Amis 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 bemu, še črn humor me grab sej ura je bla glih taprava...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 hvala, ker si vrgu karte na mizo....preden se je naredla kaka nesreča oz nesporazum Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Koji ti je k**** lahko bi vsaj pojasnil... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Ne sovražim te, nisem jezna nate, RADA te imam še vedno, MOJO bolečino bom pa sama premagala Zdaj Vem, zakaj je nekdo govoril, da bom Resnico morala dojeti sama, se sama prepričat, brez njegove potrditve. Kako prekleto je imel prav. Da se za mehko zunanjostjo skriva prava podoba Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Ne sovražim te, nisem jezna nate, RADA te imam še vedno mogoč bi blo bl na mestu, da ti je VSEENO zanj... Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 enough za toti retro merkur... mamicu ti vidim, kaj boš še prvleku iz odlagališča zgodovine itak , de mi ni rešitve, p******** aleluja, še nakazat mi ne morejo ,ko reveži ne vejo kam :xx!: :xx!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 mogoč bi blo bl na mestu, da ti je VSEENO zanj... ZANJ mi je vseeno........ZA NJO še ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 ZANJ mi je vseeno........ZA NJO še ne tud to bo še..pusti času čas...pa ne se obremenjevat z njo...zakaj bi nekaj rezala in mrcvarla, če lahko enostavno odsekaš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 valentinovo :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 hvala ti,sonchek....hvala ti ,hladni zrak .....hvala vetrcu in vonju po tebi.ceprav te ne bom nikoli vec videla ,ker te zhe toliko let pokrivajo zemlja in rozhice...,mi obchutka da si tu nekje nihche ne more vzeti.vem ,da me chuvash ,vchasih celo zachutim tisto tvojo strogost spet in jezno pomikanje namrshchenih obrvi......vchasih pa tisto mehkobo ,ki je na zhalost prishla na dan shele preden si umrla.jutri grem na sneg ,kjer bom she blizhe tebi,kot vchasih in vem da te bom v tisti belini spet videla,kot bi bila she zhiva.komaj chakam. nisem te pozabila. Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 zloba zlobna ali ova moja je jako otrovna men se zdi, da bom jutri mogoče moral obrazložitve pisat, kaj se je tukaj htelo povedat No pa dej firbec ZANJ mi je vseeno........ZA NJO še ne Kva je s tabo? A ti lahko kej pomagam? Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 A ti lahko kej pomagam? Kako bi mi lahko pomagal? Imaš idejo? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Kako bi mi lahko pomagal? Imaš idejo? lahko ti pomagam...sprožit...možgansko diarejo...na koncu ti bo vseeno...za vse tvoje ukoreninjene miselne vzorce....ki jih ne moreš predelat...zaradi tega...ker se ne znaš v popolnosti s samim sabo...soočit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 mala mogoče je nasvet tud ta - če od nikogar nič ne pričakuješ, te ne morejo razočarati... tudi prijateljstvo ni vsako pravo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Kako bi mi lahko pomagal? Imaš idejo? Ne vem. Rekla si, da si žalostna, da bi rada pomoč. Če bi še povedala, kaj se dogaja, pol mrbit. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 PRIZNAM dragi, ravno tega nisem sposobna....soočit se sama s sabo.....bi se pa soočila s tabo draga...saj bi se soočil s tabo...ampak ne vem če bi prenesla ničnost mene....po vsem kar si si osmislila...o meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 dragi...mogoče bi se potem končno navzela ničnosti tebe...in je prenesla v sebe....in tako imela vse moja labilnost...je moja ničnost...brezpogojno sprejemanje vsega...draga...nekako si te ne znam predstavljati...tako labilne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 edin za svobodo to je edino...kar ti znam ponuditi...draga...pa še past...bi te videl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 svobodo mi ponujaš...in padec: na nos...ali na hrbet padec je bil...tvoja izbira...ne moja...jaz sem samo opazovalec Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 vsaj nasmejala sem se .....kljub padcu....si dober opazovalec praznino sebe..sem si naselil...z vsem...in zdaj še samo opazujem neskončne procese...vsega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 zdaj se odloč...ti tehtnica...a si poln niča al prazen vsega draga...kdaj boš razumela...da sta vse in nič...najpopolnejša enost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 draga...kdaj boš razumela...da sta vse in nič...najpopolnejša enost Dragi....kmalu...kmalu......bom razumela..kaj je dva v enem Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 Dragi....kmalu...kmalu......bom razumela..kaj je dva v enem samo...te mora prej najti...tvoja druga polovička...draga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 samo...te mora prej najti...tvoja druga polovička...draga jo bom kar jaz našla.....dragi....mojo drugo celoto...ker polovička mi ni dost Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 14. februar 2007 Prijavi Deli 14. februar 2007 jo bom kar jaz našla.....dragi....mojo drugo celoto...ker polovička mi ni dost skromnosti...draga...skromnosti...ti manjka ni lepše enosti...od tiste..ki je sestavljena...iz dveh enakovrednih polovičk Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.