Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

:lol:

TO ne vela!!!! :vragec: x:Dx

..kaj ne vela???zakaj se pa ti oglasas??? :inocent: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

Najprej sploh nism hotu nč napisat. Pa bom vsen. Za tiste k ne vejo, sn fasu na potovanju po tropih eno :xx!: infekcijsko bolezen k me je zdrmala k :vragec: xrolleyesx Meu sn cajt dost premišlevat k sn biu tok pr seb d nism biu zadet od rcnij in vročine. Uvidu d sn naredu dost oslarij, ostou brez svoje xsrcx tamala je skor ostala brez mene in to sam zarad mojga egoizma. In tko ne gre več. Mam še eno šanso da zažvim tko kt je treba, dost folka nima tega. Izkoristu bom prilko d jo mam. Dost folka s foruma mi je na kak način spremenl life in hvaležn sn jim za to. Določenih nm pozabu nkol, sploh k so mi stal ob stran k je blo najbl :C: Thank`s! x:Xx

Cajt ns včas prehiti, mene ne bo. xDDx Bom poskrbu d bom js njega. x:px

Mail mi še zmer dela x:o)x kdor bo hotu pisat me vse šanse da ostanemo u stikih takih al onakih x:px x:Dx

Mejte se x:Xx ne se kregat, škoda cajta in energije za to x;)x

Sem te že pogrešala...

Lepo si napisal o priložnostih in egoizmu in nasploh vsem. Pozdravljam tvojo odločitev :palec: in verjamem, da se boš držal novo začrtane smeri.

Želim ti vse najlepše, bodi zdrav, uživaj s tamalo x:Xx

http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg

Najprej sploh nism hotu nč napisat. Pa bom vsen. Za tiste k ne vejo, sn fasu na potovanju po tropih eno :xx!: infekcijsko bolezen k me je zdrmala k :vragec: xrolleyesx Meu sn cajt dost premišlevat k sn biu tok pr seb d nism biu zadet od rcnij in vročine. Uvidu d sn naredu dost oslarij, ostou brez svoje xsrcx tamala je skor ostala brez mene in to sam zarad mojga egoizma. In tko ne gre več. Mam še eno šanso da zažvim tko kt je treba, dost folka nima tega. Izkoristu bom prilko d jo mam. Dost folka s foruma mi je na kak način spremenl life in hvaležn sn jim za to. Določenih nm pozabu nkol, sploh k so mi stal ob stran k je blo najbl :C: Thank`s! x:Xx

Cajt ns včas prehiti, mene ne bo. xDDx Bom poskrbu d bom js njega. x:px

Mail mi še zmer dela x:o)x kdor bo hotu pisat me vse šanse da ostanemo u stikih takih al onakih x:px x:Dx

:onfire: :onfire: :onfire: ,končn si prišel do tega....mal pozno,sam jebat ga,bolš zdej kot nikol! x:Dx Res škoda, da je bila za to potrebna bolezen. xrolleyesx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Sam da si Ok x:)x in da je malečka tudi xsrcx in vse naj :palec: kjerkoli že boš x;)x

morda nekje, nekoč, kakorkoli x^x see a x:Xx

Look baby, just becouse you are my ex, that does not mean you have the right to ruin things for me and my next...

Ne bodi zaletava, dovolj sem že star, da vem v kaj se spuščam in dovolj imam trdo kožo, da bom znal to preživet, če bi vedela vse kar vem js nebi imela problemov, ampak ker za polovico stvari nimam časa razlagat in druge polovice nočeš slišat, lahko vsaj modro molčiš... ne pa da zdej neke probleme moje rešuješ, če jih ni,... veliko je tistih, ki si želijo pomoči, ne pomagaj pa tistim, ki je ne želimo.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Ne skačem rada drugim ljudem v zelje, ampak nekomu sporočam, da naj se spomni vseh lepih stvari, ki jih je določena oseba zanj naredila, preden začne pljuvat po njej.
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

dobri duši, ki si je vzela čas zame danes, da mi je razsvetlila ničevost bivanja, iskrena hvala

prav maš....megla sem totalna in ni za pričakovat , da bo kdaj kaj boljš x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x^x pa ne še ti Brut, ko da me ni že ovi dost zahodo

pa či nem jst lezbijka ratala , te pa tui neo niši x;)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:Dx :palec: bemu ti si se tudi okužu, bejži vun iz poezije, pol te kuj za noriga proglasijo

ti rečem, zaj maš še cajt x^x xrolleyesx

...jao babe... ko clovk ze misli da Vas je skuzil... pol ugotovi, da jih nikol ne bo... :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...jao tipi... ko clovk ze misli da Vas je skuzil... pol ugotovi, da jih nikol ne bo... :o|o:

:vragec: x:Dx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

...jao tipi... ko clovk ze misli da Vas je skuzil... pol ugotovi, da jih nikol ne bo... :o|o:

...moski smo zlo enostavni... ce ma pa kle tezave, pol pa res ne vem... babe po drugi strani pa... tle se pa konca... tuki razum ni vec sploh.... x:Dx

Frank Zappa

...babe smo zlo enostavne... ce ma pa kle tezave, pol pa res ne vem... tipi po drugi strani pa... tle se pa konca... tuki razum ni vec sploh... x:Dx

Samson... x:Dx brez zamere, da te ponavljam..., x;)x eh, sej je tko vseen! ceb se vsak z sabo ukvarjal, bi mel vec kot dovolj dela; dvomm kako bo kaksna baba tipa skuzila, tip babo, baba babo al pa tip tipa, ce sam sebe ne... je sploh point v skuzenju al sprejemanju?

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

...jao babe... ko clovk ze misli da Vas je skuzil... pol ugotovi, da jih nikol ne bo... :o|o:

s tem se je čist brezveze ubadat......u unem vicu je bog tipu raj nardil šestpasovno avtocesto čez atlantik....k je blo lažje kot bejbe skužit..... x^x ...pa sej za tipe najbrž ni nč drgače.....pol lajfa se ubadamo z neumnostmi......men se ne da kužit več nič....nima vica......nardit si, da nam je fajn...ostalo pa ko šiša.....

heretiki.press

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...