Mick 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 sej ne vem vnaprej kako bo in ne vem kako jebilo prej, točno, vem samo kako je zdaj v tem mometu, pa še to ne za ziher. v tem smislu....da je tragično na momente, ali pa nič posebnega, lajf pač. odvisno kako se obračaš v lajfu, kako se postaviš...in ne vem če bi se jaz vedla s komerkoli tako kot doslej da bi blo kaj bujši, če ne bi bla sama, gre tud za mojo odvisnost od mnenj drugih, da sm mu všeč, ker nimam te samozavesti jebene. pa čakam kdaj mi bo kdo kej grdega reku in me ponižal, osramotil pred kom ki ga mam rada, rečmo... in kaj je to mam rada? sploh? ne obstaja, ...če se "osramotim" kao... kaj sploh je res in kaj ne, pojma ..... Hm. Neki z man ni ok, zgleda. K ta tvoja nesamozavest, pa nezadovoljstvo z videzom na primer, zdej ne vem al morm jaz nujn k optiku, al sn estetsko čist promašenga okusa pa pač ne vidim kolk grda si al pa ga ti neki biksaš brez veze....Al maš 2 levi roki? Al si brez ene noge? Jošk do kolen sn nekje prebrau tud nimaš? Sn opazu, da imaš celo 2 oki, en nos, ena usta, pa dve uhi? Skup pa še čedno vse skup zgleda....Al si tako zelo kritična do drugih, pa si s tem še sebe zašila? No, sn še 1x prebrau, če je ta tvoja nesamozavest sam z videzom povezana, pa tak zgubljam cajt zaj tu, k si kura smotana Drugje pa se samozavest viša z dosežki, uspehi itd. Zaj pa bejž hujšat al kaj že Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Hm. Neki z man ni ok, zgleda. K ta tvoja nesamozavest, pa nezadovoljstvo z videzom na primer, zdej ne vem al morm jaz nujn k optiku, al sn estetsko čist promašenga okusa pa pač ne vidim kolk grda si al pa ga ti neki biksaš brez veze....Al maš 2 levi roki? Al si brez ene noge? Jošk do kolen sn nekje prebrau tud nimaš? Sn opazu, da imaš celo 2 oki, en nos, ena usta, pa dve uhi? Skup pa še čedno vse skup zgleda....Al si tako zelo kritična do drugih, pa si s tem še sebe zašila? No, sn še 1x prebrau, če je ta tvoja nesamozavest sam z videzom povezana, pa tak zgubljam cajt zaj tu, k si kura smotana Drugje pa se samozavest viša z dosežki, uspehi itd. Zaj pa bejž hujšat al kaj že ;mick....ti si psiholog 1A Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Ja. Bemtiš, sn zgleda poklic falil..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Ja. Bemtiš, sn zgleda poklic falil..... Kot pribito Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Srečna sem ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Srečna sem ! Privoščim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 pa tak zgubljam cajt zaj tu, k si kura smotana Drugje pa se samozavest viša z dosežki, uspehi itd. Zaj pa bejž hujšat al kaj že ti moraš nujno k optiku, ker si čist zaslepljen...temu se reče kurja slepota.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. december 2006 Prijavi Deli 17. december 2006 Lia, prid k men, da te mal stisnem k seb, no ..............pismo, res maš, morm k optiku nujn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Lia, prid k men, da te mal stisnem k seb, no ..............pismo, res maš, morm k optiku nujn ni šans, maš Marsa v Škorpijonu, mi boš ziher nož na gurgl nacintral Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 nikul....drgač pa.....maš globok gurgl? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 pa čuješ, nisn Linda Lovelace Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Vidim, da si tud filmsko vsesplošno izobražena, ko poznaš žlahtno igralko, ki ji je bila storjena velika krivica, ko ji kljub temu, da je s svojo igro in oralnimi sposobnostmi navdušila milijone moških po svetu, nkol niso podelil nbenga oskarja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Kdorkoli že si, hvala ti, da mi v času, ko sem kdaj na trenutke že kar mal obupan, saj se mi zdi, da v družbi vedno bolj pridobivajo na pomenu in moči brezčutni, netolerantni, nestrpni, hladni ljudje katerih temeljne vrednote so predvsem denar, oblast, moč, dominanca, na različne načine na pot pošiljaš ljudi, ki niso takšni in mi vračajo veselje do bivanja na tem našem svetu. sj sm vedla das vesel da me poznaš, sam da tok zlo... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ...ne vem, če glih čist zravn spadaš, k ti bi dominanca lohk bla všeč..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ...ne vem, če glih čist zravn spadaš, k ti bi dominanca lohk bla všeč..... sj bi teb tud bla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ....men je vedno......če sn jaz dominantn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 jst bi pa danes z užitkom na eni rami izlila tugo svoju...bemu, ne vem kak te , da se že par desetletij ne morm navadit, da me nihče ne mara in da jst nobenga ne maram... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 eh lia, eni te vešda maramo, sam ramo mamo pa prevč špičasto in oglato in premal oblazinjeno dab človk joku gor Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Lia, temu se reče decembrska depresija... :xx!: ...zveni hudo znano, so bila tudi taksna leta... mine, če ti kaj pomaga... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ne babnce to ni to....sam trenutek resnice... sm astrološko definiran mizantrop, ki dobro prikriva pred okolico svoja ljudomrzniška nagnenja :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 mrš , a ni dost da me folk ne mara, pa da si mi avto vzel, pa da kolnkišta skoz neki đebe.... pa kaj bi rad vsevišnji, eno šljivo na uč :!!: pa da sn suha k poper :xx!: pa da revme sploh ne omenjam pustmo se presenetit sunce ti žarko, ka si boš še zmislu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Že veste, kje boste za novo leto? Jaz se še nisem odločil, kje bi bil - v dnevni sobi al v kuhinji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.