ZVEZANI 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 ta mau...sprav se mi dol z neta ...veš, da nimava dost močne povezave dab' oba gor visela...bemo haaaaa haaaaa haaaaa ista štorja,,,,kr ti se skenslej Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 28. februar 2007 Prijavi Deli 28. februar 2007 huh Pijan sem tralalalalalalal pa je**n bom Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Mhm, res je...retro merkur beza preteklost na plan...sej bo kmal konc. Pol se pa sam še prihodnosti posvetmo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. marec 2007 Prijavi Deli 1. marec 2007 Mhm, res je...retro merkur beza preteklost na plan...sej bo kmal konc. Pol se pa sam še prihodnosti posvetmo. aha, to je torej to *** pa ja, pogrešam te... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 zakaj si tako trmasta??? ne reci da je luna kriva Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 nisem trmasta, samo vztrajna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 nisem trmasta, samo vztrajna trmasto vztraja pri tem, da ni trmasta, kvečjemu vztrajna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 trmasto vztraja pri tem, da ni trmasta, kvečjemu vztrajna Potopana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 presoljenca Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Mhm, res je...retro merkur beza preteklost na plan...sej bo kmal konc. Pol se pa sam še prihodnosti posvetmo. Sem včeraj nekje prebrala: Preteklost je preteklost.....sedanjost je pa sedanjost...posvetimo se ji Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Poćasi a vztrajno se me prijemlje občutek, da me ima nekdo za norca. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 O ti zloba zlobna frdamana x!x Naj že grejo ti kretenski vplivi mimo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Poćasi a vztrajno se me prijemlje občutek, da me ima nekdo za norca. a tebe tud? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Poćasi a vztrajno se me prijemlje občutek, da me ima nekdo za norca. ta občutek mi je že tako domač da se sploh ne menim več zanj,in pozabljam nanj. Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 ta občutek mi je že tako domač da se sploh ne menim več zanj,in pozabljam nanj. A potem je rešitev, da vse skupaj prespiš? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 men ne pomaga, razen če bi uvedla zimsko spanje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 men ne pomaga, razen če bi uvedla zimsko spanje... meni bi bilo všeč Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kuky 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 Mah Mystica, sem tud jest danes takšna , čeprav nekje s kotičkom očesa vidim megleno tudi neko svetlo prihodnost! Upam, da zame!!!Za vse nas en Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 A potem je rešitev, da vse skupaj prespiš? se mi zdi, da ja. in greš naprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 2. marec 2007 Prijavi Deli 2. marec 2007 A potem je rešitev, da vse skupaj prespiš? ne ravno prespiš,marveč jih preprosto ni,kot ni zime letos ;( Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2007 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2007 Jaooo portal nam je ribnu. shit kaj nej zdej, admin je pa cel vikend odsoten... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Mačona, Zaspanko...sem precej nov kot norček, zato bom po moje še malo rožljal z zvončki in kapo pa delal prevale, preden mi bo zares potegnilo. Vsaj še en teden po moje... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Aja, Behemothu se bi rad opravičil, da mi nekako ni zneslo pogledati za saj veš kaj. Bom v ponedeljek. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 3. marec 2007 Prijavi Deli 3. marec 2007 Plesat grem,plesat grem,jaja,juuuppiijjjaaa, hvala ti da greš z mano Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.