Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Kako grdo in ignorantsko se obnašaš :V: :O: in to po toliko letih kao skupaj, ko sem trpela kot bik ob tebi, da bi me vsaj kam peljal, ne on je egoističen

in skrbi samo zase, kolesarjenje in kolesarjenje, pa nemščina pa ne vem še kaj :xx!:

Pa da bi me vsaj poklical nazaj in povedal kako in kaj !?

Saj ni čudno,da ko spoznam nekoga drugega da me totalno premakne, ko si sploh nism mislila da

še obstajajo takšni moški, le trpela sem

:palec: xsrcx Pozorni, čustveni,pa da te poslušajo, peljejo okrog....

Da bi se vsaj izjasnil: ne pa da reče, se obnašam primerno preteklemu mesecu... :xx!:

Deli na socialnih omrežjih

Kako grdo in ignorantsko se obnašaš :V: :O: in to po toliko letih kao skupaj, ko sem trpela kot bik ob tebi, da bi me vsaj kam peljal, ne on je egoističen

in skrbi samo zase, kolesarjenje in kolesarjenje, pa nemščina pa ne vem še kaj :xx!:

Pa da bi me vsaj poklical nazaj in povedal kako in kaj !?

Saj ni čudno,da ko spoznam nekoga drugega da me totalno premakne, ko si sploh nism mislila da

še obstajajo takšni moški, le trpela sem

:palec: xsrcx Pozorni, čustveni,pa da te poslušajo, peljejo okrog....

Da bi se vsaj izjasnil: ne pa da reče, se obnašam primerno preteklemu mesecu... :xx!:

ne se sekirat..zaslužiš si več kot takega egoista :vio: xsrcx xcivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Saj vem... samo skušam izčistit, se normalno zment in ne na tak način enostavno molčat :xx!: in pika.

Ful je težko kar iti, brez da si poveš stvari.

Ampak ponavadi je tako ravnanje uzalud.

Pred kratkim sem dobila nasvet, ker sem bila že čist zafrustrirana, ker med nama ni bilo skoraj nobene intimne komunikacije. Nasvet: "Povej mu, da mu daš štirinajst dni, da se nauči komunicirat s s tabo. Če se v tem času vsaj ne začne intenzivno učiti, boš odšla."

Nisem naredila čisto tako. Sem pa zelo konkretno in resno spregovorila o svojih problemih in frustracijah. o tem kako se sploh ne poznava in najina veza stagnira zadnja leta ... Skratka vse kar mi je ležalo na duši. Nisem težav sprevračala nanj, sem pa povedala vse kar me teži. Krivda je, kjerkoli že je. In nisem mogla verjeti - fant me je dejansko poslušal! Tako zares je poslušal. Saj vem, tistega dne me je vesolje 100% podpiralo ker sem imela jasen in resen namen.

Stvar se je razvila tako, da se od takrat naprej malo po malo učiva komunicirat. ne gre samo za pogovor. Vse šteje ... geste, pogledi, energija, ki jo oddajava ... Je pa iskrena in odprta komunikacija na začetku zelo boleča, če se je moraš naučiti na novo.

Point zgodbe je v tem, da sem jaz takrat bila resnično odločena, da se tako ne grem več naprej. Potrebujem in zaslužim si več. Upam, da bom to dobila v najini vezi, a če ne bo tako, potem grem. Tudi zdaj najina veza ni idealna. A oba se trudiva. Zase in za drugega. In vsak dan znova delček mene ve, da jutri morda ne bova več skupaj.

vse dobro ti želim. xrosex

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

To pa ne gre skupaj. Sebičneže to da so sebičn ne žalosti. xDDx Razen če ne dobiš tistega, kar bi tvoja sebičnost rada. x;)x x:px

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Moja zgodba ima sigurno happy end, če bom res do konca zgodbe (življenja) poslušala sebe. xDDx Kar se tiče mojega dragega, pa pojma nimam, kaj se bo med nama zgodilo. V meni se v tem obdobju dogaja toliko enih sprememb, da pojma nimam, če bova lahko sledila en drugemu. Pa kmalu bom za dva meseca odšla ... morda tudi te preizkušnje ne zdrživa. Kdo ve.

Razumem kako se počutiš. Vem kako hudo je biti sam. :sori: Naj ti čimprej spet posije sonček. xwizardx

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

ja tako nekako, tvoja zgodba ima happy end, jaz sem pa tako sebičen da bi rad da ga ima tut moja, in če bi šga imela (popravljam) moja bi to šlo na škodo nekoga drugega in to je hudo :V:

Ne, nobeden ne bo trpel v tem primeru, samo dva bosta ponovno srečna in to sta vidva. x!x Zdej pa ne seri več s takimi, da nom spet nasilna postala. :o|o: :vragec:

Point zgodbe je bil ultimat, ne pogovor. xDDx Ultimat sebi. Razmisli kaj bi rada. Si srečna tako kot je? In ko boš našla odgovor ukrepaj.

xrosex

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

:o|o: ja dogaja...naivčini

misli če bo seksal pa če bo mel velik dnarja , da bo boga za nekaj prjel....

eh x^x pojma nima ...

sitnobe na hrbet

pa davkarijo za vrat xcivx

ajajaj xrolleyesx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

AJAJ ZVEZANI teb pa res dogaja x:px x;)x

sem moznost naključnega zadetka 7 naključnih črk poskusil najti,,,

saj veste,,,loto

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...