5rca 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Jst tut komaj čakam vikend tole ne gre nikamor, dolga (od megle, dežja in mraza) depresivna jutra :xx!: za skozlat! Aleš, sem slišala da greš na Perpetuume glej da bosta povedala kak je bil koncert pa en avtogram od Ninota mi zrihtaj hihi Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Pa vpraši, kdaj majo avdicijo??? Jst bi pela pr njih. RES!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Pikica zakaj pa jim kar ne pišeš in povprašaš Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Sem se že lansko leto pogovarjal s Tomažem Kozlevčarjem, pravi, da so na avdiciji kar zahtevni. In za vsak nastop moraš biti pripravljen v nulo, drugače odpadeš kot gumb na gatah. Nino, dobro zrihtaj kolokvij jaz sem pa včeraj dobil prvo oceno na študiju psihologije. Bila ena povprečna 9. Damn, slabše sem štartal kot na zgodovini. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 pismo, karte, saj res sem upal, da se jih da na licu mesta kupit, pa bodo zihr prej pošle...bom takoj poklical in povprašal, kako je z njimi evo, tako, sem poklical, jih je možno dobit tudi uro pred začetkom koncerta v dvorani Vitranc, predhodno pa na recepciji hotela Kompas v K.G.in nič ne kaže, da bi kaj prej pošle, tako, da jih bo zihr možno dobit tudi neposredno pred začetkom koncerta tako, da Audi, sploh ni blema, kar pridi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Jst bi tud šla,, oziroma, bi se pustila peljat, pa ne morm, k grem v petek na eno delavnico. Sam, klinc, je pa delavnica dobra zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Jst bi tud šla,, oziroma, bi se pustila peljat, pa ne morm, k grem v petek na eno delavnico. Sam, klinc, je pa delavnica dobra zame. je to Nosorogova delavnica o odstranjevanju škodljivih miselnih vzorcev? koliko stvari na en dan, katere bi rad obiskal...Ta delavnica, koncert Perpetuuma v K.G., (kar bom uresničil), koncert Gala in galeristov v CD... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 17. januar 2007 Kaj pa če bi nehal ircat v tej temi??! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 ja...opice mrš tolk mal besed pa se vse pove Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 jao dejmo živčke na pašo spustit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 ja...opice mrš tolk mal besed pa se vse pove uchas je zhe tole zadost.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Sem en kratki post začel, ker sem ga bil že psihično in fizično potreben. Edino ta začetni prehod je zajeban, pol je kul. Fajn je, če ta prehod prespiš, da ne težiš okoli... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 kaj pa ce bi ti men se kej druzga v zivljenju povedu???????? :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 Ne bi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. januar 2007 Prijavi Deli 17. januar 2007 rada bi naznanila da sem počutim full evil, what goes around comes around (on your account) Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 .ni ti treba bezhat ,priznaj raje kar je za priznati in to sprejmi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 o, kdo se je oglasil, Cigančica welcome aboard Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 o, kdo se je oglasil, Cigančica welcome aboard thanks,cashy Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Cigančica upam da si se nam pridružila za dlje časa! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 ............sprejela sem......dojela............končnooooooooooo uf...............punca..............carica si Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 kje pa je tisti ki ima "fetiš" tummy? Bom moral it tokrat po Mickovi poti.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Dobil si kar ti gre, ne cvili! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 Dobil si kar ti gre, ne cvili! Lih cvilit morajo, ko gujdeki predno jih zakoljejo :xx!: safr Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 pejt mal vn, da ti vsaj glavo prepiha... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. januar 2007 Prijavi Deli 19. januar 2007 ali pa užalit...da si zopet dvignejo karkoli že škoda ker ne bereš tega foruma, bi se mogoče kaj naučil Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.