Amis 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 ...nasploh se da zlo spodobno žvet....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Sem mislila da imam jaz probleme Nimam jih! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 5. december 2006 Prijavi Deli 5. december 2006 Kok lepo, iiiiiiiiiiiiii! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 no na jupiterju je mal več polnih lun zgleda ......tale je svetovna....... x:Dx ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 hvala Amisanede da sem skor za ožent Sam še ti morš temu verjet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 hvala Amisanede da sem skor za ožent ti kr dej........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Waw,to je bilo pa res surprise,thnx! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest fata 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 JAZ BI VSEM RADA POVEALA, DA IŠČEM ENEGA ALI DVA DA ME BI FUKAV, NAJRAJŠ IZPOZADINE U VAGINALNO RUPO IN MOGOČE, ČE BO ELEGANTEN TIČ, LAHKO PRISTANE TUD U ANUSNO RUPO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 :!!: popizdla bom!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 :!!: popizdla bom!!!!! kaj te je tako razjezilo? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 kaj te je tako razjezilo? Eh, ni, da bi govorila..lahk sam rečem da hvala bogu za nadomestne matere! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Pikica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 PIKICA Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Mater, ste fajne, res. Sej bom že čez dala...nč hudga, ena brezvezna malnkost me je iz tira vrgla...k se pustim sprovucirat...vse ok z mano, ne jokam al pa kej, sam tečna sm mal...bo že minil. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 pogrešam najino prijateljstvo.... Kako hitro leta minevajo, jaz si pa še vedno želim prijateljstva s teboj. vendar se zavedam tega, da ne morem izsiliti tega. Škoda, ker sva bila dober teamklinc no, mal pa tud moram čutiti tole luno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 pogrešam najino prijateljstvo.... Kako hitro leta minevajo, jaz si pa še vedno želim prijateljstva s teboj. vendar se zavedam tega, da ne morem izsiliti tega. Škoda, ker sva bila dober teamklinc no, mal pa tud moram čutiti tole luno Sprejmeš moje prijateljstvo Ali ne maraš levinj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 sprejmem tvoje prijateljstvo... levinje - hm, vsakemu člvoeku dam priložnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 ko bo prva prilika pridem............OBLJUBIM Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 ko bo prva prilika pridem............OBLJUBIM hmm.. to je najbrž zame, ne?? jutri, pikica, jutri.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 Ka bi ti vrat zavila včeri ,pa njemu tud.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 hmm.. to je najbrž zame, ne?? jutri, pikica, jutri.. hm, intuicija mi pravi, da zame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. december 2006 Prijavi Deli 6. december 2006 AH, TO NISWEM JAZ PISALA!!! OBUP. :xx!: Kdo pa? Tvoj drugi jaz? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 ..... ....folku se trže...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. december 2006 Prijavi Deli 7. december 2006 Valkira Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.