Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Sovražim te! In vsako jutro ko se bom zbudila bo moj cilj da te sovražim še bolj - vse dokler ne boš v mojem življenju le še majhna črna in ničvredna packa na belem nepopisanem papirju najine preteklosti! Imam vse kar sem si želela odnesti, nič cenjeno kri in energijo ki sem jo izstisnila do zadnjega trenutka in zdaj vem da se je že vrnilo vse, kar bi moralo priti okoli - več ljubezni, ki se skriva v najmanjši črni "steklenički" kot si jo ti v kadarkoli premogel in ostala bo dlje, kot bi bil ti kdarkoli sposoben. Srečna sem!

Sovražim te! In vsak dan bo moj cilj da te sovražim še bolj - vse dokler ne bo v mojem življenju ostal le še bel nepopisan papir, kjer bom ustvarjala nove, lepše spomine! Vse dokler ne bo v mojem življenju nekdo, ki bo sposoben dajati in sposoben ostati :vtz:

:eek: kok ti zavidam

kok energije v tem postu in koliko volje do življenja....pih men se še sovražit več ne da xrolleyesx

bi me prosim gospodar življenja že enkrat z dekretom pospravil, tale mlačnost mi gre nekam na k****

edino čustvo , ki sem ga v življenju res dobro spoznala je jeza xcivx :vragec: :xx!: :o|o:

nu zdaj so mo pa še to odvzeli...jebeni silimarin, edino kar je bilo moje si mi vzel x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Mah fuck it, lahk je še huj kt težko če nekdo po tvojem dostojanstvu hod x!x ti sam streli Lia, upali mitraljez, ratatatatata :vragec: :xx!:

O lej lia, najdla sm neki zate - da se lahk razpištoljiš http://www.world-of-smilies.com/wos_gewalt/shootingsoldier.gif po mili volji!!!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Mah fuck it, lahk je še huj kt težko če nekdo po tvojem dostojanstvu hod x!x ti sam streli Lia, upali mitraljez, ratatatatata :vragec: :xx!:

O lej lia, najdla sm neki zate - da se lahk razpištoljiš http://www.world-of-smilies.com/wos_gewalt/shootingsoldier.gif po mili volji!!!

:2src: kako lep mitraljez x:px

tok te mam rada Peterca indeed, tak me na moje mlade dni spominjaš x:Dx saj prideš za menoj, z leti se tale ovnovska vroča kri rahlo pomiri, pa glava je tok obutana pol pa nč več tako Fanči v skalovje...

ma sme plesali pa vso tugu svoju izplesali ...muving je za ovne zakon x:Ix ker tist v glavi miselni horuk, te kaj hitro privede do tega , da preveč žebljev zabiješ, pa tud če jih potem ven potegneš luknje v ograji ostanejo...sej poznaš tisto zgodbico x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Haha :D evo tipični strelci :D... v par vrsticah... uh uh pa že pri analcu... pol pa naprej na irc hhahaha :D :palec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...