Guest mačona 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Ps: imaš čudno ime in zoprno ikoncomeni pa ima Untitled najbolj simpatično ikonico. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 A si zdej vidu vraga? Ja, hitr ime spremen pa ikono, da te bo sploh še kera na forumu pogledala! :lol: ja si že žile režem meni pa ima Untitled najbolj simpatično ikonico. mam pa čudno ime Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 ja si že žile režem A pridem pomagat, da ne bo spet nekaj na pol? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 ja si že žile režem mam pa čudno ime meni pa se zdi izvirno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 A pridem pomagat, da ne bo spet nekaj na pol? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 A tok rad bi me vidu? Ja, kaj pa nisi prej povedal? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 ufff... ti si pa čist preveč mamljiva... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 28. februar 2006 Prijavi Deli 28. februar 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 js bi pa povedal sam seb neki začni se učit!!! fax treba naredit!!! pa mogoče kdaj tud magisterij jaz sebi enako! pa tebi tud: marš v sobo, pa se učit!!! pjotra ps: pa veliko sreče Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 jaz sebi enako! pa tebi tud: marš v sobo, pa se učit!!! pjotra ps: pa veliko sreče še vedno čepiš na lnf takoj učit!! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 men greste vse ženske na kurac dost mam vseh, vse ste iste... brezveze... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. marec 2006 Prijavi Deli 1. marec 2006 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Prijateljice, kak vas včasih jaz ne razumem Ful sem razmišljala o ljubezni, o lajfu, o dogodkih, o sreči, o zbližanju, prijateljstvu, značaju ljudi,... In zakaj imam toliko vprašanj. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 hmmmm, včeri mi je ena oseba mal odprla oči oz. mi dala mislit.... dones pa sm ugotovu, da me matra ena punca, ki živi blizu mene in kadar se srečava na poti do trgovine jo vedno ignoriram oz. gledam nekam drugam, včasih pa se grdo gledava v oči... ubistvu se to vleče že par mesecev od lanskega poletja... hmmm nekak me full matra, pa se mi zdi tko nedostopna, tko deluje... nevem oz. vem da, ne upam pristopit do nje... sm ugotovu, ko mi je ena oseba res všeč, takrat postanem čudak in se obnašam kretensko...v glavnem to je to... sm v dilemi, nevem kaj nej...a nej jo ustavm na cesti pa ogovirm al kaj... nimam pojma, včasih mi je to šlo, tle pa sm čist brez idej...kr otrpnem tko in grem mimo... sam me res matra, res mi je hudo hudo všeč... ne da se povedat... zanimiv filing... matr bluzim... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Kul Pravi filing, verjem Neki si boš morau zmislit, po možnosti čim bl smešnega.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 nič ne bluziš, lepo si napisal. kar ogovori jo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 thx mick, thx mačona ja...sam...k vem da se bom obnašal bedasto.. ker... mi je preveč všeč... dones sm šou peš na fitness, da se še mal sprehodm k sm bil ceu dan v avtu in sva se spet srečala pred trgovino, zanimivo, vedno pred trgovino... in ammm od daleč ko sm se prebljiževal sm jo gledal, potem ko sm šou mimo nje pa ne več... nemorm, nevem zakaj, mogoče se zaveda, da je huda, pa da je marsikomu všeč, js pa hočem lih obratno, da bi mislila, da men sploh ne pade v oči... fak.. kwa počnem... v glavnem pol sm pa ceu trening samo o njej razmišljal, to je že kot zaljubljenost al obsedenost... v glavnem.... sploh nevem kwa nej ji rečem na cesti... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 O seal kok lepo... naj se ti obrne na najboljše možno Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 moški. ne štekam, kako, če ti je všeč, pa hočeš, da misli obratno. pa sem mislila, da se ženske delamo nedostopne. ja, očitno je res zaljubljenost, da ti ne da miru. good luck! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 joj, daj ne ga strašit s ptičjo gripo! danes je vse možno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 ni gripa.... je več, ker se že vleče tole, zej pa še zmeri več razmišlam o njej.... pa komi čakam, da jo vidm oz. srečam spet... ufff Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 tako se govori. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 hmmmm, včeri mi je ena oseba mal odprla oči oz. mi dala mislit.... dones pa sm ugotovu, da me matra ena punca, ki živi blizu mene in kadar se srečava na poti do trgovine jo vedno ignoriram oz. gledam nekam drugam, včasih pa se grdo gledava v oči... ubistvu se to vleče že par mesecev od lanskega poletja... hmmm nekak me full matra, pa se mi zdi tko nedostopna, tko deluje... nevem oz. vem da, ne upam pristopit do nje... sm ugotovu, ko mi je ena oseba res všeč, takrat postanem čudak in se obnašam kretensko...v glavnem to je to... sm v dilemi, nevem kaj nej...a nej jo ustavm na cesti pa ogovirm al kaj... nimam pojma, včasih mi je to šlo, tle pa sm čist brez idej...kr otrpnem tko in grem mimo... sam me res matra, res mi je hudo hudo všeč... ne da se povedat... zanimiv filing... matr bluzim... me veseli, da si začel misliti. kar tako naprej.pa pogumno... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 thx mick, thx mačona ja...sam...k vem da se bom obnašal bedasto.. ker... mi je preveč všeč... dones sm šou peš na fitness, da se še mal sprehodm k sm bil ceu dan v avtu in sva se spet srečala pred trgovino, zanimivo, vedno pred trgovino... in ammm od daleč ko sm se prebljiževal sm jo gledal, potem ko sm šou mimo nje pa ne več... nemorm, nevem zakaj, mogoče se zaveda, da je huda, pa da je marsikomu všeč, js pa hočem lih obratno, da bi mislila, da men sploh ne pade v oči... fak.. kwa počnem... v glavnem pol sm pa ceu trening samo o njej razmišljal, to je že kot zaljubljenost al obsedenost... v glavnem.... sploh nevem kwa nej ji rečem na cesti... Mah, saj mogoče bo tud tvoj interes padu, k jo boš spoznal, al pa spoznal, da jo lohk imaš al pa, ko jo boš imel......Sam ta sedanji filing je pa ful fajn, ne ......in mogoč vodi tudi dejasnk k nečem zlo fajnem Kar se pa tiče bedastega obnašanja......kaj pa vem, po mojih izkušnjah, nam smotanosti pa zadrege itd. bejbe ne zamerijo, če smo jim drgač ok, nasprotn, večinoma jim zna bit celo fajn.....se mi zdi, da smo bol tipi mahnjeni na to kak oh in sploh bi morali delovati, da bi jim bli všeč, pa jim ravno zarad tega, ker nam to celo kdaj uspe, nismo všeč, tolk k bi si želel..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 2. marec 2006 Prijavi Deli 2. marec 2006 Mah, saj mogoče bo tud tvoj interes padu, k jo boš spoznal, al pa spoznal, da jo lohk imaš al pa, ko jo boš imel......Sam ta sedanji filing je pa ful fajn, ne ......in mogoč vodi tudi dejasnk k nečem zlo fajnem Kar se pa tiče bedastega obnašanja......kaj pa vem, po mojih izkušnjah, nam smotanosti pa zadrege itd. bejbe ne zamerijo, če smo jim drgač ok, nasprotn, večinoma jim zna bit celo fajn.....se mi zdi, da smo bol tipi mahnjeni na to kak oh in sploh bi morali delovati, da bi jim bli všeč, pa jim ravno zarad tega, ker nam to celo kdaj uspe, nismo všeč, tolk k bi si želel..... ja filing je res fajn, filing je fajn sam že na njo mislit... sm kr koj boljše volje... res zanimivo... glede interesa, heh, js bi jo imel!!! moram začet mal več peš hodit po bledu, da jo bom včekrat srečal... sam še zmer se mi neumno zdi, kr ustavt jo oz. pozdravt ma nevem.. neki bom že... al pa ne... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.