Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

na zivce mi gre, da ce odprem eno svojo novo temo mi nekateri osebki sitnarijo...

moti me tudi, da nekateri kritizirajo tuje mnenje...

naj se zase brigajo (bodo imeli veliko dela)...

jz teme odpiram,da zvem tuje mnenje in ga sprejemam, ne pa kritiziram, ker me zanima kaj si kdo misli o cem...

zato je namen teme. ni treba potem mene kritizirati kaj si mislim...

ce ne ne vem, zakaj so na tem forumu!!!

sm mislila, da so sami fajni gor:(

Ej, bejba, nikol ne boš obdana s samimi fajn ljudmi. To je nemogoče. x:Ix

Pa ne bod zdej žalostna, veš, v življenju je pač tko, da ne bodo vsi delili mnenja s tabo. Vsak posameznik misli po svoje in ima svoj prav, ti imaš pa svojega. In tega se kar drži, če veš, da imaš prav in ne bodi jezna, če ti kdo reče, da nimaš. Pač, tko je.

Za teme ti bodo pa težili v primeru, da taka tema že obstaja. In potem je malo nesmiselno, da 100 ljudi na forumu odpre isto temo, ker samo po nepotrebnem zaseda plac. x;)x

Evo, vse razloženo, zdej bod pa še naprej tko vesela bejba, kot si. x:)x

Deli na socialnih omrežjih

Susana, se čist strinjam s Pikico x^x na forumu je kolk x?x več kot 3.000 ljudi, samo takrat ko se boš naučila da tisto kar ti ni všeč gre skozi eno uho not in skozi drugega ven, boš lahko neobremenjeno chatala in uživala tukaj, tko je - se razpizdiš in nakuriš koga ampak nakonc smo vsi prjatli ane x:Dx :palec: good luck x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Mick x;)x to zato da bom lahko mal stanovanjski interior pogledala na kaki slikci al pa v živo, ko bo enkrat šoferski pod streho x:px x:Dx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Jaz pa sn mislu, da k si mal pomisla tud name :C: x:o)x To pa tko ni blem, ti sam prid, pa saj to bo še trajal, da bo tko tipi-topi......zdej je za udobno živet x:)x ni pa še tko k bi želel-a x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jaz pa sn mislu, da k si mal pomisla tud name :C: x:o)x To pa tko ni blem, ti sam prid, pa saj to bo še trajal, da bo tko tipi-topi......zdej je za udobno živet x:)x ni pa še tko k bi želel-a x^x

Ah x:Dx x:Xx dej no! Veš kaj jst pravim - važno da je DOM x!x in da se toplo not počutiš pa ne zarad centralne x;)x sploh pa sem slišala nekaj o živo oranžni steni tko da slabo sploh ne more bit x:px xsrcx

Folk :vragec: ....saj nismo na fronti! :xx!: x:Dx

ne, nismo na fronti, ampak vem, da so sigurn starejsi od mene na chatu gor in sm mislila, da majo vec pameti kot jz in da vedo, kaj pomeni spostovati tuje mnenje:) x:Xx to je to. ne mislim se kregat, ampak: NAJ VSAK PUSTI VSAKMU SVOJE MNENJE x:Dx , pa bo vse vredu. halo, sj ma vsak pravico ga povedat

VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM.

ne, nismo na fronti, ampak vem, da so sigurn starejsi od mene na chatu gor in sm mislila, da majo vec pameti kot jz in da vedo, kaj pomeni spostovati tuje mnenje:) x:Xx to je to. ne mislim se kregat, ampak: NAJ VSAK PUSTI VSAKMU SVOJE MNENJE x:Dx , pa bo vse vredu. halo, sj ma vsak pravico ga povedat

Sem mislila petarde.... :inocent: x:Dx , tukaj je kot v vojni. :xx!:

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Na fronti ja, sploh k greš ven morš kt kak partizan zavzet položaj, nizki štart pa potegnt da te kaka mina ne preseneti ...pol ko si na varnem pa "a si ti tut u luklo padu" :inocent: x:Dx

za naslednje leto, pa ne bom nič voščaval, ker se vse kar daljnosežno napovedujem sfiži x:)x

torej

..nam vosci skrajno neprijetno in zalostno leto... pa naj se sfizi!!! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Jst bi pokala sam tok, da neha pokat. :vragec: x:px x:Dx xnckrivx

x:o)x

No pa da se vrnemo k temi...

Dvema osebama bi povedala, da sem happy, da sem se jih rešila in da sta se sami odstranili iz mojega lajfa, ker hinavce, ki gledajo samo nase in pijavke, ki samo pijejo energijo, ne rabim! In tako lahko grem v novo leto veliko bolj srečna!

lp

Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...