strelka02 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Kaj bo pa jutr? Nov dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Kaj bo pa jutr? tud jutr za sovraštvo nimam več časa vesel, spokojen in čaroben božič vsem. velik razvajanja flek nazaj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 čudno...lihkar sem nazaj...bilo je tako preprosto lepo...vse polno lučk in na vsaki hiši je na oknu svetila majhna svečka majhna luč, ki je razsvetljevala temo na poti....vrnimo božiču njegov pravi pomen, naj bo resnično praznik veselega upanja v novo življenje, zakaj praznujemo božič vsako leto, zato ker se moramo vsak trenutek v življenju odločati za dobro in ne za zlo in zato , da se spomnimo, da smo samo orodje v božjih rokah , če se odločamo za mir, upanje in dobro ...ob meni je sedel človek s pobeljenimi lasmi in vem, da je stal na strehi sveta in tam je nekoč v mrazu srečal iz oči v oči z neskončnim in danes na tem griču z menoj pel in zvenelo je tako skrivnostno lepo, v tisti mali cerkvici, kjer še keliha ni, samo navaden steklen kozarec iz katerega je pil mašno vino, z leti obložen duhovnik, ki je vmes nadrobil par iskrivih, da se je od srca nasmejala vsa zbrana romarsko popotniška združba, med drugim je rekel, povejte znancem, da je nam tu gori lepo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Zdele bi 3 zalimala, da bi se kr kadil! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 men je pa vedno bolj vseeno za praznike...in čestitke....vse že vnaprej določeno, aha, poglejmo na koledar - kul, dons naj bi praznovali, se meli vsi radi in oh in sploh...jutr, ko bo vse mimo, pa po starem....če mi bo kdo želel srečo, veselje, zdravje, mi bo to povedal, ko bo tako sam začutil; ne pa zato, ker je taka navada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 MačkaRežalka, lepo si povedala Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 tole sem dobila po mailu: Kdaj je BOŽIČ Ko se zjutraj zbudiš z željo, da bi naredil/-a nekaj dobrega za druge,TISTI DAN JE BOŽIČ. Kadar ponudiš roko tistemu, ki te je prizadel/-a,TISTI DAN JE BOŽIČKadar se zjutraj zbudiš z željo po ljubljenju in se ti ta izpolni,TISTI DAN JE BOŽIČ.Kadar podariš nekaj svojega časa starejšim, tistim, ki trpijo na telesu in/ali duhu,TISTI ČAS JE BOŽIČ.Kadar se odločiš, da se boš nečemu odpovedal/-a, da boš lahko nekaj daroval/-a tistim, ki so v pomanjkanju, SE ZATE PRIČNE BOŽIČ.Kadar razumeš, da se življenje lahko olepša z ljubeznijo, odpuščanjem, velikodušnostjo, molitvijo, JE V TVOJE SRCE PRIŠEL BOŽIČ.Kadar se te dotakne beseda modrosti in spremeni tvoje življenje, pa čeprav samo malenkost, se veseli! KER ŽIVIŠ BOŽIČ Naj bo v novem letu čim večkrat zate BOŽIČ! te lepe misli pošljem naprej, naj bo v novem letu tudi vsem vam čim večkrat božič Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 tud jutr za sovraštvo nimam več časa flek nazaj O, lepo Bi bilo fajn take persone poznat, samo kaj ko najbrž nimajo časa Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Rada bi ti povedala, da to delam samo zato, ker te imam tako zelo rada. Znotraj me grize za znoret in se sprašujem, zakaj sem pristala v taki situaciji. Škoda, da ne vidiš, da zelo trpim ob vsem tem. Upam, da se mi dobrota kdaj vrne. Kar srce mi bo razneslo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivček 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Rada bi ti povedala, da to delam samo zato, ker te imam tako zelo rada. Znotraj me grize za znoret in se sprašujem, zakaj sem pristala v taki situaciji. Škoda, da ne vidiš, da zelo trpim ob vsem tem. Upam, da se mi dobrota kdaj vrne. Kar srce mi bo razneslo ...tudi tebe ima nekdo pravgotovo zelo rad... in morda to sporočilo nisi poslala na čisto pravi naslov Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 ...tudi tebe ima nekdo pravgotovo zelo rad... in morda to sporočilo nisi poslala na čisto pravi naslov Nekdo verjetno res, ampak raje bi videla, da bi me imel točno tisti, ki ga imam sama tako rada. Drugega dela pa ne razumem. Zakaj sporočila nisem poslala na pravi naslov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 25. december 2006 Prijavi Deli 25. december 2006 Drugega dela pa ne razumem. Zakaj sporočila nisem poslala na pravi naslov?ker iskren pogled v oči in morda prisrčen objem povesta več kot tisoče besed.. Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivček 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ker iskren pogled v oči in morda prisrčen objem povesta več kot tisoče besed.. ...hm .... ravno to ja .... hvala..zaspanko..po uri sodeč nisi ravno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Aja to pa ne pride v poštev. Raje vidim, da nikoli ne zve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivček 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Aja to pa ne pride v poštev. Raje vidim, da nikoli ne zve.si prepričana... ali si morda nekje v srcu ne želiš da bi to osebo le objela in ji tudi povedala kako rada jo imaš.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 si prepričana... ali si morda nekje v srcu ne želiš da bi to osebo le objela in ji tudi povedala kako rada jo imaš..Prepričana sem, da bi jo to popolnoma odvrnilo od mene. Zato raje ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ne vaši,,,moji problemi so najtežji,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 jebem vam logiko,,, vtipkam loto in dobim 40 strani komentarjev,,, hnm,,,37... BO SEDMICA---JES?http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...st&id=11191 Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivček 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Prepričana sem, da bi jo to popolnoma odvrnilo od mene. Zato raje ne. :xx!: :xx!: ok..ti že veš.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 ups....kdo pa tebe čara......?..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Sporočam Marsi, da pogrešam napoved za zadnji teden v letošnjem letu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 najbrž je mislila, da bo zadnji teden točno tak, kot si ga boš naredila sama. in če je tako mislila, ima čisto prav Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Imejte se lepo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 Ne igraaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjj :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 26. december 2006 Prijavi Deli 26. december 2006 slab dan? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.