Amis 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 evo....posledice nebeških plesnih podvigov..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 A to je to, se mi je zdelo neki čudnega danes od polnoči dalje JA pa nekdo je bil tud kriv nečesa, pa še luna je plesala Ampak bo v bodoče ok, kajne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. januar 2007 Prijavi Deli 30. januar 2007 Prevetrilo me je, toliko da veš Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 AAAAAaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dej babnca zberi se, možgane imaš kot kura raztresena, wtf?!?! goni sesama veš da si ne zaslužiš telih besed, ok??????????????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ŠKODA, RES ŠKODA , KER UNIS VEČ NIČ NE NAPIŠE,RABIM KOT KRUH, KOT VODO KOT ZRAK,NEKAJ LJUTEGA, NENAVADNO, ENOSTAVNO, PRIZEMLJENEGA Sem hotla mal prebrat spet, kar je ljutega napisal, pa je vse zbrisano,ima objav 0 ha, ko to tamo pjeva, oni koji briše sve što piše Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 ej diana nisi ti ne ljuta i ne prizemljena..... dobila po smrčku kar sem iskala prav presnet je treba pazit na misli, se kuj uresničijo so me prizemljili pa ne sam to , zabili v tla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 drgač pa tole glupa ameriška propaganda....tole kar si zbrskala diana na youtube bykerji so najboljši folk, enga ne poznam , ki bi bil približek tega, kar hočejo tile američani povedat....posiljujejo uni v belih srajcah in zapeti do vratu :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 Što te muči njufra.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. februar 2007 Prijavi Deli 1. februar 2007 inteligenca a pa glih v solarij hvala za nasvet vse glih, mam jst urana tam, k da boljše rešitve Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 naj mi neki-karkol na buco pade magar slika, omara, cvetlicni lonc al pa vsaj asteroid... :xx!: Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 ne želi si takšnih stvari... včasih se uresničijo ko najmanj pričakuješ... želim ti, da se dan lepše nadaljuje kot se ti je pričel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 včasih se uresničijo ko najmanj pričakuješ... želim ti, da se dan lepše nadaljuje kot se ti je pričel Ksenc... lih zato... hvala... tud tebi iz sekunde v sekundo lepsi dan Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Da vidim, kolk se boš držal dogovora Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Irska.... ,se lepsa kot sem upala. Ilike it so far! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 Irska.... ,se lepsa kot sem upala. Ilike it so far! gazelca a si že gor.....????......zakon.... Svašta majka rodi samo traktor ne može.. a še to...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 včasih se je treba vržt v vodo ne pa skoz študirat, kaj bo pa kaj gre lohk narobe vedno gre loh kej narobe x!x ampak ... če se ne vržeš v vodo, ne moreš zaplavat, ne doživiš tistih lepih stvari, k te mogoč čakajo sej ne vem, če je tole za v črno lukno lohk je za k ribici Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. februar 2007 Prijavi Deli 2. februar 2007 včasih se je treba vržt v vodo ne pa skoz študirat, kaj bo pa kaj gre lohk narobe vedno gre loh kej narobe x!x ampak ... če se ne vržeš v vodo, ne moreš zaplavat, ne doživiš tistih lepih stvari, k te mogoč čakajo sej ne vem, če je tole za v črno lukno lohk je za k ribici točno to enemu je s slika s stene glavo preklala, pa je sam ležal v svoji postelji, ravno takrat, ko se je žebelj snel Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 vse odpustim..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 upam, da se čimprej vidiva... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ja dragi moj... še vedno si v meni. le da sedaj ti plešeš po utripu mojega srca...ti kar počivaj na moji duši. vendar se čim prej spravi od tuuuuuuuu, čakajo boljši!!! aja, no nisem mati tereza...pa vendar lahko ostaneš tako dolgo, dokler ne sprejmeš dejstva da je od trenutka ko greš, tvoje srce obsojen Brezdomec....spokaj!!! Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ja dragi moj... še vedno si v meni. le da sedaj ti plešeš po utripu mojega srca...ti kar počivaj na moji duši. vendar se čim prej spravi od tuuuuuuuu, čakajo boljši!!! aja, no nisem mati tereza...pa vendar lahko ostaneš tako dolgo, dokler ne sprejmeš dejstva da je od trenutka ko greš, tvoje srce obsojen Brezdomec....spokaj!!! Mmm-m-m, ognjeno --- I like it Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Hej kaj vse lahko dela fantazija...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 upam, da se čimprej vidiva... kako smo si različni v željah upam , da se nikoli več ne vidiva Hej kaj vse lahko dela fantazija...... ja blodi predvsem, pa cajt zgublja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 ja blodi predvsem, pa cajt zgublja Itak ..pa dela trapaste zaključke.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 zaključkov itak nivsaj ta pravih nevse je placebo učinek naj živi in se razvija domišljija Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.