Guest mačona 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 zdaj mam pa dost tega prekinjanja, ugasnila bom radio in zalaufala CD. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Piki: NE BLUZI PO FORUMU, AMPAK SE SPRAVI POSLAT SMS!!!!! :!!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Zgodovina se ponavlja. sem zopet izgubil upanje. Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Kok si me nasmejala!!!! Girly: NE BOM!!!!! IN NE UKAZUJ MI!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 Zgodovina se ponavlja. sem zopet izgubil upanje. stari...čim o tem govoriš... ga še maš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 .....$$¨&¨%#&!&!%/#!&/#!/(!)!)/¨&¨%"¨$"¨$#¨%&/¨&!!(#/!&!!....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Piki: NE BLUZI PO FORUMU, AMPAK SE SPRAVI POSLAT SMS!!!!! :!!: go girly go kr suvi jo v rit Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 go girly go kr suvi jo v rit Porkaduš, vse babnce so se zarotile prot men. Ne bom! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Najslabše al pa uelo slabo pa je negiranje sebe in zapirajne možnosti samemu sebi (prm: napisla si resnično ne morem pričakovat, da bo kdo mene sploh kdaj lahko razumel....)Zakaj se sploh omejuješ in pa v končni fazi, pa kaj potem če te ne razumejo...to si ti, kakršna si in taka si....pa ko bodo prišlii ljudje zate, kateri te bodo sprejeli tako kot si; ali pa se boš srečala z njimi boš vedela, drugačnih pa tako ali tako ne rabiš, jih nisi vredna niti oni niso tebe ! Zato pa je potrebno tudi to, da se ne zapiraš z možnostimi predvsem zase in pa za druge, da jim pustiš to kar so, jih sprejmeš take kot so in tudi drugi bodo tebe.....pa s tem ni rečeno, da če ti nekdo ne ugaja; nevem p razmišljanju, odnosu....., da se moraš družiti z njim ali pa imeti stike; sploh ne, samo zaveš se da on taka oseba je in ga takega sprejmeš......in TO SE TI TUDI VRNE...twe bodo sprejemali in RAZUMELI !! Za vse, ne samo za Mystico..... Nihče se ne more svobodno razviti na tem svetu in zaživeti polno življenje, ne da bi čutil, da ga razume vsaj en človek................in MI te razumemo. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Folk, v čem je finta da imate bloge, dostop do njih pa ni dovoljen ? Aja, vaše misli so samo za izbrane, stupidni značaji ega.. :xx!:Mogoče v tem, ker vanj pišemo stvari, ki jih ne zaupamo kar vsakomur. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 super Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Hvala, da verjameš vame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Ja res si frajer, nedostopen, pomemben ... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 Ja res si frajer, nedostopen, pomemben ... :xx!: hm hm .. ti sploh veš koliko poti obstaja do človeka ,danes v dobi komunikacije......?????? in če je nekdo nedostopen je nedostopen pravgotovo z razlogom.... in potem je tud frajer lahko.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 ... tu ni kej izbirat... zadaj pa je vedno rit.... in ker je rit večja kot glava ji glava včasih težko sledi.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Kitajski horoskop je zakon.. Eni so točno to.. opice, pujsi, koze in to.....?....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 .... uf...klikerji mi še delajo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ...valjda, da ti,.......sej si ja mačka..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ...valjda, da ti,.......sej si ja mačka..... ...sej zato sem si tud upala vprašat...a si predstavljaš, da bi bla bik al pa zmaj...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 .... ....ja sej vem,....mični samosvoji kožuščki ne šmirglajo domačih živali......al pa kakih utopičnih zmajev..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ...češ da me konc od smeha al kaj.....besede prav zašumijo...... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 a je tko težko obdržat svoje lastno mnenje, če si zaljubljen? se prilagajaš, kimaš, se strinjaš z vsem... pol pa po enem letu ugotoviš, da nisi več ti :xx!: Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 si predstavljaš kaj je po 15? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 mah, če se vsaj mal še ceniš, do tolk itak ne prideš... po moje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Po moje ni odvisno od števila let, ampak od partnerja.. ti si trčen, indeed od tebe kok si butast zbral Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.