Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

kak se mi ne da spat :o|o:

sam bo treba iti, budilka se začne dreti prezgodaj :o|o:

...

vedno mi je fajn se menit s tabo, tak da... me veseli, da sem

te spravla v boljšo voljo x:Xx

...

tebe pa pogrešam, veš... x:Xx xsrcx

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Deli na socialnih omrežjih

a morm še kej dodat....ne morem te več okol prenašat odložit te pa tud nimam kam :V: :sori: :o|o: madona kak ti lahko nekdo zleze pod kožo xcivx

let it snow let it snow let it snow.... xsingx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Mačona imaš to zimsko depresijo, premal sonca in prehladno je. Zate bi ble zdaj ene eksotične počitnice nekje ob toplem morju, pa bi blo takoj boljš.

.

x:Dx :palec: x:px :onfire: xyesx " i tata bi sine...."

toplo, vroče, najbolj vroče.....Rdeče Morje, Koralni Grebeni :OoO:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jao, ja pa stalno sanjam o eni samotni fajni udobni plaži s senco v bližin, pa temperature tam 26-30. Podobnih že velik našu, res res fajne (one idealne) pa še ne.....Ki bi to blo? :inocent: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

xcivx pih, z mano pridi...moj nos dobr voha take place x:px

x:Ix pa se boljši de nene probaš, je pol prevelka tuga ko morš , ki v Poreči preostanek morskih dopustov preživet :o|o:

to je tak kak ono celi lubi den, deda ujčkaš pa maziš, potlej ga pa zvečer malo bolj na trdo v posteljo položiš, pa nisi nič naredo x:o)x xcivx

Jao, ja pa stalno sanjam o eni samotni fajni udobni plaži s senco v bližin, pa temperature tam 26-30. Podobnih že velik našu, res res fajne (one idealne) pa še ne.....Ki bi to blo? :inocent: x:o)x

Tud jaz bi šla zdajle na takšno plažo, še raje bi kar živela v bližini nje x;)x x:px Odlične se najdejo na Korziki, pa tudi v Grčiji.

Drugače so pa na Novi Zelandiji :palec: :wOOt:

Ja, huh, to nit pomislit ne upam, živet x:px :palec: Ja, v Grčiji, to mi paše, še nisn bil......Za Korziko pa sn slišal in bral, da so zlo neprijazn do turistov, pa se mi nea da z njimi ukvarjat, k bi rad totaln relax....pa z vsem udobjem, pa da se me pedina, pa to.... Ja, Nova Zelandija........hm......sam to drago k satan, verjetn. Ma drugo leto hočem ornk dopust, tak uživantski pa še mal potepuški........Grčija bi bla kul, Zelandija pa itak......Dober, mal sn zabluzu, kaj, to sn hotu pač povedat..... x8Dx

K. Čapek

Ja, huh, to nit pomislit ne upam, živet x:px :palec: Ja, v Grčiji, to mi paše, še nisn bil......Za Korziko pa sn slišal in bral, da so zlo neprijazn do turistov, pa se mi nea da z njimi ukvarjat, k bi rad totaln relax....pa z vsem udobjem, pa da se me pedina, pa to.... Ja, Nova Zelandija........hm......sam to drago k satan, verjetn. Ma drugo leto hočem ornk dopust, tak uživantski pa še mal potepuški........Grčija bi bla kul, Zelandija pa itak......Dober, mal sn zabluzu, kaj, to sn hotu pač povedat..... x8Dx

xcivx ka si ti čist nori...s takim komplikatorjem tud pod točko razno ne bi šla xrolleyesx

x:)x bemu jst ko grem, se zmer odločim, da se bom mela nadfajn, te pa če grem sam z ruzakom al pa v hotel s kufri pa z vsem straufenpahtom

če pa že prej tak kompliciraš, te ti pa tud rajska plaža nea nič pomaga xcivx xrolleyesx

isusek v Jordanijo je treba, tam je toplo, poceni pa prijazni ljudje :2src:

x:Dx ...isusek, ti si šele komplicirana, kva zej vse natvezla. xrolleyesx x:o)x Mah, jst si tud vedn fajn nardim, govorim sem o sanjah, željah, kot vidiš sn še vedn živ tud če se ne uresničijo.... xDDx Sicer mal dvomim v to kar si napisala.......k že na pir s tabo it je znanost xcivx x:Dx

K. Čapek

pih pa glih kislo repo, jst jo morm pa sama jest :sori: nihče je ne mara....

kaj se duvaš Mick, se tak nimaš cajta, x:Dx x:Dx x:Dx

kaj se duvaš Mick, se tak nimaš cajta, če sam z bivšimi na kofi greš maš cel december zaseden, ki so še vse sedanje pa bodoče xrolleyesx veš da ti neom cajta kradla s svojimi nebulozami xcivx x;)x če nečeš Mapa jest te pa nič ne, ko se ti bo zaluštalo te pa samo javi, kuj prletim x:Dx x:Dx x:Dx

Opica! :vragec: x:Dx No, cajt me res mal đebe :inocent:, sam zate si bi ga z veseljem našu, pa sn ti to že 100x povedal, zaj pa bom nehal. Basta x^x

K. Čapek

x:Dx x:Dx x:Dx ej pa to ni res, lepotec...a se tebe sploh da ustavt....

:o|o: vem ja kak, tak da te vsak dan posebej začnem nadlegovat,heh ka buš bejžal , ki je uni smeško , ko se po kolenih tolče pa jouka xcivx

Valkira alebo Nordika help mi

Le na kaj si mislila :inocent:, po moje nekaj kar nekomu manjka.

Meni npr. nekaj zeloooo manjka... x;)x xcivx

kaj sem misla s tem :D uporabi domisljijo....... ;)

nekaj kar mi fali, pa verjetno ne samo meni....... :inocent: x:o)x

Uspeh je drznim zagotovljen!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...