Ksantipa007 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 5trca saj bo dobil svojo porcijo Vse se vrača vse se plača! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Sovražim te! In vsako jutro ko se bom zbudila bo moj cilj da te sovražim še bolj - vse dokler ne boš v mojem življenju le še majhna črna in ničvredna packa na belem nepopisanem papirju najine preteklosti! Imam vse kar sem si želela odnesti, nič cenjeno kri in energijo ki sem jo izstisnila do zadnjega trenutka in zdaj vem da se je že vrnilo vse, kar bi moralo priti okoli - več ljubezni, ki se skriva v najmanjši črni "steklenički" kot si jo ti v kadarkoli premogel in ostala bo dlje, kot bi bil ti kdarkoli sposoben. Srečna sem!Sovražim te! In vsak dan bo moj cilj da te sovražim še bolj - vse dokler ne bo v mojem življenju ostal le še bel nepopisan papir, kjer bom ustvarjala nove, lepše spomine! Vse dokler ne bo v mojem življenju nekdo, ki bo sposoben dajati in sposoben ostati kok ti zavidam kok energije v tem postu in koliko volje do življenja....pih men se še sovražit več ne da bi me prosim gospodar življenja že enkrat z dekretom pospravil, tale mlačnost mi gre nekam na k**** edino čustvo , ki sem ga v življenju res dobro spoznala je jeza :xx!: nu zdaj so mo pa še to odvzeli...jebeni silimarin, edino kar je bilo moje si mi vzel Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Ej Lia, nikoli ni tako težko, da ne bi moglo bit še težje! Cheer up girl! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 pišuka lia ....raj uno jezo poklič nazaj...je ipak bolj zdravo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Nimam te več rad, :xx!: :xx!: ja, ne ljubim te več,draga moja Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Mah fuck it, lahk je še huj kt težko če nekdo po tvojem dostojanstvu hod x!x ti sam streli Lia, upali mitraljez, ratatatatata :xx!: O lej lia, najdla sm neki zate - da se lahk razpištoljiš http://www.world-of-smilies.com/wos_gewalt/shootingsoldier.gif po mili volji!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Vse se podira, vse se krivi, a ne smem... O kokoš zmešana sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Nekdo me zasleduje... Aja pa en pritisk čutim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Joj, joj kaj vam dogaja... pol men še sploh ni tako hudo Pa lahko noč... tebi ki to bereš in nekomu ki hara po Bernardinu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Mah fuck it, lahk je še huj kt težko če nekdo po tvojem dostojanstvu hod x!x ti sam streli Lia, upali mitraljez, ratatatatata :xx!: O lej lia, najdla sm neki zate - da se lahk razpištoljiš http://www.world-of-smilies.com/wos_gewalt/shootingsoldier.gif po mili volji!!! kako lep mitraljez tok te mam rada Peterca indeed, tak me na moje mlade dni spominjaš saj prideš za menoj, z leti se tale ovnovska vroča kri rahlo pomiri, pa glava je tok obutana pol pa nč več tako Fanči v skalovje... ma sme plesali pa vso tugu svoju izplesali ...muving je za ovne zakon ker tist v glavi miselni horuk, te kaj hitro privede do tega , da preveč žebljev zabiješ, pa tud če jih potem ven potegneš luknje v ograji ostanejo...sej poznaš tisto zgodbico Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Tota 5rca ja.......če bi bil samski pa mal mlajši..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 ne mi lezti v zadnjo plat... :xx!: .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Ne maraš analca, torej? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Ne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Čudno..... Pa si ti strelka al maš sam nik tak? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Mislim ...ej že od leta kaj vem 2004 al kok že sem na tem forumu..pa ti meni če sem strelka Seveda sem ...pa zdi se mi da imava na isti dan rojstni dan...... Ja ne vem no...če teb paše v rit zadaj...pol kar...meni ne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 ......kaj? Isti dan? Kdaj maš, hiter povej? Ja, men definitivno paše rit zadaj, ne vem kak bi spredaj zgledala..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Ja seveda pa kaj še....tukaj vse šiba sto na uro...pa še čarovnice so tukaj gor Takrat kt ti ...zdaj pa premišluj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 ......................... ..................... Kaj si pa po kitajskem? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 pes....tak lep labradorec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Ma to kake veze z ljubeznijo do dogy styla? Čuj, kaj pa ircaš tud kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Haha evo tipični strelci ... v par vrsticah... uh uh pa že pri analcu... pol pa naprej na irc hhahaha Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 a je blo tko hudo..... Ok čav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 meni se zdi odlično, da vsaj par ljudi ne zapravlja besed, pa pove kar največ najbolj hitro ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. januar 2007 Prijavi Deli 3. januar 2007 Čav strelka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.