Ksenia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Ma, užgi hudiča. Boš prec bolš! nimam koga :xx!: nelika hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 ne pali.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 Če bi ti vedela kolk si men simpatična se sploh nebi oglašala več dej raj kej koristnega nared temu svetu pa se pejt spet mal dol dat k se že dolg nisi :xx!: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 če to name leti, se ne bom dala dol, prej se bom sfajtala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 če to name leti, se ne bom dala dol, prej se bom sfajtala No dej se namest mene pa dej si duška, tamle zgori res nekdo rabi batine čeprov jst tut na povštru prakticiram, zdej razmišljam o eni fajn boksarski vreči, da bo tko kot v filmu z Jennifer Lopez k se je natrenirala pa sesula svojga bivšega Drugač pa Ksenči sej bo dobr, držim pesti za izvide, you're gonna fight this Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 I love you, ekonomika... wish that were true... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 I love you, ekonomika... wish that were true... :xx!: ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 5. februar 2007 i love you so much, temelji managementa.... i could fuck you all night longA ti si tud naj**ala s tem sranjem? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 5. februar 2007 Prijavi Deli 5. februar 2007 i love you so much, temelji managementa.... i could fuck you all night long Ta je pa dobra x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 mini....uh ta beseda me matra zadnje dni.... a ima kdo maxi???? me matra me matra...sos se zgodi, kakšna mimo vsekana...pač naj raje vitamin K vzame, da kaj zraste. ah. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. februar 2007 Prijavi Deli 6. februar 2007 mini....uh ta beseda me matra zadnje dni.... a ima kdo maxi???? me matra me matra...sos se zgodi, kakšna mimo vsekana...pač naj raje vitamin K vzame, da kaj zraste. ah. uf...tuki ti pa jaz ne morem pomagat edino morda galofax??? bi pomagal? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Girly, nabila te bom.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Če je pa packa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Kdo?? Jaz??? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Kdo?? Jaz??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 pa jaz ti samo hočem pomagat Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 pa jaz ti samo hočem pomagat Sej si ti tud samska, zagrabi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Sej si ti tud samska, zagrabi. ja pa jaz ne jamram, da me nihče ne greje. sicer pa sem že jasno razložila, da me suhi ljudje ne privlačijo, sploh pa ne kozorogi. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 JSt nism nč jamrala, samo povedala sm. Pa jst sm tud povedala, da ne bi suhga. Itak pa njemu ni všeč tak tip bejb, kt sm jst...tišina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 JSt nism nč jamrala, samo povedala sm. Pa jst sm tud povedala, da ne bi suhga. Itak pa njemu ni všeč tak tip bejb, kt sm jst...tišina. Kaj jaz vem. A misliš, da bi se ponujal, če mu ne bi bila všeč? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Kaj jaz vem. A misliš, da bi se ponujal, če mu ne bi bila všeč?Ja! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 in kaj je s Kozorogi narobe mislem, kozica a si prebrala to?sej se je šalil nooooojst pa ne s tistim da rabim nekoga da mi okna pomije, pa kuhinjo, pa iz trgovine stvari privleče, pa da mi cunje obesi se je danes en levček za zelo koristnega izkazal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ne verjamem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 Sm sam čakala, da glavni kozi (Mysti&Ksenia) vidta tole....Ja, girly, zdej jima pa lepo razloži, kaj je s kozorogi narobe! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 7. februar 2007 Prijavi Deli 7. februar 2007 ej, Pikica in Girly, se strinjam ---> Kozorogi-NE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.