janko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 nočem de dogaja... zastopš....hočm penzijo pa penzionistične izlete pa čau.... dost mam tega klinčevega knajpanja....malo sa kropom pa malo sa ledom...hočem eno mlačno mlakužo al pa si mal želje spremen, pa se ti bojo uresničle npr. namest knajpanja-peglanje poglej mau gor ksenjo. hoče peglat... pa pegla Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Evo, pršu nazaj. Sem šel kar takoj...češ kar lahko storiš danes, ne prelagaj na jutri. Kak beden pregovor. Sploh ni bilo nikogar... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 ..dost mam tega klinčevega knajpanja....malo sa kropom pa malo sa ledom...hočem eno mlačno mlakužo škorpija pa mlačno mlakužo...japajade......max 7 dni....in še to sam pod pogojem datistih 7 dni vsak dan zleze na triglav al pa kaj podobno butastega....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 Ja... naje***i smo ko žuti Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 22. februar 2007 Prijavi Deli 22. februar 2007 danes pa bo Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 al pa si mal želje spremen, pa se ti bojo uresničle npr. namest knajpanja-peglanje poglej mau gor ksenjo. hoče peglat... pa pegla in spegla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 in spegla in use to z nasmehom matr, fajn je bit na konc sveta Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ja kamorkoli pogledaš gozd, pa narava, pa onesnažen luft, pa voda za prekuhavat - prav en poseben čar ima tale kraj na konc sveta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ja kamorkoli pogledaš gozd, pa narava, pa onesnažen luft, pa voda za prekuhavat - prav en poseben čar ima tale kraj na konc sveta a dejjj. to so te našponal neki spet. odkar je novi veniš, ni treba nč več prekuhavat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 evo, jst pa zadnjič tolk razmišljala kako naj regrat operem (glih tolk prekuhat vode, pa jo ohladit, pa...) veniš - ideja... kolk si ti pameten Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 evo, jst pa zadnjič tolk razmišljala kako naj regrat operem (glih tolk prekuhat vode, pa jo ohladit, pa...) veniš - ideja... kolk si ti pameten veniš ni ideja, je pralni prašek. čudežni seveda Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Ne jokaj. Ti si se odpovedal friendshipu in komunikaciji, jst se pa zdele odpovedujem vsemu kar je povezano s tabo. Sem pac muhasta, jebat ga, taka sem in nevem ce se hocem spremenit. Sej nisi edini na svetu,ves. Ce je to zate friendship,ok,zame ni. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 ja kamorkoli pogledaš gozd, pa narava, pa onesnažen luft, pa voda za prekuhavat - prav en poseben čar ima tale kraj na konc sveta Smo bogu za hrbtom,v nebesih Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 si ti tud iz teh krajev bogu za hrbtom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 si ti tud iz teh krajev bogu za hrbtom tu nekje,ja Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 23. februar 2007 Prijavi Deli 23. februar 2007 Ti pa res obvladaš.Če je telefon tiho, potem vem, da si to ti. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 danes sem postregla enmu, ki je bil podoben ladotu bizovičarju, ko je vstopil, mi je srce padlo v predpasnik. trdžš....... pol je pršu po en navaden sladkor, namesto rjavega. ma je bil ful mlad.... pa na rdeče pobarvan pol je en visel za šankom, cmrkal ne vem kaj, ...pa sem ga bržkone ignorirala, ker je bil ppp...rstar. pa en me je poznal od ne vem kje, jaz pa njga tut, sam je kosmat. (itak, sem kaka) Vidiš da je lahko specjalno tudi na šihtu med folkom! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Vidiš da je lahko specjalno tudi na šihtu med folkom! sploh če maš zaščitna sredstva izprauna pa če nimaš konkurence na vogalu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 tu nekje,ja hm...a tam kjer perkmandelc domuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Ka mi gre na qurac že vse skup.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Ka mi gre na qurac že vse skup.. čist vrjamem da bi blo to komu clo ušeč Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 hm...a tam kjer perkmandelc domuje malce bolj proti jugu Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Ka mi gre na qurac že vse skup.. tudi meni... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 tudi meni...ja, če bi ga imeli Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 malce bolj proti jugu pismo, skregana z zemljepisom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.