Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

:o|o: pa ti si res do konca trčen

kdo bo pa mel copato ob seb pa na seb med plesom življenja...

matr res je butast ko enkrat veš kako in zakaj , je pa prepozno, to je isto ko ti dajo diplomo v roke, se ti pa kr naenkrat super fajn zdi študirat x:o)x

x^x pa sa kome ja pričam, jao xcivx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

MARSA???

KAKO NAJ PRIDEM DO BLOGA IN SVOJIH NASTAVITEV ??????

ko sem hotel zamenjati e. naslov sem narobe vtipkal končnico in sedaj ni več možno popraviti zadevo.. ker poti nazaj ni...

ključ za potrditev pa je .... reci piši nikjer... ker je bil e.naslov vpisan z napačno končnico... grrrrrrrrrr...

Sn glih mislu rečt....kušni jo 1x pošten, pa bo že vtihnla.... :vragec: x:Dx

xrolleyesx pa ka se zaj ti sliniš xrolleyesx

ti si pa še bolj trčen, boljš da gre pepelnik kušnit xrolleyesx in to onega ta polnega s starimi čiki x^x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Mogoč bi blo pametn, naivcek, će želiš, da to opaz.....da to v teme pod "vprašanja uredništvu" napišeš..... x;)x

xrolleyesx pa ka se zaj ti sliniš xrolleyesx

ti si pa še bolj trčen, boljš da gre pepelnik kušnit xrolleyesx in to onega ta polnega s starimi čiki x^x

Slin, slin x:Xx x:Xx x:Xx

Verjetn res.....k drgač se te neu več mogu rešit..... xcivx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

(popravljeno)
Mogoč bi blo pametn, naivcek, će želiš, da to opaz.....da to v teme pod "vprašanja uredništvu" napišeš..... x;)x

sem ji že na OS pisal pa me ne j**e ker sem premajhna riba... :inocent: :inocent: :inocent:

Popravljeno -> naivcek

Verjetn res.....k drgač se te neu več mogu rešit..... xcivx

Znalac si, svaka ti čast, pa ti veš o meni več, ko sama.

Do današnjega dne sem še vse zbrcala. Al zaj na stare dni se mi bo pa zrolal, pa sem enmu za ferštantkesl obesla

malo morgen , pol si se pa gor stanal x;)x

Znalac si, svaka ti čast, pa ti veš o meni več, ko sama.

Do današnjega dne sem še vse zbrcala. Al zaj na stare dni se mi bo pa zrolal, pa sem enmu za ferštantkesl obesla

malo morgen , pol si se pa gor stanal x;)x

x:Dx ......itak. :vragec: x:px

Ni čudn, da si tečna, če se jih nis spomnla drgač uporabt, k zbrcat.... x:o)x :vragec: Ne, če se bi ti zrolal, se bi mu kam drugam obešala...... x:px

Kva to......gor stanal? Gor vstal :inocent: ......te že trga :vragec: x:Dx

K. Čapek

x:Dx ......itak. :vragec: x:px

Ni čudn, da si tečna, če se jih nis spomnla drgač uporabt, k zbrcat.... x:o)x :vragec: Ne, če se bi ti zrolal, se bi mu kam drugam obešala...... x:px

Kva to......gor stanal? Gor vstal :inocent: ......te že trga :vragec: x:Dx

xcivx zaj si pa tečn...porka motorka

čez ono drgam obešaje ni mel niši nobenih pripomb, tak da nea lajaj, k še nisi probal xrolleyesx

pojma nimaš, samo antle delaš durh no durh

čuj mene zaj tak gofla boli je čist glih če taj pridem

men je full hudo, da se ti je to zgodl, sam mogoce je pa to un konc palce, k za vsazga raste.

Sam zalostn je to zdej, da bodo se drugi nosil posledice tega..... :sori:

Uspeh je drznim zagotovljen!

Te čakam xsrcx x:px x:Xx

x:Ix x:Xx hvala dušo , što ti nije teško da se svađaš sa mnom

tak ste me razjezili , da me kuj manj boli x;)x

mah, če se vsaj mal še ceniš, do tolk itak ne prideš...

po moje :inocent: xnckrivx

ne sem mislila bolj na to če šele potem prideš do spoznanja da to nisi več ti... pa so otroc, pa tko... boljš po enmu kot po 15... pa ne mene dons poslušat, sem tečna kot satan... po operaciji naročim tiste kapsule, sita teh izvidov... bemu sirup se mi je zagnusu do konc lajfa, pa da bi bil vsaj kakšen učinek od njega - nema nula... rabim železovo palico očitno :xx!:

Si prav luškana k si tečna lia, veš..... :2src: :inocent: x:Dx

Kaj je to negodnež? Da še nisn godn se za žent? :inocent: x8Dx

xcivx ne , negodnež je oni , k si ne more sam smrklov brisat pa pelen menjavat, če si jih že ki vidu x;)x x:)x

xcivx ne , negodnež je oni , k si ne more sam smrklov brisat pa pelen menjavat, če si jih že ki vidu x;)x x:)x

In to bi naj bil jaz. Hm. :inocent: Te pa mi prid ti to nardit, no, bod duša.... :vragec: x:Dx

K. Čapek

Nebi nič povedala kar že nisem :fiju:

Aaaah lajf is good, especially when you're running 200 on the highway and you know you're on the right path x;)x pa hvala intuiciji ki se je zbudila - I've been starting to worry but now... x:Ix x:Xx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

kaki dan... imam Moj Blog · Osebna stran · Nove objave · Moj pomočnik · OS: -1... that's right.. -1 sporočilo... :D wtf...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kaj se zdej nad svojo "popularnostjo" spet hvališ x:Dx lahk hitr uredimo da jih bo kej več x;)x x:px

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...