Todika 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Ja Sploh če je kaj na dohvat ruke.....pa ne smeš. Pismo, to ni fer!!!! :xx!: kokr si sam postaviš sam te pa res meče zadnje cajte...a si sploh ti Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 v meno je prišo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 je rekel ogorek ogorku pa še dodatek, vročine nimam jst, ampak drugi, pa so tečni ko 300 :xx!: :xx!: ...ti si mogoč že ogork, k si bla cigareta, sam jst pa mam še fora, k sn cigara...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 pa kdo je tebe našopal, da je življenje fer nihče. :xx!: Še posebej ni fer, če se ti trudš bit fer..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 nihče. :xx!: Še posebej ni fer, če se ti trudš bit fer..... mam občutek da ti je dojadilo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 mystica je les. tolk v vednost. da ne bo pomote slučajno. sam da nisi ogork al pa cigareta, to je v teh časih politično zlo spotakljivo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 v meno je prišo O seb govor, babnca zagamana.......vam vse na "men" zaškodi.......men (moški), menstruacija, menopavza, mentol bonbon..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 sam da nisi ogork al pa cigareta, to je v teh časih politično zlo spotakljivo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 pa še dodatek, vročine nimam jst, ampak drugi, pa so tečni ko 300 :xx!: sem mislila, da je tebe zob tolk namučil.....pa saj je že brez vročine zihr tumač.....unim pa povej nej nehajo tečnarit......lohk ti pa pridem pomagat..... pa kdo je tebe našopal, da je življenje fer fer...s tem se sploh ni za ukvarjat...al je lajf fer al ni...čisti nesmisel.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 kokr si sam postaviš sam te pa res meče zadnje cajte...a si sploh ti Kdo pa? Nea še zaj ti začni :xx!: Mah, sn tečn dans, no......Pa mal se moram odpuščat še naučt, sam pol nkol ne veš al un mal ne zlorablja to, pismo.......sej vseen, ja, snj jaz to....tečni jaz. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 kok je fajn tota črna levinja, pa sam mentol bonbon je hotla....on ji je pa dal vse rože sveta no en lep pozdrav od ene zagamane babnice...čao mickeni, matr mam srečo da ti nisn danes na dohvat ruke, ka ma mene bogec rad Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Kdo pa? Nea še zaj ti začni :xx!: Mah, sn tečn dans, no......Pa mal se moram odpuščat še naučt, sam pol nkol ne veš al un mal ne zlorablja to, pismo.......sej vseen, ja, snj jaz to....tečni jaz. ma vrei te kr dej si duška streljaj po strelčevsko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Se zagamane ste v pojstli vreji, pa se pol to mal poravna horizontalno..... Ko spite...sn mislu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 a se ne bi ti dons do Ljubljane zapeljal? je pa razlika med tem kar si jaz želim in kar je na dohvatu ruke :xx!: ma kakšni planeti so to danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 V sili hudič muhe je. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ne pa ni res :xx!: mislim da sem danes hujš razpištoljena kot ti.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Se zagamane ste v pojstli vreji, pa se pol to mal poravna horizontalno..... Ko spite...sn mislu. za razliko od zagamanih dedcev , ko še te niso Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ne pa ni res :xx!: mislim da sem danes hujš razpištoljena kot ti....še premalo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Pravi djed mora hrgolit, kaj zaj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Pravi djed mora hrgolit, kaj zaj a da ja..... ..ne bo nič.....(tole niso moje želje....boljš če prede..... )...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Kaj, kaj......saj pravi djed zravn tebe....ne bi spal Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 to je jasno....sej zato pa pravim da bi predel.....pa ja veš,kdaj mačke pa mačkoni predejo....sej to ni takrat ko spijo....jebelacesta...osnov biologije te moram učit..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 ...jaz predem, ko se me boža. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 no, pa le veš....prej si sam blefiral........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. januar 2007 Prijavi Deli 11. januar 2007 Če se nea spomnite me božat, babe smotane..... Pa magar z besedami Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.