Sebastjan 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Smešno, kolk ne maram petard. Včasih sem bil pa pravi bomberman in se nisem brigal, če bodo koga motile. A niso zoprne, no? To bi blo treba prepovedat. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 ...saj bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 toooooooooooooolk sm jezna, žalostna, razočarana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/s040.gif :!!: mačkarežalka vem, kako se počutiš, sem sam na istem,zato ti želim čimprejšnjo osrečitev Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 toooooooooooooolk sm jezna, žalostna, razočarana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/s040.gif :!!: kok dobr smeško...pih jst si bi ga kr v podpis dala... nisi sama , jst tud nisn osel tud grem večkrat na led Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Bližajo se prazniki, dnevi, ko se pozabijo stare zamere stkejo nove ljubezni, obnovijo stare, ko so končno skupaj otroci in starši, zaljubljenci, prijatelji, ko se mrzlično opravljajo še zadnji nakupi v pričakovanju veselih dogodkov ki bodo sledili, ko se bodo mize šibile pod dobrotami, jedačo in pijačo, ko bodo ulice idilično bagdadske.Ko se bodo vsi zbrali na kup pod jelko si voščili zdravja inu sreče si pogledali kak dober film objeti zaspali, ko bo povsod po srcih vladala toplina prijaznost... In pol ko pomislim, kam sodim v to idilo jaz.. delal bom dva joba, v prvem pedenal folk v drugem, pazil, sa jih spedenane ne bi kej zmotilo pri zabavi ali počitku.. po delu bom prišel domov, kjer ne bo nobenega niti prižgane peči, za jest Bog ti vedi, pašta od predvčerajšnjim, potem mal na forum, kjer ne bo nobenega, pa spat, pa zopet delat do naslednjega jutra in tako dvanajst dolgih let vedno eno in isto (razen foruma) Nikoli si ne bi mislil, da bom kdaj nekomu kaj zavidal in zdej prostodušno priznam zavidam, sem nevoščljiv temu normalnemu svetu, ki ima normalne urnike, ki ima normalen lajf, ki jim je jasen in poznan red in omika, kaj se spodobi in kaj n, ki e ustrezajo družbenim normam, zmorejo biti konformisti.. zavidam do amenajamr jamr ye kmon eh ehOk, očitno ne morem spati, pa sem šel malo brati in se ob spodaj napisanem takoj spomnil na tvoj post. Cercato ho sempre solitaria vitaLe rive il sanno, e le campagne e i boschi,Per fuggir quest' ingegni sordi e loschi,Che la strada del ciel' hanno smarrita. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 luna, plus njegov ata saturn...mu še manka ene pol leta, da se mu konča sade sati o šit....pol pa štekam....zaj* obdobje......dala čez......sam se preživi, menda...... lejga, mogoče je pa čas da se naučiš videl lepe stvari v majhnih stvareh, ceniti trenutke in uživati v dani situaciji...uf....to si pa tako lepo opisala ksenia.......se mi zdi, da je to največje darilo sade satija.....vsaj meni....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 mačkarežalka vem, kako se počutiš, sem sam na istem,zato ti želim čimprejšnjo osrečitev jz se tut kr podpišem! sej za dežjem vedno posije sonce. no, razen če živiš v lj. tam je skos megla... hm, mogoče bi se blo treba pa sam preselit Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 (popravljeno) ..tko k ne razumem, zakaj bi blo to dobro (če je vse za nekaj dobro), sa se mi je 'one' povzročil to, da me je onemogočil za nujne življenjske zadeve Popravljeno 23. december 2006 -> SmartyMan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 mene naprimer ki sem zaradi tablet dobila v enem mesecu in pol vso težo nazaj (ok imam še 3 kg fore) ki sem jo izgubljala toliko časa :xx!: Diana, verjetno ne veš da si s takšnimi mislimi ustvarjaš okrog sebe širši energijski pas in pazi da ne boš celo življenje v nihanjuluštna si, postavna, vendar ti nekaj manjka definitivno to ni vitkost ali razgledanost... odpravi nesrečnost ali igro iz svojega lajfa to si sposobna in znaš... če se pa samo zabavaš potem pa vso srečo v lajfu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Petrarca če se ne motim, po stilu sodeč zagotovo Dober si Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Se ljudje sploh še kje znajo zabavat brez alkohola pa čikov? Ok, alkohol, sam so redki, ki se ga ne nabutajo, ko enkrat začnejo. Fak, da te mine vse... :xx!: :xx!: :xx!: Želim si na JAmaaaajko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Bemtiš! V zosu sm. Kaj nej? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 zos pojej, pol pa pod tuš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Sm že zrihtala. Mrha, ka si se kr pobrala z msn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 A pol grem jst zraven čakam na klic Jok brate, odpade. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 ... pa čakam na TVOJ klic Kr čaki...pokličem cca. 19:45, k bom na poti, da mi nov dovhcajt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 a prihajaš k men ? mam kuhinjo za zribat, pa kopalnico... sej zlikala sem že... no fajn, jst ti bom pa čajčka z medom pripravila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 al pa h men? bomo potico pekle... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 a prihajaš k men ? mam kuhinjo za zribat, pa kopalnico... sej zlikala sem že... no fajn, jst ti bom pa čajčka z medom pripravila al pa h men? bomo potico pekle... Hm, ampak dons sm pa u iber zaželena na vseh koncih in krajih...zgleda, da si bom mogla tajnico nabavt, da bo tele moje dogovore zapisovala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Sm že zrihtala. Mrha, ka si se kr pobrala z msn? zato ker sem šal delat Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 zato ker sem šal delat A se kej pove? Zdej pa letiiiiiim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 uživi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. december 2006 Prijavi Deli 23. december 2006 Svašta. Najprej te kritičnega do nečesa pač grobo skensla, pol pa se kar na1x vrne in še povrh ornk vtakne v tvoj lajf....... :xx!: :xx!: :xx!: Ne bo šlo. Ne maram vtikanja v svoj lajf, tud ne maram, da me kdo kot frenda ob prvem večjem nesoglasju skensla, ko mu pa pač paše (ker me rabi al pa koga od mojih) pa se še preveč vrne.......Pih, ob prvem naslednjem nesoglasju in ko se me ne bo rabilo pa spet adijo.......Ne rabm jst tega x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 ...zelo modra odločitev, mick..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.