Amis 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 mah, če se vsaj mal še ceniš, do tolk itak ne prideš... po moje eh....never say never...ne morš verjet kaj vse lahko člouk nardi u lajfu..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Ko bo ti šlo štetje do 10....pa se spet kaj jav..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 kaki dan... imam Moj Blog · Osebna stran · Nove objave · Moj pomočnik · OS: -1... that's right.. -1 sporočilo... wtf...To se men vsaj 1x tedensko dogaja....sam si magar pošlji en os, pa se bo spravlo na nulo. Ne vem, zakaj je tko, tak da...that's the best I can do. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Jebemti četrtek sam da je jutri petek! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Sam ti si še falila.... ......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Kaj ti je? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Sam ti si še falila.... ......... Vsekakor boljše kot Susana ali Bela vrtnica. Čeprav ... kar sem na lastni koži spoznala v Parizu ... nikoli ne podcenjuj moči butastih ljudi v velikem številu ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Čeprav ... kar sem na lastni koži spoznala v Parizu ... nikoli ne podcenjuj moči butastih ljudi v velikem številu ... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Tečn sn! Kaj bi rada, fasala? Velik boljš Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Tečn sn! Kaj bi rada, fasala? Velik boljš Hm ... Oba s Pikico tečna. Najboljše, da se dobita, pa zrihtata ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Tečn sn! Kaj bi rada, fasala? Velik boljš Tisto kar bi mi ti dal sigurno ne! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Hm ... Oba s Pikico tečna. Najboljše, da se dobita, pa zrihtata ... Ne vem, če je to dober načrt. K bi se itak skoz kregala, ker je bolj siten. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Tisto kar bi mi ti dal sigurno ne! Kaj bi pa ti, ha? Sam gobec te je, pol pa lohk dobiš.....sam eno po gobcu Hm ... Oba s Pikico tečna. Najboljše, da se dobita, pa zrihtata ... Da se va mela nad kom znašat, pa še ti prid K bi se itak skoz kregalaSe neb......dolgo....k bi štajersko ikebano s tebe naredu! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 k bi štajersko ikebano s tebe naredu! To pa je...? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Da boš večkrat pičena, pa ne tko k si želiš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Še prihajajo trenutki, ko se spominjam preteklih dogotkov, pa vem da bi jih morala izpustiti, to so trenutki slabosti. Niso to neprijetni spomini, prijetni so, večinoma smešni.Verjetno bi lagala, če bi rekla da vsaj malo ne pogrešam njegovega smisla za humor. Pa da je bil on eden redkih frendov, ki je razumel, ali pa se je delal da razume moje čudne izpade in nore ideje. Prav čudno je, da mi je takoj prirasel k srcu, čeprav so vsi govorili naj se ga pazim. Požvižgam se na govorice. Najraje se spominjam najinih srečanj. Za crknt. Potem, nevem na kateri točki se je končala najina neobremenjena komunikacija, par stvari vmes bi izbrisala. Zadnje čase pa je bilo sploh čudno...rada bi, da bi ostalo tako kot je bilo, pa ni. Saj vem, da gredo vse stvari čez spremembe,ampak....Se bom že sprijaznila. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Gazelca čas celi rane... bojda Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 11. januar 2007 Še prihajajo trenutki, ko se spominjam preteklih dogotkov, pa vem da bi jih morala izpustiti, to so trenutki slabosti. Niso to neprijetni spomini, prijetni so, večinoma smešni.Verjetno bi lagala, če bi rekla da vsaj malo ne pogrešam njegovega smisla za humor. Pa da je bil on eden redkih frendov, ki je razumel, ali pa se je delal da razume moje čudne izpade in nore ideje. Prav čudno je, da mi je takoj prirasel k srcu, čeprav so vsi govorili naj se ga pazim. Požvižgam se na govorice. Najraje se spominjam najinih srečanj. Za crknt. Potem, nevem na kateri točki se je končala najina neobremenjena komunikacija, par stvari vmes bi izbrisala. Zadnje čase pa je bilo sploh čudno...rada bi, da bi ostalo tako kot je bilo, pa ni. Saj vem, da gredo vse stvari čez spremembe,ampak....Se bom že sprijaznila. Včasih treba verjet "govoricam". Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 To pa je...? pišuka, piki....to pa še js vem...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 a veš kaj porovnaj se že enkrat, mater dost mam tega prisilnega posta, futer mi tok diši jst pa mlet ne morm pa tota oteklina tui lohk že zgine, pa toto vročino mi tudi skini, viš da sn že totalka trčena...Mick je sam potrebn pa je tak tečn...madona da neom zaj naprej naštevala..%&/&%% Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ..Mick je sam potrebn pa je tak tečn...To je kar se mene tiče edin kar si prav dans povedala ...no, kar se pa tebe tiče....pa mogoč o unmu zažganmu krompiru k se ga ne da rigverc več spravt v neolupljenega..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 bogi mick....je hudič to Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 je rekel ogorek ogorku To je kar se mene tiče edin kar si prav dans povedala ...no, kar se pa tebe tiče....pa mogoč o unmu zažganmu krompiru k se ga ne da rigverc več spravt v neolupljenega..... pa še dodatek, vročine nimam jst, ampak drugi, pa so tečni ko 300 :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 bogi mick....je hudič to Ja Sploh če je kaj na dohvat ruke.....pa ne smeš. Pismo, to ni fer!!!! :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 pa kdo je tebe našopal, da je življenje fer Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.