druidka 27. februar 2006 Prijavi Deli 27. februar 2006 Joooooooooj, pa tok sm se že veselila, da se me bo končno en usmilu. Druidki, se zahvali, jst bi šel spat misleč da jih že znam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 jebote vejce, na tle jih maš ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Evo, spet, osem je ura, spet udri s kladivom, po moje to folk dela zanalašč, zjutraj s vso mehanizacijo udarijo, pol pa od 12h dalje sam fljask fljask ometke pa finese packajo, dovolj, da me folk zbudi, hvala bogu, da sem na bolniški, pa že itak sam vstajam, kr če ne bi blo joj, pa še burja neki vidim pihlja, danes ne bodo nič naredili, razen tega, da so mene zbudili, za to cerkev za kanarčke. P.s Poleg tega, da jih ne znam postavljat opažam, da jih od vseh udeležencev foruma strosim največ a si že pozabu uno pesmico.....pred ker, ki, ko, da, če, vejica skače grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhvala bogu da je pustni torek sam 1x na leto naredla 110 krofov Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 a si že pozabu uno pesmico.....pred ker, ki, ko, da, če, vejica skače grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhvala bogu da je pustni torek sam 1x na leto naredla 110 krofov če jih imaš preveč, jih lahko kakih 30 pošlješ k meni domov. ampak samo, če imajo veliko marmelade Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 kaj naj nardim? spet popustim in dovolim da mi zmeša glavo, dušo in srce .... ali mu rečem, da ga nočem več videt (čeprav to seveda ni res ...) in ohranim mir v sebi, ki sem ga tko težko končno dosegla ... ma ja, itak sem si obljubila, da ne bom več dovolila nikomur, da se igra z mano, šla bom naprej po poti, na katero sem pred kratkim stopila ... po poti, ki vodi proč od njega ... dovolj dolgo sem se trudila (8 mesecev), da bi se najni poti spet združili ... v nedogled ne morem tega počet, že tako in tako sem predolgo ... on pa itak nikol v življenju ne bo vedu, kaj hoče .... Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 kaj naj nardim? spet popustim in dovolim da mi zmeša glavo, dušo in srce .... ali mu rečem, da ga nočem več videt (čeprav to seveda ni res ...) in ohranim mir v sebi, ki sem ga tko težko končno dosegla ... ma ja, itak sem si obljubila, da ne bom več dovolila nikomur, da se igra z mano, šla bom naprej po poti, na katero sem pred kratkim stopila ... po poti, ki vodi proč od njega ... dovolj dolgo sem se trudila (8 mesecev), da bi se najni poti spet združili ... v nedogled ne morem tega počet, že tako in tako sem predolgo ... on pa itak nikol v življenju ne bo vedu, kaj hoče .... tanci zelo znana zgodba..... drzim pesti Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 zakaj ženske vedno rade poudarjate, da ste se trdle in to servirate do sekunde natančno? to me že od nekdaj zanima Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Zato, ker večinoma se ME trudmo! Ja, ja ti si svetla izjema. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 zakaj tak misliš, da se samo ve trudite. jaz mislim da se oboji enako, da pač, vam ni več pol začnete na to karti igrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 zakaj tak misliš, da se samo ve trudite. jaz mislim da se oboji enako, da pač, vam ni več pol začnete na to karti igrat Zakaj tko mislim? Izkušnje iz preteklih zvez, zato! Pa še dejstvo je, da se večinoma ženske bolj čustveno navežemo in pol itak bolj trpimo! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 nekak se ne morem strinjat s tabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 nekak se ne morem strinjat s tabo Ma, sej te lahk nalomim, pa se boš. Kaj te spet matra? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 mene nič ne matra... samo me je pač zanimalo zakaj mislite ženske da se samo ve trudite pa ne vidite ni metra pred sabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Nom nč rekla, samo, glede na to, kolk sva se pogovarjala že o takih stvareh in kolk veš o meni....bi lahk vedu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 pri tebi gre za drugo stvar Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 In to je? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 da nisi zemljanka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Škoda, da ni smajlija, k bi ti fakiča pokazu! Sej, lahk ti ga pa na msn. Kva s feget. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 untitled ne govor neumnosti Piki, ker ni nič res in kar neki. :xx!: Ps: imaš čudno ime in zoprno ikonco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 No Nemci, zdej sem vam poslal dva paketa. Ne not ni bombe, pa ne čudn gledat če naslov ni napisan lepo estetsko!!! sem pač levičar, pa po kartonu ni enostavn lepo pisat!!! Sam prosim Vas, da mi zdej odgovorite kar se da hitro. da ne bo tako kot zadnjič, ko sem vas čakal ko lipov bog, pa mi je srce že skor v hlače ušlo... No sej ste se opravičl, sam a se tko biznis dela??No me zanima kako boste odreagiral ko bom jest kaj blestel Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 untitled ne govor neumnosti Piki, ker ni nič res in kar neki. :xx!: Ps: imaš čudno ime in zoprno ikonco da ti bo lažje, klikni na ignor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Bliža se dan, ko mi morda ne bo več tako z rož'cami postlan'... Pa še nekaj - kako lahko nekdo sploh gleda nadaljevanko "Sedma nebesa"?? Aaaaaa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Joooj te naše poštarce! Kaj naj vam rečem. Ko kure ste!! Kako se morate tako obnašati? Jaj jaj jaj. Sej niste doma no. Lepo vas prosim. A je res treba, da vsi vejo kam kej kdo pošilja, pa bol diskretne bi lahko bile. Sej niste doma v štali, pa jest tud nisem vol, ki vas ne uboga. Kaj vas nihče ni učil kako se obnašati pred stranko?? zakja si "tulila"kok moram plačat, tko da so me vsi pol gledal. mislem kvaaaaa. Sem kr slabe vole in to zaradi vas poštarce!!!! Sej vas razumem če ste iz hribov doma, ampak ... mah nč vam ne bom več povedu, sej me itak ne slište, pa tud spremenile se ne boste... Uživejte še napraj. SEm čist ... Grrrrrr Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 untitled ne govor neumnosti Piki, ker ni nič res in kar neki. :xx!: Ps: imaš čudno ime in zoprno ikonco da ti bo lažje, klikni na ignor A si zdej vidu vraga? Ja, hitr ime spremen pa ikono, da te bo sploh še kera na forumu pogledala! :lol: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.