Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

x:Dx x:Dx x:Dx

čuješ veš toto foro, namesto Nicotirete obliža pa žvačk, kupiš navadnega pa zaflajštraš gofljo

evo to bom sprobala nekega lepega sončnega dne x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

x:Dx x:Dx x:Dx

čuješ veš toto foro, namesto Nicotirete obliža pa žvačk, kupiš navadnega pa zaflajštraš gofljo

evo to bom sprobala nekega lepega sončnega dne x:o)x

x:Dx ....ne, zdej bom to dokončno prebral, me res zanima.......al me miselno premakne.

Aakhut......just do it! :vragec: x:Dx Tem pa pogrešau :C: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

x:Dx ....ne, zdej bom to dokončno prebral, me res zanima.......al me miselno premakne.

Aakhut......just do it! :vragec: x:Dx Tem pa pogrešau :C: x:o)x

:vragec:

jst ne jebem zakonov...(sm nad njimi x:Dx )

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

jst ne jebem zakonov...(sm nad njimi x:Dx )

zlomk....tralala

xcivx

jst pa ne...sam sem pod njimi x:Dx x:Dx x:Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:2src: kako lep mitraljez x:px

tok te mam rada Peterca indeed, tak me na moje mlade dni spominjaš x:Dx saj prideš za menoj, z leti se tale ovnovska vroča kri rahlo pomiri, pa glava je tok obutana pol pa nč več tako Fanči v skalovje...

ma sme plesali pa vso tugu svoju izplesali ...muving je za ovne zakon x:Ix ker tist v glavi miselni horuk, te kaj hitro privede do tega , da preveč žebljev zabiješ, pa tud če jih potem ven potegneš luknje v ograji ostanejo...sej poznaš tisto zgodbico x;)x

Vse vem lia še predobro xrolleyesx samo taki smo ane, obtolčena sem že dovolj - zmeri grem skozi zid in če ni zida se zaletavam v ljudi kar tako zaradi rogovja da lahko potem jokam in si dopovedujem da iz vsakega slabega pride dober nauk. Zgodbico o zabijanju žebljev pa tut poznam, prepogosto že na svoji koži, mogoče jih zato tako neusmiljeno zabijam nazaj :vragec: trmasta sem ampak bom odplesala tut jst - čez dva dni mi bo spet žal za miselni horuk, a so what - če duša ne počiva!

Tota 5rca ja.......če bi bil samski pa mal mlajši..... x:px :vragec: x:Dx x:Xx

Restless and "fisty" ane :onfire: še dobro da nisem žrebec, kaka katastrofa bi se potem godila ženskam x:Dx

Konc zajebancije, ko me spoznaste boste pa vidli da nisem noben El Nino (nič osebnega) samo nežen Zephyre xrolleyesx ampak od lupine do globine je še dolga pot xsrcbumx torej ko se vroča kri ohladi...

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

:eek: isusek jst pa ne sam narežala...bemu spomini

ja bemu se je zadrl ratata se okol obrnu, pa vrgel dinar čez ramo, pa nonšalantno rekel: "Pokopljite ga!", toti štajerski pjebi so čist preveč westerne gledali x:Dx x:Dx x:Dx

:sori: tam je mesto starega spomina,

mesto kjer sem se rodil,

tam je ribnik in v ribniku labodi...

(Kajetan Kovič)

Za Orlom, v prehodu, maš spominsko tablo..

Valda da vem kdo je bil Stari Joe, onega si poznal, ko je skoz z woki tokijem okol hodo ?

x:Dx ....Jurček.....ma zaj svoj oder na Lent festivalu x;)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Če boste preveč o trdem govorile si bom mogla še po kako Magnum lučko v trgovino x:px ja jst tut pogrešam in prov kmal si bom Ksantipino molitvico nad postlo dala da bo kak x:Xx cmok cmok padel al pa ob svetih treh še kej več... življenje je čupavo i dlakavo x:Ix

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

MMhmmmmmmmmm, bo treba k ginekologu. :inocent: x:Dx x;)x

kolk sem se narežala bejbe....a to se pr giniju na recept dobi po tanovem.... :inocent: ...?...... x:Dx ....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...