije Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 nekaj se spet čira čara. :xx!: in meni to ni všeč, ker gre za meni drago osebo. x!x in verjemite, da jo bom branila. dobro vedno zamaga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Ti kar udri po blagu! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 saj mogoče sploh ni tako hudo ... ampak težko verjetno ... če bo šlo na bolje in tako, da tista meni ljuba oseba ne bo trpela, super, če ne pa ... bo "treba" malce namigniti, da se bodo odprle oči ... pač čutim dolžnost, poleg tega, da želim tej osebi končno enkrat mir v življenju. pa vtikujem se itak rada vedno in povsod, če se me tiče ali ne .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 To imava pa skupno Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 vtikovanje? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Aha. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Jaz pa vem za en dober plac, kamor se lahko vtakneta, pa se noben vaju ne bo motu do konca Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ah, sem se pozabu dodat, da tisti, ki ste zasluzni za odhajanje v redu folka s foruma, da pejte u tri kr.....in da niste vredni pol p... hladne vode! Pa tisti, ki tezite in nadlegujete folk, dokler jim ne dojadi, ste tud vabljeni k prvi skupini, da se ji pridruzite. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Jaz pa vem za en dober plac, kamor se lahko vtakneta, pa se noben vaju ne bo motu do konca No Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 No Divje jezero Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Divje jezero Hudoba! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Hudoba! Sploh ne, saj je bil cist nedolzen predlog. Niti vaju ne poznam, da bi vama lahko kaj sodil. Iz tekstov na forumu pa vecinoma ni povsem jasno razvidno, kaksen je kdo. Sploh jih pa veliko igra drugacno vlogo. Jaz osebno vem, kam bi se zdajle vtaknil, pa se obzaloval ne bi ... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Se bom raje nehala vtikat, da ne bo kdo obžaloval in to ne jaz, da ne bo pomote! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Da ne bo pomote....v posteljo, kar bom tudi naredil . Kar se pa tebe tice, Ksantipa, bi bilo to cist fajn zate in za druge, sam po mojem si pac ne mores pomagat, zato je brez veze, da kaj sploh reces okol tega... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Nekaj časa še zdržim, pol pa Bom pridna Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.