Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Ja, pa naj ma zadost velko vrečo, da bo še mene zravn pobasu. Dej, a lohk že vstanete folk in me zabavate. Mislm, same lenobe zaspane so kle gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 glede na to, da sem že v zrelih letih naj ti povem, da posoda je pomita, po tleh sem tud že pomedla, cunje so pripravljene za pranje, tibetančke sem tud že nardila - ti pa o lenobah grem pod tuš pa delat, ti pa pridna bodi, pa tisto kar sva se neki dan pogovarjali v tvojem blogu preber, da ne bom še enkrat pisala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Sam dew mi daješ. Bom, sam, da dopust dobim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 a sem ti tolk naložila... sej ne bom več, obljubam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Ja, pa naj ma zadost velko vrečo, da bo še mene zravn pobasu. Dej, a lohk že vstanete folk in me zabavate. Mislm, same lenobe zaspane so kle gor. kje s bla pa ob 5 zjutraj, ko sem jas mal brskala?? Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 kje s bla pa ob 5 zjutraj, ko sem jas mal brskala?? Takrat sm se glih zbudila. Jst ne letim takoj na računalnik. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Takrat sm se glih zbudila. Jst ne letim takoj na računalnik. js pa - ko ta male ni doma... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 kako že pravijo da je tanka črta med norostjo in genialnostjo zmeraj bol opažam , da ta tanka črta izginja, skupaj stopata z roko v rokitak da bog me obvarji genialcev, toče pa potresa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Ne se dat, Mysti, mene tud nben klinac nov prepriču, da morm met otroka, če ne bom pripravljena nanj. Itak pa veš, kako je s temi zoprnimi čenčami in sitnobami ... nimajo kej druzga za delat, pol pa obirajo drug folk. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Koji klinac folk briga, če bom imela kmalu otroke. Morda jih bom, morda ne ... morda fakkin nikoli. Kaj sm jst, da mi boste govorili, da bi bil že čas. Pred svojim pragom pometite in naštepajte 10 otrok. Še zame enga prosim. :xx!: :xx!: :xx!: :xx!: fuck offtole te je pa edn fejst razjezil. nč se pustit! pa pikico posluš Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 zmeraj bol opažam , da ta tanka črta izginja, skupaj stopata z roko v roki yessssss..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 ...minil je maj, kje so zdaj zelene livade s teboj??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 tole te je pa edn fejst razjezil. nč se pustit! pa pikico posluš ne, enA jo je fejst razjezilA...ker takih svinjarij pa desci nismo sposobni nej sami kaj storijo, da se bodo priliznili drobniču, ne pa da druge v drek tunkajo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 I shall say this only once .......come closer! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 I shall say this only once .......come closer! prav z veseljem...v katero smer moram pa stopit, da ti bom bližje Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 jst že cel teden poslušam, joj koliko je velika kdaj bo pa ta drug... grrrr a jim naj razložim da sploh ne vem če bo še možnsot za tadruzga pa da sem jst z eno zadovoljna... ko jih jebe.... mystica ne daj se sprovocirat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 ajde poženi, mater ti jebem u dupe posrano, pederčino glupa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 preživite silvestrski večer v dobri družbi... to so gadi, ob 20 15, poptv tudi v novem letu, ....tuš, kjer dobre stvari stanejo manj. čista, bravo!!! kmalu se boste poročili, mami kako je rekla? vaši lasje bodo videti osupljivo močni, wella, vasi šasje so naš navdih. Hočemo šeeee! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 sm prebrala ja, smotko si...... uf hormoni......tkole gre Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 kako že pravijo da je tanka črta med norostjo in genialnostjoRes je in jaz sem jo kar izbrisal. Pa še, da se navežem na temo - mojemu mačku: Počutim se izigranega....sunil mi je lepinjo Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 mojemu mačku: Počutim se izigranega....sunil mi je lepinjo pa napiši pesem na to temo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 super! evo.nona je šla k teti, končno. škoda. zakaj? zato ker so bli prej vsi pridni kot bubice, ko je bla tukaj. ko je šla, sem se vsa proisula, ker je una tamo zdej kaO p+++ a ne? ko? swašta. ja oni so daleč, tko da ne vidijo praw, kaj in kako je treba z otrocmi. a buci guci. frends, samo ne moj me guncat. štekitele. http://www.g3l.com/animation/wm/kittenwar.gif Komaj čakam nadaljevanje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 sm prebrala ja, smotko si...... uf hormoni......tkole gre Nisem zihr, komu je zdaj tole namenjeno. Ali je sploh važno? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Lahko bi vzletela in ujela svoje saaanjeeeee ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 na zivce mi gre, da ce odprem eno svojo novo temo mi nekateri osebki sitnarijo...moti me tudi, da nekateri kritizirajo tuje mnenje...naj se zase brigajo (bodo imeli veliko dela)... jz teme odpiram,da zvem tuje mnenje in ga sprejemam, ne pa kritiziram, ker me zanima kaj si kdo misli o cem... zato je namen teme. ni treba potem mene kritizirati kaj si mislim... ce ne ne vem, zakaj so na tem forumu!!! sm mislila, da so sami fajni gor:( Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.