Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Pika, pejt spat, k se nažiraš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Pika, pejt spat, k se nažiraš! Tudi jaz moram spat, ker zjutraj zgodaj vstanem. Sam nažiram se pa ne, pa tudi nič drugega ne počnem, tako da se težko opredelim za razlog. Pejt spat, k...k...k Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Tudi jaz moram spat, ker zjutraj zgodaj vstanem. Sam nažiram se pa ne, pa tudi nič drugega ne počnem, tako da se težko opredelim za razlog. Pejt spat, k...k...k Ker rabiš lepotni spanec? Sam predlog sm dala, sej ne, da ga res rabš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. februar 2007 Prijavi Deli 3. februar 2007 Ker rabiš lepotni spanec? Sam predlog sm dala, sej ne, da ga res rabš. Potreboval bi lepotno hibernacijo, da bi blo kaj haska. Vseeno hvala za predlog. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 lalala.com Guten nacht PS: Mali "kolcaž" pa brez zamere za danes, mal se morm tut hecat, love u 3! PPS: "Pohorček" revenge bo sweet, le glej da me naslednjič ne pozabiš Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 tole najboljš, da gre sem nočem več tega ... pa sej ne vem, al res jst zajebavam sebe al si ti tist, k se dela norca iz obeh Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zm3d3nc 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 jaz bi vam rab povedal, da vsi kliknete tole in mi pomagate pri eni igrici preko spleta : http://s3.bitefight.ba/c.php?uid=26594 tudi vi se lahko regestrirate na temu naslovu in začnete igrat...je dokaj zanimiva poskusite ni nobenega virusa ali add-weara....tako da brez skrbi !!! http://s3.bitefight.ba/c.php?uid=26594 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Rada bi povedala tistemu, ki mu gre skozi eno uho not in skozi drugega ven --- SKULIRAJ SE x!x resnično in srčno in ne zgolj zato ker bi imela jst nek problem s tem. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
*Zarya* 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Nekomu bi pa jst rada povedala: SPOMNI SE KAJ NAME IN ME POKLIČI!!! Al pa mogoče ne razumeš, kaj ta beseda pomeni????!!! Morda pa te sploh ne briga zame, da umiram, medtem ko ti ŽURAŠ ... Citiraj OM. ŠANTI. ŠANTI. ŠANTI. http://www.maat-center.com/forum/img/forum_avatars/om.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Zdaj boš ti igral mojo igro, pa četudi vmes umrem od žalosti :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 .............boli ampak vse mine.....tudi to bo....in srečna sem, da so se najine poti križale........... Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Zdaj boš ti igral mojo igro, pa četudi vmes umrem od žalosti :xx!: Tole pa mi daje vtis. žlehtnobe in podlosti,morda celo kanček ljubosumja Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Bolj kot razmišljam, bolj pokam po vseh šivih od smeha moški dandanes očitno ljubijo "lahke" ženske, saj je seks najenostavnejši način kako nekomu povedat "zacopan sem" celo razmišljala sem, da bi se malo prerodila v frazi "všeč si mi" ampak kot pravi kolega --- "drolje pa že nebi imel", zato bom raje ostala na starem software-u zapeljevanja in romance Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 se strinjam z zastarelim softwarom....je še najbolj zanesljiv in preverljiv, ter najmanj stresen in najmanj tvegan za okužbo s kakimi neželenimi virusi in trojanci Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 se strinjam z zastarelim softwarom....je še najbolj zanesljiv in preverljiv, ter najmanj stresen in najmanj tvegan za okužbo s kakimi neželenimi virusi in trojanci Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. februar 2007 Prijavi Deli 4. februar 2007 Skratka sama nadloga je z novim software-om, res ga da je lažje naložit ga moraš pa zato hitreje in pogosteje nadgradit z boljšo verzijo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Se enkrat mi nekdo v trgovini rece heloo,darling....i swear I am gonna punch his nose!!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Se enkrat mi nekdo v trgovini rece heloo,darling....i swear I am gonna punch his nose!!! sej to je pa ja čist prisrčno, a ni hello, darling...tako, domače, pristno vzdušje vzpostavi tak pozdrav Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Uh, si kar predstavljam kakega simpatiš Irca z irskim naglasom vstopi v trgovino in mi reče 'ellow da'lin! mislim da se stopim od vsega "hudega" ... Gazelca nč se pritoževat, ti jih kr k men pošlji Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 .............boli ampak vse mine.....tudi to bo....in srečna sem, da so se najine poti križale........... me too Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ksenija a bi se že enkrat naučila lekcije, da ko si na tleh jezik drži za zobmi, ker si narediš več škode kot koristi... mater same lekcije mi folk daje medtem ko si jaz želim samo enega sproščenega pogovora pa mogoče mal crkljanja in tolažbe.. pa še to - najprej me hudiča vprašaš kaj je narobe potem pa lekcijo dobim... krucenal da od sedaj naprej ni piksnem ne več. jebelacesta sam usta odprem pa ga učitno userjemgrem zdejle ginekologa pogledat, me zanima kakšno pridigo bom tam prejela...ker ne bo šlo drgač kot da spregovorim anema ne da se mi več, majke mi da ne.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ksenija a bi ....Pobož pa Ksenči, sej bo! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 hvala bejba no ginekolog me razveselil z novico da ko dobi izvide krvi dobim ponovno zdravila.. očitno je da nekaj ni ok (kar sem čutila tudi sama)fajn še kaj na vrsti danes?mogoče pa celo koga na gobec danes sem ravno v filingu :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 holjla Ksenia, Nikar tako. Držim s tabo pesti in vsi upajmo, da izvid ne bo slab. papa Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 mogoče pa celo koga na gobec danes sem ravno v filingu :xx!:Ma, užgi hudiča. Boš prec bolš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.