Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Pika jst pa znam tarok...sam verjeto v živo igrate Ja, hudiča...se pa sm prmaji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 daleč do tebe...avto že recikliran...za novega pa še ni dost evrov pa drugič No, nej ti bo! Ampak drugič pa res! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 hmm, nama s cimrom pa manjka en tarok igralec, ker tretji cimr noče igrat... tako, da bi rabil enega igralca, oz. še dva za igro v 4 če se ti da pridt v koseze, lepo vabljena Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Nam sam 1 manjka za v 4. Sej zdej čakam na enga, da sporoči...v roku pol ure. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ... neki sem se spomnila Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 verjamem da boli ja......... sej bo bols..... drugic pa mal razmisl kaj delas in kaj govoris!!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Ja tko je ....poveš pa te čist drugače razumejo....saj bo boljše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 26. november 2006 Prijavi Deli 26. november 2006 Ne bluzi in reagiraj že enkrat primerno svojemu IQ-ju! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 In to je? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 To bo mogu pa sam poštudirat, če ga ima! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Hmmmm, mogoče mu ga pa lahk zračunaš? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Se mi ne da Se bojim, da ne bo kaj računat! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. november 2006 Prijavi Deli 27. november 2006 Pametno poldi! Aja ups,nimaš spodnje glave,vedno pozabim. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 skoda besed, ampak folku se zgleda mesha :xx!: kaksne teme :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 forum že dolgo ni več, kar je nekoč bil Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 I keep livin' and lovin' and learnin' the hard wayYou're the hardest lesson, baby, of my lifeI keep livin' and lovin' and learnin' the hard waySomeday baby, I will get it right... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 Kok ste bedni dons....pol ure rabte, da kej napišete. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 no ja... ti si rabila skoraj celo uro Ja,. sam sm povedala, da grem spat. To pol ne vela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 no...js pa povem, da grem na čik pavzo....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. november 2006 Prijavi Deli 28. november 2006 forum že dolgo ni več, kar je nekoč bil na zalost je res tko ja...... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 forum že dolgo ni več, kar je nekoč bil Forum je tak, kakrsnega si naredis in kakrsnega vidis. Vsi tisti, ki so ti pa kul, pa lahko ohranjas z njimi stik tudi potem, ko grejo (ce grejo) dol s foruma. A ni tko Cashy? Point foruma je v tem, da ko imas tezave, al pa ko ne ves kaj bi s casom, al pa ko ti je preprosto samo do razvedrila, da si gor in da spoznavas nove ljudi.... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 You're the only one... who can make my heart stand still... i don't want to let you go,... but i will... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 me ena oseba razjezi (ja ja ja, v bistvu se sama), je druga cist mim uzaljena, js se pa konc koncev eni tretji opravicim... joooj, kk pase bit glup Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 amber sprazn os-e Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. november 2006 Prijavi Deli 30. november 2006 Evo že Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.