Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Praviloma to naj neb blo neki slabga..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 ja goodstuff, u Mick-ej čestitam za 17000 objav Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Thx. Ki so cajti, ko sn jih mel čez 30000..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Če na kratko povzamem, lahko rečem samo - PIZDA.Pr men pa na kubik! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 En kubik pizd, pa nbenga kurca.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Pejt v dnevnik, pa mi povej, kaj nej nardim. Eno hudičevo pismo mi sestav, ti, k s v domačih vodah. A boš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 pejd stran ............. al bod pa čist tukej ............neki na pol ne laufa men pa ne me mest tolk Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 A veš, malo prej me je zadelo --- nisi me bil vreden :xx!: če pogledam kaj imam zdej... pa zamudila sem pol lajfa s tabo kar naj ga ona izgublja, nazdravljam na to Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 15. januar 2007 Prijavi Deli 15. januar 2007 Et wanna go home. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 wanna go home. dans tud js....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Nikjer ni pisalo, da je to šola za profesorje s posebnimi potrebami. Si umijem roke....vi si dajte pa ušesa. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 oj, ima kdo predela nan članek ki se navezuje na proces managementa ali kakšno od teh temeljnihfunkcij? torej je za seminarsko predelal en tak članek. članek je novejši in ni ga prebral nihče od unih moji profesorjev ali teh asistenov. hvala. (za vse) hvala za sodelovanje. boste omenjeni v virih in literaturi. Imam par stvari o novem javnem menedžmentu, če še vedno rabiš. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 računalničar glup, jebo te ,...mi zablokiraš dostop do LNF, mrš. :xx!: Itak vem, da moram delat ja ja ...sm šla pa na drug računalnik, jebemti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 A to sploh gre? Ne me zezat. Čisto fancy tale forum. Celo .doc fajle gre objavljat. Imam še esej Kritika novega javnega menedžmenta, ampak ga ne nadem na compu, sem poslala sošolcu mejl, naj mi ga še enkrat pošlje. Ga v tej temi objavim enkrat tekom dneva (oz. takoj, ko ga dobim). Dokaj dobra stvar, upam samo, da se sklada za navodili za izdelavo vaše naloge. PS: V tem eseju piše tudi o tem, kaj NJM je, pisan je pa iz 13 različnih virov. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Dej mali ne seri drugač boš po pički dubu! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Hja če morate napisat povzetek enega članka, potem ta moj fajl (ki še ga nisem prilepila oz. ga čakam) ne pride v poštev. Če pa morate kao sami nekaj naoisat in črpat iz razpoložljivih virov, potem pa je tisto, kar dobim od sošolca, perfektno. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 No, jaz ti bom poslala, pa boš potem sama videla, če bo okay ali ne. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Dans je tak dan pač. Spomini, pretekla doživetja. Še sam ne vem od kod se pojavijo, kar iznenada pridrejo na plan. Potem pa jih nehote, kot da jim je ta dan bil enostavno namenjen, z mislimi in dejanji še sam vzpodbudim, prikličem še ne prišle......Oh, koliko jih je. In koliko lepote je v njih, prijetnih občutkov, doživetij, nemogoče je, da te ne pahnejo v nostalgijo. Zanimivo kako se vse "slabo" iz preteklosti ne pridruži mojim druženjem s spomini ali pa mogoče le za hip, potem pa zaradi nepomembnosti zapusti mojo "do you remember" zabavo. Čeprav preteklost ni nekaj s čimer se bi bilo potrebno pretirano ukvarjati, pa je v nas zapustila sledi, nas izoblikovala, pa tako ni nič narobe, če se zapostavljena kdaj pojavi v naših mislih in ji naklonimo tudi kakšno majhno pozornost, kot je ta post. Potem pa gremo naprej.......saj poti nazaj več ni. Mick, to si prav prisrčno zapisal. Meni se je danes nekaj podobnega zgodilo. Kar plane na dan. In vesela sem teh občutkov. Bogatijo. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Hm. Verjetn res. Pa mal razžalostijo tud.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Evo, Diana, mogoče pa ti kdaj vseeno pride prav. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 16. januar 2007 Prijavi Deli 16. januar 2007 Aha - pa še majhno opozorilo. To je ESEJ. Velikokrat so stavki v prvi osebi moškega spola. To je treba spremenit, če ga misliš kdaj "uporabit". Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Joj kak gnil dan!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 You've got that right... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 ja, res je en čuden dan...zato pa čakam Čudno noč...v petek zvečer Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 hahaa čakaš čudno noč a js pa čakam danes na kolokvij, glejte da boste pesti držali 13.00 do 14.45 gotta kick it... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.