Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Kaj bo pa jutr? :sori: :inocent:

tud jutr x:)x za sovraštvo nimam več časa x^x

vesel, spokojen in čaroben božič vsem. velik razvajanja :kiss:

flek nazaj x:Xx w:Iw xpresentx xloveyx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

:inocent: x:)x čudno...lihkar sem nazaj...bilo je tako preprosto lepo...vse polno lučk in na vsaki hiši je na oknu svetila majhna svečka

majhna luč, ki je razsvetljevala temo na poti....vrnimo božiču njegov pravi pomen, naj bo resnično praznik veselega upanja v novo življenje, zakaj praznujemo božič vsako leto, zato ker se moramo vsak trenutek v življenju odločati za dobro in ne za zlo in zato , da se spomnimo, da smo samo orodje v božjih rokah , če se odločamo za

mir, upanje in dobro ...ob meni je sedel človek s pobeljenimi lasmi in vem, da je stal na strehi sveta in tam je nekoč v mrazu srečal iz oči v oči z neskončnim

in danes na tem griču z menoj pel in zvenelo je tako skrivnostno lepo, v tisti mali cerkvici, kjer še keliha ni, samo navaden steklen kozarec iz katerega je pil mašno vino, z leti obložen duhovnik, ki je vmes nadrobil par iskrivih, da se je od srca nasmejala vsa zbrana romarsko popotniška združba, med drugim je rekel, povejte znancem, da je nam tu gori lepo xloveyx :flowerface:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest mačona
men je pa vedno bolj vseeno za praznike...in čestitke....vse že vnaprej določeno, aha, poglejmo na koledar - kul, dons naj bi praznovali, se meli vsi radi in oh in sploh...jutr, ko bo vse mimo, pa po starem....

če mi bo kdo želel srečo, veselje, zdravje, mi bo to povedal, ko bo tako sam začutil; ne pa zato, ker je taka navada.

x^x :palec:

tole sem dobila po mailu:

Kdaj je BOŽIČ

Ko se zjutraj zbudiš z željo, da bi naredil/-a nekaj dobrega za druge,

TISTI DAN JE BOŽIČ.

Kadar ponudiš roko tistemu, ki te je prizadel/-a,

TISTI DAN JE BOŽIČ

Kadar se zjutraj zbudiš z željo po ljubljenju in se ti ta izpolni,

TISTI DAN JE BOŽIČ.

Kadar podariš nekaj svojega časa starejšim, tistim, ki trpijo na telesu in/ali duhu,

TISTI ČAS JE BOŽIČ.

Kadar se odločiš, da se boš nečemu odpovedal/-a, da boš lahko nekaj daroval/-a tistim, ki so v pomanjkanju,

SE ZATE PRIČNE BOŽIČ.

Kadar razumeš, da se življenje lahko olepša z ljubeznijo, odpuščanjem, velikodušnostjo, molitvijo,

JE V TVOJE SRCE PRIŠEL BOŽIČ.

Kadar se te dotakne beseda modrosti in spremeni tvoje življenje, pa čeprav samo malenkost, se veseli!

KER ŽIVIŠ BOŽIČ

Naj bo v novem letu čim večkrat zate BOŽIČ!

te lepe misli pošljem naprej, naj bo v novem letu tudi vsem vam čim večkrat božič xsrcx xDDx

"Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"

...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...

Martin Kojc

Rada bi ti povedala, da to delam samo zato, ker te imam tako zelo rada. Znotraj me grize za znoret in se sprašujem, zakaj sem pristala v taki situaciji. Škoda, da ne vidiš, da zelo trpim ob vsem tem. Upam, da se mi dobrota kdaj vrne. Kar srce mi bo razneslo :bomb:

:V:

Rada bi ti povedala, da to delam samo zato, ker te imam tako zelo rada. Znotraj me grize za znoret in se sprašujem, zakaj sem pristala v taki situaciji. Škoda, da ne vidiš, da zelo trpim ob vsem tem. Upam, da se mi dobrota kdaj vrne. Kar srce mi bo razneslo :bomb:

:V:

...tudi tebe ima nekdo pravgotovo zelo rad... :2src: :2src: in morda to sporočilo nisi poslala na čisto pravi naslov :sori: :sori:

...tudi tebe ima nekdo pravgotovo zelo rad... :2src: :2src: in morda to sporočilo nisi poslala na čisto pravi naslov :sori: :sori:

Nekdo verjetno res, ampak raje bi videla, da bi me imel točno tisti, ki ga imam sama tako rada.

Drugega dela pa ne razumem. Zakaj sporočila nisem poslala na pravi naslov?

jebem vam logiko,,,

vtipkam loto in dobim 40 strani komentarjev,,,

hnm,,,37...

BO SEDMICA---JES?

http://www.lunin.net/forum/index.php?act=A...st&id=11191

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...