lia 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Kakšni ljudje ste, ki skoraj mislite , kar govorite? Moral bi...v našem jeziku sploh ne obstaja.Narediš ali pa ne narediš. Kako sploh lahko tako živite črni Afričan belemu človeku Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 a ti si tud šal sama spleteš? tud sem si jih že ene par naredla Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Pol k***c mam praznikov,tega pijančevanja,zapravljanja keša in vsega..Folk jz morem šparat.Za nov avto,ki si ga full želim...Pa kaj tolk dramataziranja okrog tega leta 2006.Bilo i prošlo..Sam,da mine tale december,pa bo..Sovražim praznike..Trenutno.. :xx!: :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Kakšni ljudje ste, ki skoraj mislite , kar govorite? Moral bi...v našem jeziku sploh ne obstaja.Narediš ali pa ne narediš. Kako sploh lahko tako živite črni Afričan belemu človeku A si Amistad gledala? Človeku res gre na kozl, ko vidi česa vse je človek sposobn. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ja Tako kot npr. Schindler list.....pa tud nasploh nekaj bluzijo o nekih koncentracijskih taboriščih, ki jih sploh ni bilo, pa si zmišljajo vse živo, o nekem planskem pobijanju židov, eh, da pa bi črne sužnje pobijal in mučil, kje si te to vidu, čista izmišljotina, tko k suženjstvo..........Samo napihovanje, tak sn neki čul, da so Slovenci precej ksenofobni in nestrpni, pa pol tone razlogov je blo naštetih (čiste izmišljotine!), preklet novinar lažniv, sam širi laži pa nestrpnost, te pa take piše..... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ja Tako kot npr. Schindler list.....pa tud nasploh nekaj bluzijo o nekih koncentracijskih taboriščih, ki jih sploh ni bilo, pa si zmišljajo vse živo, o nekem planskem pobijanju židov, eh, da pa bi črne sužnje pobijal in mučil, kje si te to vidu, čista izmišljotina, tko k suženjstvo..........Samo napihovanje, tak sn neki čul, da so Slovenci precej ksenofobni in nestrni, pa pol tone razlogov je blo naštetih (čiste izmišljotine!), preklet novinar lažniv, sam širi laži pa nestrpnost, te pa take piše..... :xx!: Škoda, da tako nestrpno pišeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 ..........Samo napihovanje, tak sn neki čul, da so Slovenci precej ksenofobni in nestrni, pa pol tone razlogov je blo naštetih (čiste izmišljotine!) ..... :xx!: Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Škoda, da tako nestrpno pišeš.Oprosti. Oprosti mi ti in vsi nestrpneži, ksenofobi in rasisti, oprostite mi, če sem s čim prizadel vaše tenkočutne senzibilne dušice al pa vaš ego morebit, mogoč vaš prav, karkoli že, oprostite mi. Žal mi pa ni! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Oprosti. Oprosti mi ti in vsi nestrpneži, ksenofobi in rasisti, oprostite mi, če sem s čim prizadel vaše tenkočutne senzibilne dušice al pa vaš ego morebit, mogoč vaš prav, karkoli že, oprostite mi. Žal mi pa ni! ja drgač sm pa gledala, ti tudi vidim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Raje ne bi. Sicer pa ja, sn tak "butl", da sn rad na tekočem, spremljam vsaj ena tv poročila dnevno, večino odmevov ipd. oddaj. Vedno bl pa razumem folk, k tega ne želi gledat, se ščiti......Sam potem ti je mogoč res lažje, si pa ko noj z glavo v pesku, pa s tem bolj "slabemu" pomagaš kot kaj druzga, ko ne vidiš, kar bi videti morali vsi...... Film pa sn gledau tud, ja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Oprosti. Oprosti mi ti in vsi nestrpneži, ksenofobi in rasisti, oprostite mi, če sem s čim prizadel vaše tenkočutne senzibilne dušice al pa vaš ego morebit, mogoč vaš prav, karkoli že, oprostite mi. Žal mi pa ni! Je že mimo. Preveč sem resno vzel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Kaj ti zdej ni jasn? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Raje ne bi. Sicer pa ja, sn tak "butl", da sn rad na tekočem, spremljam vsaj ena tv poročila dnevno, večino odmevov ipd. oddaj. Vedno bl pa razumem folk, k tega ne želi gledat, se ščiti......Sam potem ti je mogoč res lažje, si pa ko noj z glavo v pesku, pa s tem bolj "slabemu" pomagaš kot kaj druzga, ko ne vidiš, kar bi videti morali vsi...... veš, jaz ne gledam teh zadev, pa ne zato, ker želim bit noj z glavo v pesku, ampak nočem, da me dogajanje zunaj v svetu, na katerega nimam vpliva, kakorkoli prizadane ali vpliva na moje razpoloženje. In če nihče teh oddaj ne bi gledal (iz takšnih ali drugačnih razlogov), bi televizijcem kmalu potegnilo, da se jim to ne splača več predvajat in bi začel snemat kaj bolj pozitivnega in optimističnega. Kot vidiš, nič ne pomaga, če se vsak škandal odkrije in oznani vesoljemu svetu, še vedno se dogajajo, pa če jih predvajajo po tv ali ne, če jih gleda ves svet ali noben... tako, da ne bom dopustil, da kdo manipulira z mojim razpoloženjem, ker takoalitako nima nihče koristi od tega, razen lastnikov televizijskih hiš. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 veš, jaz ne gledam teh zadev, pa ne zato, ker želim bit noj z glavo v pesku, ampak nočem, da me dogajanje zunaj v svetu, na katerega nimam vpliva, kakorkoli prizadane ali vpliva na moje razpoloženje. In če nihče teh oddaj ne bi gledal (iz takšnih ali drugačnih razlogov), bi televizijcem kmalu potegnilo, da se jim to ne splača več predvajat in bi začel snemat kaj bolj pozitivnega in optimističnega. Kot vidiš, nič ne pomaga, če se vsak škandal odkrije in oznani vesoljemu svetu, še vedno se dogajajo, pa če jih predvajajo po tv ali ne, če jih gleda ves svet ali noben... tako, da ne bom dopustil, da kdo manipulira z mojim razpoloženjem, ker takoalitako nima nihče koristi od tega, razen lastnikov televizijskih hiš. Saj pravim, da vedno bolj razumem ljudi, ki ne gledajo. Je pa vprašanje kaj bi se zgodilo, če tv in mediji tega ne bi spremljal, poročal javnosti, lahko bi še lažje prihajalo še do večjih zlorab in nepravilnosti. Bubek, da se ti neu zaletel.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Aha, vidš, sn ti reku, da paz, se ti je že, pa še sam mumlaš neki..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ne, un, saj veš.... Vidim, da jih redno prebiraš.... Pridn. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 IQ 12 Ne, žal ne, mal še morm počakat, pol pa res pičim na eno potovanjce, če bo vse posreč..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ne, ne, spet si pobrkal. Jaz sn na tripu ......glup si ti.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 vidim, da je Bobi uspešno prevzel Zlomčijevo vlogo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Sam ena razlika pa je.....Zlomči je brihtn..... Ki te hodi, res? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 DANES vas imam vse RADA Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 DANES vas imam vse RADA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 DANES vas imam vse RADA Kaj bo pa jutr? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 vesel, spokojen in čaroben božič vsem. velik razvajanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.