klarus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 lahka bi se že javu en mal..se ti ne zdi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 lahka bi se že javu en mal..se ti ne zdi aha, se strinjam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Poln k***c vs mam... kramp, lopato pa motiko pa gremo razbijat kapitalistični bebci :xx!: Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Žalostna sem...Najraje bi zbežala nekam,kjer me nihče ne bi poznal..skrila bi se v najbolj temačno sobo in jokala... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Sej ni tolk slabo... Še vseen greš lahko v hosto pa travo ješ... jst se kr potolažm s tem Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Sej ni tolk slabo... Še vseen greš lahko v hosto pa travo ješ... jst se kr potolažm s tem namest da travo ješ...idi salso, swing, tango mal plesat.... kako je današnja mladina brez domišljija Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Ja rodil sem se s krampom pa lopato v rok... ti bi pa rada da zdej salso plešem jao jao Kuuuul... mladina sm... kr zdej me že neki cajta sprašujejo če mam ogen gospod prosim Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 Žalostna sem...Najraje bi zbežala nekam,kjer me nihče ne bi poznal..skrila bi se v najbolj temačno sobo in jokala... http://www.smeski.com/razni/zalostni/console.gif Bežanje od problemov, bolečine, strahu ... ni rešitev ... ko se soočimo je lažje ... Jutri je nov, leši dan Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 jao intelektualac, verjetno si ob rojstvu Heraklita že iz maternice s seboj prnesu.... plesat se učiš...tako kot čitat z abecedo...s korakom...z gibom....in potem nekega dne nisi več trd kot kramp in raven kot kol, nekega dne začneš uživat v ritmu in bližini,tako počasi ne da bi vedel kdaj, postane življenje ples *** sme se naučili danes prvih swing korakov, kwa je dobr Ja rodil sem se s krampom pa lopato v rok... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 jao intelektualac, verjetno si ob rojstvu Heraklita že iz maternice s seboj prnesu.... Včer iz knižnce Kul lia... ž muvam Jutri druga lekcija Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. februar 2007 Prijavi Deli 15. februar 2007 lekcije ...js js pojma nimam, kaj šele de bi lekcije dajala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Kaj nardit, ko te nekdo razočara tok močno, da bi mu najrajši polomil noge? Pa mu jih ne boš, ker bi bil kaznovan za neki brezveznega! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ej mačka, pusti ga kjer je, bodo že bakterije opravile umazano delo namest tebe... narava sama poskrbi za odpadke in reciklažo glavo gor, pa častitega Antoniusa usliši, ne čakaj na maj razvedri obraz in nasmehni se dnevu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Lia Maš point! Sam da ne bo predolg trohnel in usmrajal okolico! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ne vem, naj ti bom hvaležna za tvojo kratko prisotnost v lajfu ali ne, vem samo da pogrešam najine pogovore, smeh, navihanost. Toliko let je minilo, jaz si pa še vedno želim nazaj prijateljstvo... saj vem, ustvarila sem si neko iluzijo o tebi, ampak v dneh kot je ta, pogrešam najin čvek, pogrešam tisti občutek, ki sem ga imela v tistem času... želim ti srečo, ker si jo zaslužiš, želim ti iz srca ti privoščim, da uspeš, srečna sem ker je pri tebi najino prijateljstvo pozabljeno, vendar vseeno te pogrešam...v bistvu pogrešam tisto sebe ob tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Lia Maš point! Sam da ne bo predolg trohnel in usmrajal okolico! MRTVE POKOPAVAJO KER SMRDIJO(zadnji murphyjev zakon) zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Ene bi morali žive pokopat..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Eni smo jih že! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Ene bi morali žive pokopat..... ti spet pogrevash staro povojno temo..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Če pa jo nočete pojset takšne kot ste jo skuhal........pač pa jo nam ponujate Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Če pa jo nočete pojset takšne kot ste jo skuhal........pač pa jo nam ponujate butecgolazh se jepa vrocha juhav temi se luch przhge zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 v temi se luch przhge zlomk....tralala Da vidiš kaj pod tabo meša? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Sej ni tolk slabo... Še vseen greš lahko v hosto pa travo ješ... jst se kr potolažm s tem ha,ha,ha,,, Hvala za pameten predlog... Drugač pa...ja ,je ..trenutno tolk slabo... :xx!: Ti sploh ne veš... http://www.smeski.com/razni/zalostni/console.gif Bežanje od problemov, bolečine, strahu ... ni rešitev ... ko se soočimo je lažje ... Jutri je nov, leši dan sj vem..Jz nikol ne bežim od problemov..itak vem,da se je treba soočit z njimi... Sam trenutno bi res rada šla nekam,kjer ne bi vidla dobene znane face..v neko sobo ..na drugo stran sveta..,da bi razčistla določene stvari... Rabim mir...rabim čas samo zase... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Sam trenutno bi res rada šla nekam,kjer ne bi vidla dobene znane face..v neko sobo ..na drugo stran sveta..,da bi razčistla določene stvari... Rabim mir...rabim čas samo zase... Te čisto razumem. Sem v podobnem obdobju, ko bi se zaprla v neko sobo, daleč od vsega. Še dobr da vem, da so taki občutki potrebni in da so "obdobni". Zato pa boš toliko bolj začutila življenje in srečo, ko bo vse to minilo. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 mislim, sej ne vem kaj te matra ampak ker sem eno malo jasnoviden.. vidim, da ima neko povezavo z odvisnostjo od zveze ...zgleda ,da si re en mičken jasnoviden.. Ja, povezava z neko osebo je prisotna..sam pol so pa še tu druge zadeve...velik se dogaja v moji glavi...velik negativnega... Vleče me k tlom... Upam,da bo kmal boljše..Sj,vedno pol posije sonček...A,ne??? Te čisto razumem. Sem v podobnem obdobju, ko bi se zaprla v neko sobo, daleč od vsega. Še dobr da vem, da so taki občutki potrebni in da so "obdobni". Zato pa boš toliko bolj začutila življenje in srečo, ko bo vse to minilo. Ja,vem,da so taki občutki v življenju potrebni..Tak je pač ciklus življenja..enkrat si na vrhu..drugič čist pri tleh..In tako dalje.. Sj bo..sj vem..sam res včeri in dans mi je full v badu..vse...Mogoče bo juter že boljš...Upam,da bo sončn dan..,da sem bom šla mal v naravo sončnih žarkov naužit.. Hvala za spodbudne besede...res...Pa nimbusu...tud hvala..me je full nasmejal.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.