Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

x:Dx x:Dx

Mah, ne vem, se mal vprašam s kom se vse zapletemo tko in drugač..........bemu, očitno tud s psihič(kam)i..... :xx!:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

baje so že kakšno leto al dve precej popularni..... :inocent: ... x:Dx ....ne me resno jemat danes....je petek...... :inocent:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Popularni?Pri kom? Halo? Zalezovanje, pošiljanje mejlov, klici s skritih številk, odkrivanje in sporočanje o mojih domnevnih nešteto ljubicah, opisovanje seksa z mano (matr sn dober haha xcivx ) drugim itd. itd. :xx!: :xx!:

Pih......brezplačno odstopim, pa še kak evro primaknem..... x^x x:Dx

Sam 1x mi bo dekl dvignlo, bemu sunce, da mi bo :vragec:

K. Čapek

Saj ponavad se spljoh ne :inocent: ........Sam rad bi ji povedau, da mi lohk dekl dvigne :vragec: ......k drgač kar stoično prenašam to za sedaj, dokaj......Sploh k potencira vse skup in zahaja v nevarne vode, počas......

K. Čapek

Popularni?Pri kom? Halo? Zalezovanje, pošiljanje mejlov, klici s skritih številk, odkrivanje in sporočanje o mojih domnevnih nešteto ljubicah, opisovanje seksa z mano (matr sn dober haha xcivx ) drugim itd. itd. :xx!: :xx!:

Pih......brezplačno odstopim, pa še kak evro primaknem..... x^x x:Dx

Sam 1x mi bo dekl dvignlo, bemu sunce, da mi bo :vragec:

ma ne....u bistvu sem mislila na to, da se je kr nekaj folku zgodilo, da so čist nenamerno naleteli na psihič/k/e........sej se ne delam norca iz tega, k vem, daje u iber tumač......

Ja. Saj vem, da se ne. Sam se tko ne vznemirjam pretirano zarad tega........Sam počas pretirava in bo treba reagirat......mam par frendov policistov :vragec: x:px x^x

K. Čapek

že mogoče....vendar bi ti rada povedala (ko smo glih v tej temi x;)x ) da bi forum zgubil mal pestrosti....pa mal bluza je koristno....sej tolk pa tud ne pretiravamo..... :inocent: x;)x

Zamerim ti, da veš! In me prav nič ne briga kaj je blo vmes,,,,gluha sem, na obe ušesi!

P.S:hvalabogu da me je minilo vse skup.

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Zakaj, zakaj, zakaj nisem srečna?

Naredila sem fax, imam službo, imam fanta, ki me ima rad ... ok, malo mi manjka ženskih prijateljic, da o zdravju ne govorim ... a zakaaaaaaaaaaaj sem tako nesrečna, da sploh nimam volje za živet? Ne razumem ... danes sem šla pod tuš, se zjokala, pa še vedno nič bolje. Ne razumem se in resnično ne morem pričakovat, da bo kdo mene sploh kdaj lahko razumel.

Ne smem se sovražit ... ok ... ne bom.

Mah kurac ...

kwa je dobr post x;)x x;)x x;)x

un ta rmen se nč na vid... zakluček pa... kapo dol x^x x^x x^x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Mysti xcrossfingx želim ti da najdeš svojo srečo xrainbowx :love:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Res misliš, da hočeš njo? :xx!: Če si malo pospraviš podstrešje in se začneš ozirati samo na svoje potrebe, boš ugotovil, da je pomembno le tisto, kar želiš ti, in ne tisto, kar bi drugi občudovali.

Naredila sem fax, imam službo, imam fanta, ki me ima rad ... ok, malo mi manjka ženskih prijateljic, da o zdravju ne govorim ... a zakaaaaaaaaaaaj sem tako nesrečna, da sploh nimam volje za živet? Ne razumem ... danes sem šla pod tuš, se zjokala, pa še vedno nič bolje. Ne razumem se in resnično ne morem pričakovat, da bo kdo mene sploh kdaj lahko razumel.

Mah kurac ...

Odgovor zelo enostaven....vse je v glavi in to, kako in na kak način razmišljašo sebi in kaj si želiš....pa ne površno, to si pa želim....ampak si moraš resnično globoko v sebi želeti, nisliti v tej smeri in tudi delati v tej smeri...morda najprej zavestno, potem to pocnes tudi podzavestno in vse gre proti tistemu, kra si želiš in kar hočeš...

Enostavno samo ni začeti in se zdi težko in takorekoč nemogoče....ampak to so samo 'predsodki' strah in blokede v glavi in to nam onemogoča napredovanje in pa razmisljanje drugače....treba je it ven iz takih kalupov in si dopovedati da zmoremo...sama želja, kot želja nikoli ni dovolj...za nič...

Pa nehat je treba (ali bi morala) gledati z negativne strani....vse je tudi pozitivno s tiste strani poglej.....saj si našetla kaj imaš...no pazakaj potem prevladujejo v tvojih mislih slabe strani in tisto česar nimaš...daj prednost tistemu kar imaš in bodo slabe zadevice odšle v ozade in bos lahko črpala iz dobrih in potem gre na bolje v vseh stvareh in isči možnosti v tistih dobrih, ne pa da se omejuješ na tiste slabe in kaj ti tiste prinašajao....nič ti ne...vse si sama ker jim daješ prednost....če pa pogledaš al pa se osredotočiš na pozitivno in tisto kar imaš...je tudi učinek tak....

Najslabše al pa uelo slabo pa je negiranje sebe in zapirajne možnosti samemu sebi (prm: napisla si resnično ne morem pričakovat, da bo kdo mene sploh kdaj lahko razumel....)

Zakaj se sploh omejuješ in pa v končni fazi, pa kaj potem če te ne razumejo...to si ti, kakršna si in taka si....pa ko bodo prišlii ljudje zate, kateri te bodo sprejeli tako kot si; ali pa se boš srečala z njimi boš vedela, drugačnih pa tako ali tako ne rabiš, jih nisi vredna niti oni niso tebe !

Zato pa je potrebno tudi to, da se ne zapiraš z možnostimi predvsem zase in pa za druge, da jim pustiš to kar so, jih sprejmeš take kot so in tudi drugi bodo tebe.....pa s tem ni rečeno, da če ti nekdo ne ugaja; nevem p razmišljanju, odnosu....., da se moraš družiti z njim ali pa imeti stike; sploh ne, samo zaveš se da on taka oseba je in ga takega sprejmeš......in TO SE TI TUDI VRNE...twe bodo sprejemali in RAZUMELI !!

...no pusti si v svoji glavi, da si dobra in da si zmeozna vsega in to lahko dosežeš....predvsem, kot sem ze napisal...ne delaj si blokad, zavor oz. ne razmišljaj, da česa ne moreš oz. o sebi nikoli ne razmišljaj slabo ali boknedaj negativno.....

Mah kurac ...

Pa Mystica, gotovo te še vleče nekam, da bi nekaj želela naredit, nekaj uresničit - pa ne zaradi denarja. Gotovo je nekaj globoko v tebi, ki te bo gnalo naprej. Mi smo s tabo. x8Dx

Jaz sem svoje že našel in mi včasih zmanjka le poguma, kljub močni želji. Ampak vem, da bo, ker me osrečuje.

mystica, mogoče pa rabiš le spremembo, nekaj adrenalinskega, gibenja v svojem življenju... vem pa da je vse tole povezano s tvojo boleznijo ane?

mah nič ne bom pametovala pa razgljabljala, mam sama dost dela.. najlažje je pametovat in drugim nasvete talat, še posebej če ga niti ne poznaš.. mam včasih občutek da sami sebi svetujemo

Res misliš, da hočeš njo? :xx!: Če si malo pospraviš podstrešje in se začneš ozirati samo na svoje potrebe, boš ugotovil, da je pomembno le tisto, kar želiš ti, in ne tisto, kar bi drugi občudovali.

:palec: daj si duška punca!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...