lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 pa ti si res do konca trčenkdo bo pa mel copato ob seb pa na seb med plesom življenja... matr res je butast ko enkrat veš kako in zakaj , je pa prepozno, to je isto ko ti dajo diplomo v roke, se ti pa kr naenkrat super fajn zdi študirat pa sa kome ja pričam, jao Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Sn glih mislu rečt....kušni jo 1x pošten, pa bo že vtihnla.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 MARSA??? KAKO NAJ PRIDEM DO BLOGA IN SVOJIH NASTAVITEV ?????? ko sem hotel zamenjati e. naslov sem narobe vtipkal končnico in sedaj ni več možno popraviti zadevo.. ker poti nazaj ni... ključ za potrditev pa je .... reci piši nikjer... ker je bil e.naslov vpisan z napačno končnico... grrrrrrrrrr... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Sn glih mislu rečt....kušni jo 1x pošten, pa bo že vtihnla.... pa ka se zaj ti sliniš ti si pa še bolj trčen, boljš da gre pepelnik kušnit in to onega ta polnega s starimi čiki Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Mogoč bi blo pametn, naivcek, će želiš, da to opaz.....da to v teme pod "vprašanja uredništvu" napišeš..... pa ka se zaj ti sliniš ti si pa še bolj trčen, boljš da gre pepelnik kušnit in to onega ta polnega s starimi čiki Slin, slin Verjetn res.....k drgač se te neu več mogu rešit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
naivcek 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 (popravljeno) Mogoč bi blo pametn, naivcek, će želiš, da to opaz.....da to v teme pod "vprašanja uredništvu" napišeš..... sem ji že na OS pisal pa me ne j**e ker sem premajhna riba... Popravljeno 9. januar 2007 -> naivcek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ...dvomim. Saj ti pravim kam ji napiš, mogoč bo tam kjer je temu tudi plac, prej videla..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Verjetn res.....k drgač se te neu več mogu rešit..... Znalac si, svaka ti čast, pa ti veš o meni več, ko sama. Do današnjega dne sem še vse zbrcala. Al zaj na stare dni se mi bo pa zrolal, pa sem enmu za ferštantkesl obesla malo morgen , pol si se pa gor stanal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Znalac si, svaka ti čast, pa ti veš o meni več, ko sama. Do današnjega dne sem še vse zbrcala. Al zaj na stare dni se mi bo pa zrolal, pa sem enmu za ferštantkesl obesla malo morgen , pol si se pa gor stanal ......itak. Ni čudn, da si tečna, če se jih nis spomnla drgač uporabt, k zbrcat.... Ne, če se bi ti zrolal, se bi mu kam drugam obešala...... Kva to......gor stanal? Gor vstal ......te že trga Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ......itak. Ni čudn, da si tečna, če se jih nis spomnla drgač uporabt, k zbrcat.... Ne, če se bi ti zrolal, se bi mu kam drugam obešala...... Kva to......gor stanal? Gor vstal ......te že trga zaj si pa tečn...porka motorka čez ono drgam obešaje ni mel niši nobenih pripomb, tak da nea lajaj, k še nisi probal pojma nimaš, samo antle delaš durh no durhčuj mene zaj tak gofla boli je čist glih če taj pridem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Te čakam Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 men je full hudo, da se ti je to zgodl, sam mogoce je pa to un konc palce, k za vsazga raste. Sam zalostn je to zdej, da bodo se drugi nosil posledice tega..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Te čakam hvala dušo , što ti nije teško da se svađaš sa mnomtak ste me razjezili , da me kuj manj boli Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Višek! Zdej nam že všeč več ne smeš bit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Če je to zate višek, a još počela nisam, negodnež Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 mah, če se vsaj mal še ceniš, do tolk itak ne prideš... po moje ne sem mislila bolj na to če šele potem prideš do spoznanja da to nisi več ti... pa so otroc, pa tko... boljš po enmu kot po 15... pa ne mene dons poslušat, sem tečna kot satan... po operaciji naročim tiste kapsule, sita teh izvidov... bemu sirup se mi je zagnusu do konc lajfa, pa da bi bil vsaj kakšen učinek od njega - nema nula... rabim železovo palico očitno :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Si prav luškana k si tečna lia, veš..... Kaj je to negodnež? Da še nisn godn se za žent? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Si prav luškana k si tečna lia, veš..... Kaj je to negodnež? Da še nisn godn se za žent? ne , negodnež je oni , k si ne more sam smrklov brisat pa pelen menjavat, če si jih že ki vidu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 pa kaj je dons folku............... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ne , negodnež je oni , k si ne more sam smrklov brisat pa pelen menjavat, če si jih že ki vidu In to bi naj bil jaz. Hm. Te pa mi prid ti to nardit, no, bod duša.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Mi ni treba, sem lepa Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 ....tolk bolje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Nebi nič povedala kar že nisem Aaaah lajf is good, especially when you're running 200 on the highway and you know you're on the right path pa hvala intuiciji ki se je zbudila - I've been starting to worry but now... Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 kaki dan... imam Moj Blog · Osebna stran · Nove objave · Moj pomočnik · OS: -1... that's right.. -1 sporočilo... wtf... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Kaj se zdej nad svojo "popularnostjo" spet hvališ lahk hitr uredimo da jih bo kej več Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.