Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

A veš, malo prej me je zadelo --- nisi me bil vreden :xx!: če pogledam kaj imam zdej... pa zamudila sem pol lajfa s tabo xhypnox kar naj ga ona izgublja, nazdravljam na to xcheersx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

oj,

ima kdo predela nan članek ki se navezuje na proces managementa ali kakšno od teh temeljnihfunkcij?

torej je za seminarsko predelal en tak članek.

članek je novejši in ni ga prebral nihče od unih moji profesorjev ali teh asistenov. xsrcx hvala. (za vse) hvala za sodelovanje. x:)x x:Dx boste omenjeni v virih in literaturi. x:)x

Imam par stvari o novem javnem menedžmentu, če še vedno rabiš.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

A to sploh gre?

Ne me zezat. x:Dx x:Dx x:Dx Čisto fancy tale forum. Celo .doc fajle gre objavljat. :palec: x:Dx

Imam še esej Kritika novega javnega menedžmenta, ampak ga ne nadem na compu, sem poslala sošolcu mejl, naj mi ga še enkrat pošlje. Ga v tej temi objavim enkrat tekom dneva (oz. takoj, ko ga dobim). Dokaj dobra stvar, upam samo, da se sklada za navodili za izdelavo vaše naloge.

PS: V tem eseju piše tudi o tem, kaj NJM je, pisan je pa iz 13 različnih virov.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Hja če morate napisat povzetek enega članka, potem ta moj fajl (ki še ga nisem prilepila oz. ga čakam) ne pride v poštev.

Če pa morate kao sami nekaj naoisat in črpat iz razpoložljivih virov, potem pa je tisto, kar dobim od sošolca, perfektno.

xnckrivx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Dans je tak dan pač. Spomini, pretekla doživetja. Še sam ne vem od kod se pojavijo, kar iznenada pridrejo na plan. Potem pa jih nehote, kot da jim je ta dan bil enostavno namenjen, z mislimi in dejanji še sam vzpodbudim, prikličem še ne prišle......Oh, koliko jih je. In koliko lepote je v njih, prijetnih občutkov, doživetij, nemogoče je, da te ne pahnejo v nostalgijo. Zanimivo kako se vse "slabo" iz preteklosti ne pridruži mojim druženjem s spomini ali pa mogoče le za hip, potem pa zaradi nepomembnosti zapusti mojo "do you remember" zabavo. Čeprav preteklost ni nekaj s čimer se bi bilo potrebno pretirano ukvarjati, pa je v nas zapustila sledi, nas izoblikovala, pa tako ni nič narobe, če se zapostavljena kdaj pojavi v naših mislih in ji naklonimo tudi kakšno majhno pozornost, kot je ta post. Potem pa gremo naprej.......saj poti nazaj več ni.

Mick, to si prav prisrčno zapisal. Meni se je danes nekaj podobnega zgodilo. Kar plane na dan. In vesela sem teh občutkov. x:)x Bogatijo.

Aha - pa še majhno opozorilo. To je ESEJ. Velikokrat so stavki v prvi osebi moškega spola. To je treba spremenit, če ga misliš kdaj "uporabit". x;)x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Joj :sori: kak gnil dan!!!

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

hahaa :D čakaš čudno noč a :D ;) js pa čakam danes na kolokvij, glejte da boste pesti držali :D 13.00 do 14.45 :P gotta kick it... :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...