Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

KAPICA???? če ti nisi blondinka,potem ti pa vsaj nekaj koleščk v glavi manjka!!!!

Če želiš biti zabavna potem bodi vsaj izvirna!!

v zadnjih tvojih postih se vidi kje je Bog pustil modrost in kje je mahal z prazno vrečo. x:Dx

pa brez zamere,ker te nisem kopiral in si nisem izposodil besed drugih.. x;)x x;)x

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-)
Deli na socialnih omrežjih

KAPICA???? če ti nisi blondinka,potem ti pa vsaj nekaj koleščk v glavi manjka!!!!

kaj pa tebe tle zuli? :o|o: to pa tko al tko x:Xx

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

x:)x x:)x že kot pobič sem sanjaril.... xrolleyesx xrolleyesx bil vedno posebnež... x^x nikoli se nisem hotel zliti z množico.

sanjam še vedno .. x:Ix le da se vse bolj pogosto sanje izgubijo nekje daleč :sori: in jih preprosto ne znam več živet....

... romantična duša v meni pa včasih najde svoj mir,daleč stran od ponorelega sveta :vio: .. a vseeno pogrešam objem... pogrešam roko v roki... pogled v oči... pogrešam morje in obalo v sončnem zahodu ter topel objem...

... morda pa res živim v svojem svetu... svetu sanjarij in posebnežev x;)x ..a vem da te še vedno ljubim xsrcx ..morda te nikoli ne bom prenehal :2src:

Guest mačona
... morda pa res živim v svojem svetu... svetu sanjarij in posebnežev x;)x

nisi edini, nas je več, če te to kaj potolaži. x:Dx

ne da se mi tega spet trpeti, res ne, ker mi ni treba..

nimam več energije in potrpljenja... :bomb: :V:

najraje bi spakirala kufre in šla... :sori:

jaz ti držim pesti, da bi se izteklo najbolje zate in da se ne bi živcirala. xsrcx

ne da se mi tega spet trpeti, res ne, ker mi ni treba..

nimam več energije in potrpljenja... :bomb: :V:

najraje bi spakirala kufre in šla... :sori:

xcrossfingx

"Remember when I told you how my

Kin is different in some ways?

And how you should not fall in love

With someone like me, anyway...

Between the lines, people see signs

When they feel the sear, every day's fear...

And one night their torches

Find the girl without a name...

And the one who has her

Love is no more safe..."

Heart like a wheel, turning away from everything real x^x

:inocent: misliš, če to drži, potem to ni srce ampak kamen :frog:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:inocent: misliš, če to drži, potem to ni srce ampak kamen :frog:

če je kamen je vsaj ena milost....vsaj nekaj je....sam eni so pa tako prazni, da še kamna nimajo ......(to si ena frenda zmislila pred leti.....)........

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

V takih primerih zna zadeva otrdeti. x^x

x^x trdost sama po sebi ni vedno slaba xcivx

;) :P uuuuuu yyeeessssss.....

x:)x lepo tole slišat, naj ti čimdlje traja :hepko: :flower:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ti si tudi že zmutiral, koker slišim? :vragec: sem mislla da si ti ta un, ki je včeraj jokal

suuuza...

..

.

tudi ta bi me izdala...

eee...

včeri sem še nekaj izvedela. nekaj novega... da me ne mroš gledat kok trpim, aja to je bilo danes . :inocent: sem si šla takoj čistit uha z lumpi palčkami., :o|o: po sem popoi. ker sem mal ego-tud pa se borim rada z mlini na veter. :o|o: sami musići. bo že boljše jutri, ali pojutrišnjem, ali kdaj drugič. mi je tok vseeno. samo ful ne maram te žalosti ki jo mam v sebi. pa se ne vidi na obrazu. noter jo imam. ne režim se več blesavo na vse. to je verjetno ker mam zdej je. šolo, tko da moram energijo tja dajat (živčno energijo) ...da se malo spraznijm... a b c d e f... ful beeeeeed... uunga kapucarja sem spet neki sanjala, pa so me grobo prelkinli, klanjam se klanjam, kok si swina, to je vse zarad , tebe, ker takoj ko sem rekla da se klanjam je malo popustila žalost.

ego je sekal, hudo. spet mam te skrajnosti. pa spet sem malo živčna ko hodim po svetu. nimam energije za objestnot, čeprav čutim da moram nekaj spravit ven. žalost, osamljenost, zaprtost, in to da se vedno tako bojim biti sproščena in totalno izražat se kot mi paše. torej govorit kot če me ne bi blo strah folka.

pa kaj je s tem folkom, da me je tako strah pred njim. :inocent:

Mene tud. Več sem med folkom, manj se ga bojim. Pa pravo družbo si je treba najti. Meni sede, da so malce starejši od mene. Pismo, razmišljam, da bi se enkrat pevskemu zboru priključil al pa kej podobnega. To ti je taprava družba, se skoz poje kamor se gre. Sproščeni, veseli, nasmejani. Ne rata bit kisel zraven. x:Dx :palec:

:o|o: aha, lnf, pevski zbor, radioamaterji, numizmatiki, bičiklisti, sokoli, potapljači, alpinisti, ribiči....

vse je v jatah xrolleyesx

ampak to je še dobr, hujš so sekte, tam pa res ne morš vn x^x

whats that supp. to mean?

da se neki zmenmo! tam me ne tikat,.. jaz sem tam da se čist spucam. do konca zmučim, sfujam, zjebem, da se kumi vlečem pol. pa če mi visi šlauf čez gate, prdim , riham, krvavim iz ust idr odprtin, ..se to nobenga ne tiče.

ne me omejevat, ker se bomo drugače pogovarjali. bom nardila kako neumnost, pa bo komu spet zelooooo žau. in to čisto nezavedno, kajti takšna sem.

x^x veš kaj pomeni ko izrečeš to, takšna sem

menda s tem poveš

NOČEM SE SPREMENITI

in če je sprememba edina stalnica , se ti nič kaj dobr ne piše :o|o:

x:Dx danes naredila svoj prvi vozniški prekršek, ob 1.30 zjutraj vozila po Ljubljani domov brez izpita x:Ix torej naj opomnim še na to --- da do 30. januarja DEFINITIVNO NE BOM VEČ VOZILA BREZ IZPITA, potem ga bom pa tako ali tako naredila hihi :fiju: sam sumljiva pa nism bla čist nč...mogoče zato ker je Clio zakon x;)x

:flowerface: no včas je le kul livat on the edge, dokler bungee ne skačem je vse ok :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Dans je tak dan pač. Spomini, pretekla doživetja. Še sam ne vem od kod se pojavijo, kar iznenada pridrejo na plan. Potem pa jih nehote, kot da jim je ta dan bil enostavno namenjen, z mislimi in dejanji še sam vzpodbudim, prikličem še ne prišle......Oh, koliko jih je. In koliko lepote je v njih, prijetnih občutkov, doživetij, nemogoče je, da te ne pahnejo v nostalgijo. Zanimivo kako se vse "slabo" iz preteklosti ne pridruži mojim druženjem s spomini ali pa mogoče le za hip, potem pa zaradi nepomembnosti zapusti mojo "do you remember" zabavo. Čeprav preteklost ni nekaj s čimer se bi bilo potrebno pretirano ukvarjati, pa je v nas zapustila sledi, nas izoblikovala, pa tako ni nič narobe, če se zapostavljena kdaj pojavi v naših mislih in ji naklonimo tudi kakšno majhno pozornost, kot je ta post. Potem pa gremo naprej.......saj poti nazaj več ni.

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...