Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Hvala, ker me prizadaneš ravno takrat, ko tega ne potrebujem. Vem, da tudi jaz nisem nobena ovčka, ampak jaz ti povem direkt, ne pa tako kot ti...

Eh, sej ne pišem zdaj sem tega zato, da bi ti očitala, ti kar....če te veseli. Samo veš kako pravijo, daleč od oči daleč od srca....

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Deli na socialnih omrežjih

dost te mam ... ne da se mi več ubadat s tabo, ti ne boš nikol vedu, kaj hočeš ... itak živiš samo za eno stvar na tem svetu ... tisto tvojo službo ... ko se boš pa čez par let zbudil iz tega svojega "zimskega spanja" boš pa ugotovil, da je šlo življenje mim tebe ... žal ... ne bom še jst svojega zapravla zarad tebe ... če teb tko paše ... prou! xrolleyesx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

Ce molcis se desetim odgovoris........... tvoj moto al?!

Hah samo ves kaj molk vcasih veliko vec pove, kot pa besede...... tko da....... priznaj si...... lazje ti bo!!! Potem bos tudi meni lahko povedu.... Ampak vrat si pa ne upas kar tako dol zapret ane?! Sej si jih naus..... don't worry.......

Uspeh je drznim zagotovljen!

Mene pa muči nespanec, pravijo, da je to od stresa. kakega stresa če sem pa reven kot cerkvena miš za časa komunizma.

Včasih je ful dobro ko si sam, drugič spet, bi bilo pa lepše, da si še z nekom, s katerim se razumeš, tu pa tam, sej ne zahtevam preveč?

morda bi pomagal kakšen metin čaj ali pa morda sivkin; meni pomaga.

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Še vedno zdrava in tako bo tudi ostalo.

Uh, tega imam dovol, ni fer da imajo kadilci večkrat in daljše pavze kakor nekadilci.

Zaradi tega pa že ne bom spet začela kadit ( prejšni teden je minilo leto dni, ko sem nehala), se ne splača.

Znajo bit zaradi tega kadilci prasci.

P.S. Drugače nobenmu ne težim, ko kadi zraven mene, me ne moti, samo kar se pa tiče pavz pa res ni fer. x!x

"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

Ej, ful si neprofesionalen! Sej verjamem, da se tebi jebe za to, ker ze delas, meni pa ne in mi to velikopomeni! PIČKA SI! :vragec: :vragec: :vragec:

Ok, zdej sm dala vn, zdej te pa klinc gleda...pa še blagoslavljam te povrh. x:)x

:flowers: :detelca: onga pa pošlji vragu :vragec:

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

tri leta, kako čas hitro mineva ane... žal mi je da nama ni uspelo obdržati prijateljstva, kriva sem tudi sama... škoda, ker je bilo res prav posebno prijateljstvo...in vedi, da se vedno lahko vrneš v moje življenje (mogoče na isti način kot se je na današnji dan pred tremi leti najino prijateljstvo začelo)... zanimivo da sem si zapomnila datum, ker sem lesena za datume... no, upam, da uživaš vsak trenutek... želim ti srečo...

Ta teden je super teden in upam da bo naprej tudi tako.
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

KDOR DRUGEMU JAMO KOPLJE SAM VANJO PADE!

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Microsoft-u bi povedal par krepkih... pa Hekerjem, ki so uhekali računalnik moje male miške, da ji zdej nič ne dela... mrš... zdej bom mogu pa js kidat kar ste nasrali... XP-jčine AAAAAH!
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Microsoft-u bi povedal par krepkih... pa Hekerjem, ki so uhekali računalnik moje male miške, da ji zdej nič ne dela... mrš... zdej bom mogu pa js kidat kar ste nasrali... XP-jčine AAAAAH!

Kick'em!!! x:Xx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...