Audente 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ej folk....izpit naredla z 10...pa še Bobi mi je kavo obljubu.... tardeči.press Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ....in ko 1x v kritiki in zaničevanju vidiš lbezn......si na konju. Al pa za na psihiatrijo Ne ne, si na konju, ker svoje dojemanje sveta prilagodiš sebi tko, da je tebi najbolš. Everybody loves me. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ....in ko 1x v kritiki in zaničevanju vidiš lbezn......si na konju. Al pa za na psihiatrijo je še tretja varianta svetništvo tak piše v visokih duhovnih knjigah a la Biblija, a la Bhagavad gita....etc Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ljudje ne marajo depresivce, ampak ljudi, ki jim dogaja in so na power. ma dej...a ni boljš da si mal v depri....kot da se stalno dol daješ , k ti power ostaja :xx!: Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Ja itak. Deprasivci so itak ljudje z globokimi, močnimi čustvi. Enkrat smo gor in full happy, drugič pa down. Močno občutenje sveta, ljudi, odnosov, sebe pač povzroča to nihanje. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 tvoj point je zabloda, še hujš je kakor sploh lahko slutiš Tolažba je ženska domena, besede, ki te postavijo na realna tla, pa moška Ni zastonj moški tisti, ki je odgovoren, da naredi konec babji histeriji Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Tolažba je ženska domena, besede, ki te postavijo na realna tla, pa moška Ni zastonj moški tisti, ki je odgovoren, da naredi konec babji histeriji Hihihhahah, kaj ti še nisi vidu histeričnega moškega??? Ta je pa dobra. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Tolažba je ženska domena, besede, ki te postavijo na realna tla, pa moška Ni zastonj moški tisti, ki je odgovoren, da naredi konec babji histeriji Bebo. Sej baba lohk hitr neha bit histerična...sam en šamar upali descu, ki je kriv za histerijo, pa se čudežno pomiri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ej folk....izpit naredla z 10...pa še Bobi mi je kavo obljubu.... tardeči.press hvalakurcu... jebo te bobi sam da loh pesti spustim... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Tolažba je ženska domena, besede, ki te postavijo na realna tla, pa moška Ni zastonj moški tisti, ki je odgovoren, da naredi konec babji histeriji a mi daš lupo, de ga najdem tega moškega babja histeria je posledica in ne vzrok, dej še kej preber, pa potlej nazaj prid, te bomo veseli že tisočletja se tole tako vrti, pa si malo zamešal vzrok in posledico Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Hihihhahah, kaj ti še nisi vidu histeričnega moškega??? Ta je pa dobra. NE. Če obstaja, ima zihr možačo za punco Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 jaz sem definitivno jasnoviden... točno vem kako se obnašat v družbi določenih oseb ženskega spola.. insekt me ni prevaralIn kako to zgleda? Da nastaviš še drugo lice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 je še tretja varianta svetništvo tak piše v visokih duhovnih knjigah a la Biblija, a la Bhagavad gita....etcTo mora bit pa dolgcajt..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Bebo. Sej baba lohk hitr neha bit histerična...sam en šamar upali descu, ki je kriv za histerijo, pa se čudežno pomiri. obratna hipoteza ne vzdrži preizkusov, dedc ostane paničen in paranoičen še naprej To mora bit pa dolgcajt..... čist možno kakor se meni vidi , boljš ko prisilni jopič, kje za rešetkami Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 obratna hipoteza ne vzdrži preizkusov, dedc ostane paničen in paranoičen še naprej ... O, jaz pa neeeeeeee, kako sva si razliiiičnaaaaaaaaaaaaaaa ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Joj Mihael, ko se moški zlomi, je to res njegov tako rekoč psihični konec. Sem že parkrat videla, pa me je vedno šokiral. Mislim na intenzivnost moške reakcije ob neki kritični situaciji. Kaj takega od babe nauš nikol vidu. Mogoče bo pizdulirala ob nepomembnih krizicah, ko pa bo kriza, pa ji glava deluje na pravem mestu. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Hihihhahah, kaj ti še nisi vidu histeričnega moškega??? Ta je pa dobra. ja nelika tak piše v knjigah, de so najprej diagnosticiral pr ženskah, potlej se je pa še na dedce razpaslo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ja nelika tak piše v knjigah, de so najprej diagnosticiral pr ženskah, potlej se je pa še na dedce razpaslo Ja, pa v knjigah piše, da je ženska prenašalka. Glavni virus. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 ja nelika tak piše v knjigah, de so najprej diagnosticiral pr ženskah, potlej se je pa še na dedce razpaslo Freud? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Freud?Ni 2x za rečt, da ni bil Rugelj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 a veš de se ne spomnim zdej, sam bom preverla ob priliki , ma zdi se mi da se je s tem en drug matral.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 tole se pa popolnoma strinjam Ti pa si en šupak Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 tole se pa popolnoma strinjam Sm vedla, da se boš ščasoma spametoval. Mihael, za zgled si ga vzem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 mladina je dandanes brez svetlih vzgledov, zato pa je toliko krivoverstva Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 16. februar 2007 Prijavi Deli 16. februar 2007 Kakšnga krivoverstva? Kaj pa misliš s tem? Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.