Pika Pikica 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 kolk sem se narežala bejbe....a to se pr giniju na recept dobi po tanovem.... ...?...... ....Ne, lohk maš pač tok dobrga ginekologa, da sam popedena zadeve. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 kaj ni on gay? kdo Diana Labradorec je naš kuža...no kar gospod pes ker je že 12 let star. In najboljši pes na svetu Včasih ne razumem ravno kaj se tukaj dogaja.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Včasih ne razumem ravno kaj se tukaj dogaja.... Nič se ne sekiraj, nisi edina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Ne, lohk maš pač tok dobrga ginekologa, da sam popedena zadeve. kdo Diana verjetno je res.....razen, če ni.... Nič se ne sekiraj, nisi edina. sej ni treba zmer vsega...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 verjetno je res.....razen, če ni.... maček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 kaj ni on gay? Kdo to? Aha, strelka, nima, ok, glavn, da obstaja......ta lbezen Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Kdo to? Aha, strelka, nima, ok, glavn, da obstaja......ta lbezen Aha bl je blezen...taka za katero še nimajo cepiva ohromi zdravo pamet pa upočasni reflekse pa samoohranitveni nagon uniči, pol delaš oslarije ki jih pr zdravi pameti neb Čim prej poročit, pol pa kuj mine Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Kdo diši? Ginekolog? Ja, kak si pa to vedla....... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Aha bl je blezen...taka za katero še nimajo cepiva ohromi zdravo pamet pa upočasni reflekse pa samoohranitveni nagon uniči, pol delaš oslarije ki jih pr zdravi pameti neb Čim prej poročit, pol pa kuj mine ...... .....punce, ne glih vsega verjet..... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Ja, kak si pa to vedla....... Nisem, sem pa predvidela sploh če je L. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 :xx!: sem vedel jaz da bi morali ginekologi bit ženske, jaka preventiva je na teh pregledih očitno gre za Kuractivo, pismu zakaj nimamo mi kakih urologinj da nas mal popedenajo :xx!: :xx!: Moja bodoča žena ima da ne hodi nikamor z bajte hja....sem že hotla nekaj komentirat...... ....pa ne bom...... sam a vsi dedci postanete slej ko prej posesivni al kako?....ko da bi meli vgrajen en tak čip na časovno tempiranje....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 hja....sem že hotla nekaj komentirat...... ....pa ne bom...... sam a vsi dedci postanete slej ko prej posesivni al kako?....ko da bi meli vgrajen en tak čip na časovno tempiranje....... Eni prej drugi kasneje Amis! Imajo en tak čip, samo ne vem kje! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 jh....vse tako kaže...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 http://potepuh.mojforum.si ce bi mel slucajno kdo kaj pametnega za dodati, bi bla vesela Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Če misliš resno, raj ne grem pisat bom čist neresna! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 probej, pa bomo vidl Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 ...... .....punce, ne glih vsega verjet..... ....... ja probat je treba Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Sej rada probam, sam kaj druzga mi bolj diši kot forum! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 ja rada vrjamem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Me rana skali, zaledenela me kri napaja, preveliko dozo lepega sem dobil. A, ko pomislim le, da v bistvu sem srečen, v barvah je naenkrat spet vse.. In še naprej, le mavrica vse bolj bledi, morda le nebo se temni, jaz vidim le par, ki odslej z rokami se zdravi in poglej, te roke so v ustih bile in nič ne boli je le način, polepša ti dan in spomin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Lepota...čez dvajset let boš slišala ljudi govoriti,kako pomembna je tista,ki prihaja od znotraj.Čeprav se mi zdi,da je to mnogim še danes fraza,bi ti privoščila,da slišiš ta stavek.Umazana duša je lahko lepa samo en trenutek,potem pa nič več.Pa kaj ,če nimaš populjenih vseh dlačic?Pa kaj ,če si oblečena nekoliko po svoje?Pa kaj...........Ljubica moja,z veliko začetnico ti pišem še en PA KAJ,velja pa za stavek"Pa kaj ,če si mislijo o tebi,da..."Karkoli.Bodi samosvoja,ostani notranje močna in mirna,ne glede na vihar okrog tebe. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyMan 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Lepota...čez dvajset let boš slišala ljudi govoriti,kako pomembna je tista,ki prihaja od znotraj.Čeprav se mi zdi,da je to mnogim še danes fraza,bi ti privoščila,da slišiš ta stavek.Umazana duša je lahko lepa samo en trenutek,potem pa nič več.Pa kaj ,če nimaš populjenih vseh dlačic?Pa kaj ,če si oblečena nekoliko po svoje?Pa kaj...........Ljubica moja,z veliko začetnico ti pišem še en PA KAJ,velja pa za stavek"Pa kaj ,če si mislijo o tebi,da..."Karkoli.Bodi samosvoja,ostani notranje močna in mirna,ne glede na vihar okrog tebe. Lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.