nosorog 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Nobenga ne maram!!!!! ew49xy7t* *Legenda: ew49xy7t = lalala lalala No2 Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Zakaj ne? Kdo te je razjezil? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Noben še. Sam tečn se, k je bil en čudn dan; z avtom pol Slovenije obredel, z nihalom enga pogrešanga iskal, v Naklem predaval, v Litiji per pil ... Čist za nikamor. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Si ga našel? Predavanje uspešno in pir ravno prav mrzel? Zdaj se lahko spočiješ, ko si doma! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Si ga našel? Zaenkrat sem se odločil, da je mrtev. Jutr ga bom probu najdt nad specialko. Predavanje uspešno Predavanje po mojem ql. in pir ravno prav mrzel? Mrzel ja. Moti dejstvo, da jih je blo šest. Zdaj se lahko spočiješ, ko si doma! Če nam šou raj kozlat. Ravno žrem mešanco kostanja, gob in čebule, ki mi je ostala od dopoldne. :xx!: lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Če ne prej, boš šel zdaj sigurno kozlat! Upam, da ni mrtev! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Če nam šou raj kozlat. Ravno žrem mešanco kostanja, gob in čebule, ki mi je ostala od dopoldne. :xx!: lalalajoj, revež. na, da bo bolje, če kaj pomaga: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 jebemti zasedene dece :xx!: a mi daste lahk mir????? pa koji kurac na tem svetu sem vam jest, da mi najedate?!?!? a se niste dojel, da ne bo kruha iz te moke???? doma se gonte, ce vam pa bejbe ne dajo, pa to NI moj problem!!!! JASNO??? :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ljubljana je za en k...... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 se strinjam. meni je lepo, ker sem ta vikend doma. pojdi v Tivoli. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Eh, Tivolija sem naveličana, sem celo poletje bila tam.....skoz tekla in hodila....zdej nej pa počiva čez zimo, od mene.... ,sj mene tud ni v Lj. HVALABOGU!!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 jaoo... sem sanjala piko pikico btw... da je bla debela v obraz, in mela podbradek. :lol: A pol si mela more? Moje sožalje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Eh, Tivolija sem naveličana, sem celo poletje bila tam.....skoz tekla in hodila....zdej nej pa počiva čez zimo, od mene.... ,sj mene tud ni v Lj. HVALABOGU!!! joj, jaz tudi ves julij in avgust hodila tja jokat , kadit, brat in tudi tečt. mene pa kar vleče in vleče tja. pa na Golovec - tam nisem bila tudi že od junija ... ko sem nabirala borovnice in on jih je nabiral zame in sem jih jedla z njegove dlani ... ohhh, nostalgija, ajde čao, gremo dalje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 joj, jaz tudi ves julij in avgust hodila tja jokat , kadit, brat in tudi tečt. mene pa kar vleče in vleče tja. pa na Golovec - tam nisem bila tudi že od junija ... ko sem nabirala borovnice in on jih je nabiral zame in sem jih jedla z njegove dlani ... ohhh, nostalgija, ajde čao, gremo dalje. To ja, dalje je treba it......forget the past!!! Hm, jaz pa ne jokat,ampak desce gledat ,hecam se, bolj oni mene. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 mene tudi. in to me moti. razen če je kakšen fletkan. samo pol me tako zmede, da mi vse leti iz rok, pa nisem sposobna izustiti normalnega stavka ... samo pismo, ne to v Tivoliju. tam nisem še niti enkrat vidla kakšnega fajnega tipa. me je pa enkrat, ko sem bila v njavečji krizi en šarlatan povabil na kavo in mi nakladal ... dokler mu nisem zbežala .... pa en star striček me je vabil nekam na Bled ali kam ... sem pač brala knjigo tam na klopci in se je ustavil in ker se mi je glih dalo pogovarjati z njim ... in pol drugič isto ... sem si zmišljevala izgovore, zakaj ne grem z njim na Bled ... tretjič pa sem si mislila, pa daj ajde oladi starina, pusti me, da v miru berem knjigo in puham dim ... sedim, on pa tri klopi stran ... in takrat je še bila od Krivica razstava in so bili tisti panoji in se ni dobro videlo ... ampak on me je že uspel videti .... in sem mislila, kje naj zdaj grem, da ne bom šla mimo njega, ker potem me bo ziher zahakljal ... in sem zavila nekje tam zadaj po eni potki, laufam hitro, da ne bi opazil, da sem zginila ... proklet kmet, če ni spodaj pod panojem videl, da moje noge bežijo in mi je prišel naproti, če grem z njim na sladoled. fuj, sem si mislila, se zlagala, da se ravno odpravljam na kosilo s prijateljico in se ga losala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 mene tudi. in to me moti. razen če je kakšen fletkan. samo pol me tako zmede, da mi vse leti iz rok, pa nisem sposobna izustiti normalnega stavka ... samo pismo, ne to v Tivoliju. tam nisem še niti enkrat vidla kakšnega fajnega tipa. me je pa enkrat, ko sem bila v njavečji krizi en šarlatan povabil na kavo in mi nakladal ... dokler mu nisem zbežala .... pa en star striček me je vabil nekam na Bled ali kam ... sem pač brala knjigo tam na klopci in se je ustavil in ker se mi je glih dalo pogovarjati z njim ... in pol drugič isto ... sem si zmišljevala izgovore, zakaj ne grem z njim na Bled ... tretjič pa sem si mislila, pa daj ajde oladi starina, pusti me, da v miru berem knjigo in puham dim ... sedim, on pa tri klopi stran ... in takrat je še bila od Krivica razstava in so bili tisti panoji in se ni dobro videlo ... ampak on me je že uspel videti .... in sem mislila, kje naj zdaj grem, da ne bom šla mimo njega, ker potem me bo ziher zahakljal ... in sem zavila nekje tam zadaj po eni potki, laufam hitro, da ne bi opazil, da sem zginila ... proklet kmet, če ni spodaj pod panojem videl, da moje noge bežijo in mi je prišel naproti, če grem z njim na sladoled. fuj, sem si mislila, se zlagala, da se ravno odpravljam na kosilo s prijateljico in se ga losala. Jaz pa samo grdo pogledam, pa vsi laufajo......you dont realy wanna mess with me! Se mi je pa enkrat nekaj neljubega zgodil....ko sem jaz pol bežala oziroma spraševala vsa božanstva zakaj se to meni dogaja! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Nočem it v soboto čist nikol več in future nočem it!!! Please fire me ASAP :xx!: Čokolado bi, milko, 100 gramsko, z lešniki, hell lahko je tut navadna, sam da je za grickat, čokoladasto, da mi nehajo že te prekleti hormoni kle po glavi skakat Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Nočem it v soboto čist nikol več in future nočem it!!! Please fire me ASAP :xx!: Čokolado bi, milko, 100 gramsko, z lešniki, hell lahko je tut navadna, sam da je za grickat, čokoladasto, da mi nehajo že te prekleti hormoni kle po glavi skakat Bejbi, razumem totalno....jst mam čokolado, sam klinc, k si predeleč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 študiram če tale e-Mčkatorjeva dostava tut ob sobotah dostavlja zravn čokolade pa še kakega fajn dostavljalca Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 študiram če tale e-Mčkatorjeva dostava tut ob sobotah dostavlja zravn čokolade pa še kakega fajn dostavljalca Reč, da nej dva dostavta...pol še jst pridm. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ah, a zdej pa nisi predelč sej vem teb sam ni do tega da bi z mano čokolado delila Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ah, a zdej pa nisi predelč sej vem teb sam ni do tega da bi z mano čokolado delila Uf, si nisem misnla, da me boš pogruntala... Ej, a ti igraš tarok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Ni panike, privošči si Taroka pa ne igram nažalost če sploh lahko rečem nažalost no ker so me že učil sam jst sploh nism tip človeka za karte, najdlje sem prišla pri Črnem Petru pa še to zato ker je bil Peter in sm mela veze ...resnično kar se kart tiče sem pa čist anti, beda vbistvu ker ljudje okol mene full karte igrajo, men pa sam ciganske dobr v roki ležijo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Eh, klinc te gleda pol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.