Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Evo, spet, osem je ura, spet udri s kladivom, po moje to folk dela zanalašč, zjutraj s vso mehanizacijo udarijo, pol pa od 12h dalje sam fljask fljask ometke pa finese packajo, dovolj, da me folk zbudi, hvala bogu, da sem na bolniški, pa že itak sam vstajam, kr če ne bi blo joj, pa še burja neki vidim pihlja, danes ne bodo nič naredili, razen tega, da so mene zbudili, za to cerkev za kanarčke.

P.s Poleg tega, da jih ne znam postavljat opažam, da jih od vseh udeležencev foruma strosim največ :sori:

a si že pozabu uno pesmico.....pred ker, ki, ko, da, če, vejica skače xrolleyesx x:Dx xcivx

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hvala bogu da je pustni torek sam 1x na leto :sniky:

naredla 110 krofov :wOOt: :wOOt: :wOOt: :ph34r:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

a si že pozabu uno pesmico.....pred ker, ki, ko, da, če, vejica skače xrolleyesx x:Dx xcivx

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hvala bogu da je pustni torek sam 1x na leto :sniky:

naredla 110 krofov :wOOt: :wOOt: :wOOt: :ph34r:

če jih imaš preveč, jih lahko kakih 30 pošlješ k meni domov. :2src: x:px ampak samo, če imajo veliko marmelade x:o)x x;)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

kaj naj nardim? :ermm: spet popustim in dovolim da mi zmeša glavo, dušo in srce x?x .... ali mu rečem, da ga nočem več videt (čeprav to seveda ni res ...) in ohranim mir v sebi, ki sem ga tko težko končno dosegla ... ma ja, itak sem si obljubila, da ne bom več dovolila nikomur, da se igra z mano, šla bom naprej po poti, na katero sem pred kratkim stopila ... po poti, ki vodi proč od njega ... dovolj dolgo sem se trudila (8 mesecev), da bi se najni poti spet združili ... v nedogled ne morem tega počet, že tako in tako sem predolgo ... on pa itak nikol v življenju ne bo vedu, kaj hoče .... xrolleyesx xsrcx

... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ...

http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg

kaj naj nardim? :ermm: spet popustim in dovolim da mi zmeša glavo, dušo in srce x?x .... ali mu rečem, da ga nočem več videt (čeprav to seveda ni res ...) in ohranim mir v sebi, ki sem ga tko težko končno dosegla ... ma ja, itak sem si obljubila, da ne bom več dovolila nikomur, da se igra z mano, šla bom naprej po poti, na katero sem pred kratkim stopila ... po poti, ki vodi proč od njega ... dovolj dolgo sem se trudila (8 mesecev), da bi se najni poti spet združili ... v nedogled ne morem tega počet, že tako in tako sem predolgo ... on pa itak nikol v življenju ne bo vedu, kaj hoče .... xrolleyesx xsrcx

tanci zelo znana zgodba.....

drzim pesti :palec:

Uspeh je drznim zagotovljen!

zakaj tak misliš, da se samo ve trudite. jaz mislim da se oboji enako, da pač, vam ni več pol začnete na to karti igrat :o|o:

Zakaj tko mislim? Izkušnje iz preteklih zvez, zato! :vragec: Pa še dejstvo je, da se večinoma ženske bolj čustveno navežemo in pol itak bolj trpimo! :xx!:

No Nemci, zdej sem vam poslal dva paketa. Ne not ni bombe, pa ne čudn gledat če naslov ni napisan lepo estetsko!!! sem pač levičar, pa po kartonu ni enostavn lepo pisat!!! Sam prosim Vas, da mi zdej odgovorite kar se da hitro. da ne bo tako kot zadnjič, ko sem vas čakal ko lipov bog, pa mi je srce že skor v hlače ušlo... No sej ste se opravičl, sam a se tko biznis dela??

No me zanima kako boste odreagiral ko bom jest kaj blestel :inocent: :eek: x^x

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Joooj te naše poštarce! Kaj naj vam rečem. Ko kure ste!! Kako se morate tako obnašati? Jaj jaj jaj. Sej niste doma no. Lepo vas prosim. A je res treba, da vsi vejo kam kej kdo pošilja, pa bol diskretne bi lahko bile. Sej niste doma v štali, pa jest tud nisem vol, ki vas ne uboga. Kaj vas nihče ni učil kako se obnašati pred stranko?? zakja si "tulila"kok moram plačat, tko da so me vsi pol gledal. mislem kvaaaaa. Sem kr slabe vole in to zaradi vas poštarce!!!! Sej vas razumem če ste iz hribov doma, ampak ... mah nč vam ne bom več povedu, sej me itak ne slište, pa tud spremenile se ne boste... Uživejte še napraj. :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: SEm čist ... Grrrrrr

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...