janko 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 vem..mam tako sodelavko....zloba...pa tak bolana.....niti pomislit nočem, kak bo trpela pa je ne sovražim, še rada jo mam....najhujši udarec je dobla, ko sem ji šla darilo za rd kupit...njen pogled mi je plačal vse za nazaj če se pa z mihaelom strinjaš, pa zate loh isto velja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 če se pa z mihaelom strinjaš, pa zate loh isto velja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 bemu... si pa prvošm a ne? a ne? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 bemu... si pa prvošm a ne? a ne? ti si kr privošči..sam da ti paše Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 celo vrne se energetsko kot bumerang, ojačano s sorodno energijo, ki jo pobere na poti v obeh smereh...pravzaprav gre v krogu nazaj, če smo natančni l8r če j pa tko, te pa jes zdej častim pa te pošlem u kurac, pa uživej pa čakej da okol pride mihael če se pa z mihaelom strinjaš, pa zate loh isto velja ti si kr privošči..sam da ti paše ej...zakwa sam eno vrsto prebereš, še to tko mal... pa pametuješ? jes se žrtvujem tud zate, ti pa... nej mi paše Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Mantis, a res tko dojemaš Mihaela? pa Diano?... o bog, raj ne vprašam naprej...Mislim, da si se čist po nepotrebnem tako razjezila Kaj pa onadva njo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Kaj pa onadva njo? uuuuuuu, čak ko se že temu reče....grem prou pobrskat Cause-Effect semantic ill-formedness is the case in which the referential index of responsibility is placed outside the speaker: You make me angry. Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 kar je rekel, je rekel.Diana pa je tud rekla, kar je rekla.pa sem jima odgovorila in še sama povprasala, a glej ga zlomkla, zdaj pa MOLČITA kot da nimata spolnih organov a sta se pa ravno vame in v moje z besedami vtaknila. Jaz pa se v njune ne bi smela al kaj Ne da se jima. Mihael je bil mal zajebantski, pa ne verjamem, da je tok slabo mislil. Diana je pa pač diana...brez dlake na jeziku in pač zine. Kul si, bejbi. ok, še enkrat bi mogla vse prebrat, pa se mi ne da No, mislm, da smo s tem zaključl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Mihaela preberem dost neresno hvala, kolegica bivša Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 You make me angry.Zakaj že? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Zakaj že? toj bil sam primer, evo ga bom dal v italics Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 mantis, ne se tok razburjat, pa bomo lohk debatiral Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 O lej lej, koj zraven v isti knjigi piše še: Mind Reading is any case in which one person, X, claims to know the thoughts and emotions of another person, Y: I know she is unhappy. Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 O lej lej, koj zraven v isti knjigi piše še: Mind Reading is any case in which one person, X, claims to know the thoughts and emotions of another person, Y: I know she is unhappy. ... and so are you ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 smipl ja, ali ne, bi blo čist zadosti... ... and so are you ... še en mind reading tist stavek je bil samo primer Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 še en mind reading tist stavek je bil samo primer pa si še tega vzemi za primer ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 ne rabim dveh primerov? Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SheBoom 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 več primerov=boljše razmevanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 Men so ženske čudovita bitja (no, možače malo manj ), zato sem se tud odloču, da ne bom nkol več ženska Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihael 18. februar 2007 Prijavi Deli 18. februar 2007 hihi... ja tak mamo... lalala... pa lahko noč (tele debate niso za nkamr, še dobr, da črna luknja vse prenese. BAJE) Citiraj Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2007 Kaj pa če ne bi več ircal v tej temi!!??!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 dej se ti ze sprosti enkrat....... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 Kaj pa če ne bi več ircal v tej temi!!??!!težka bo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 oprosti Nimbus...js s samimi neciviliziranimi knapi družim, pol pa takle od njih poberem **** drgač pa naj se tresnejo v skalo, imbecili..pa kaj te to vi mislite, mamicu vam vidim....pa sej js nisn Kuzmič, de b znala z đipi rejli furat, jeli kad se mora morm pa vse znat, bemu, se ne spomnim kdaj mi je bla nazadnje taka sila, jebemo, ne smeš bremzat, kišta se pa kuj nekam pele.... pa ko bi oni klinčev štiri pogon sploh delal pol pa na kopno pridem te pa vsi razbiti pa to se je za zjoukat.... pa še to razdedinjam svojo kurčevo podzavest, k me v take fucking scene voz... ne poznam je več , in se odpovedujem vsem deležem po njeni kurčevi smrti besna sn k hudič, jeli a de mi zavarovalnica nau škode povrnla , ker tist ni cesta al, ka se pa vozim po kolovozih, pa nikjer snega pa ledu, matr sam led je bil Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 19. februar 2007 Prijavi Deli 19. februar 2007 zajebano...... tezke besede padajo zadnje case..... Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.