Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Zaj si se že podpisal, zaj te niti 5 Čeferinov več ne reši.... No, vsaj oporoke neš rabo pisat. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Zaj si se že podpisal, zaj te niti 5 Čeferinov več ne reši.... No, vsaj oporoke neš rabo pisat. sama dobrota seka iz tebe se prau, da si za en kurc advokat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Sorry no! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Sem že zbrisala! Ok. Za Santosa poglej! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 sama dobrota seka iz tebe se prau, da si za en kurc advokat In to za en prodorn in vzdržljiv kurc! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 In to za en prodorn in vzdržljiv kurc! če je pa tko, pol pa si res sto kil velik fantek foušija press Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 foušija press Od tega živim.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 :xx!: A bere te strani???? Kako naj vem, če jih bere? Zakaj te toliko skrbi zame? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Od tega živim.... ja kuko maš pa pol cajt skos kle viset a lih porota modro razsoja? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Mah, to zato, da se bolj vživim v vlogo strank ........k tu sn v glavnem obsojenec, no, najmanj osumljenec....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Mah, to zato, da se bolj vživim v vlogo strank ........k tu sn v glavnem obsojenec, no, najmanj osumljenec....... pa seveda nikol upravičeno Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Jasna stvar Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Kako naj vem, če jih bere? Zakaj te toliko skrbi zame? kaj te jaz vem morda se sliši hinavsko če se dotičnemu ne pove v obraz in morda še slabše če se njemu obračaš priliznjeno sory sory, Melodie,saj ne vem zakaj polemiziram z tabo lepo se mej, Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Zaspanko, sploh ne veš, o čem teoretiziraš, zato res bolje, da nehaš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 4. marec 2007 Prijavi Deli 4. marec 2007 Zaspanko, sploh ne veš, o čem teoretiziraš, zato res bolje, da nehaš. . Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Popizdla bom....gmail chat mi dela pol minute, pol me pa dol fukne...mamico mu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 pika.pikica ni na zvezi.pika.pikica je na zvezi. meni dela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 meni tudi ziher nis bla plidna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 meni tudi ziher nis bla plidna Pičketine jedne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Ja, a ti slucajno delujem kot da mi je mar, al kaj? No for your information, Ni Mi, zelo lepo mi dol visi, pa ce se sred ceste po trepalnicah meces. I think I am in loveee. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 emmzi, se ti ne zdi, da tvoj podpis zavzema preveč prostora ********aja, a veš kaj, ne mi s takimi izgovori jaz bi morala takoj odpisati, ti pa si lahko vzameš teden ali več premisli o tem... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 ********aja, a veš kaj, ne mi s takimi izgovori jaz bi morala takoj odpisati, ti pa si lahko vzameš teden ali več premisli o tem...A lahko jst tle sam neki vprašam? Če ti ženska ne odgovori precej kmalu na sporočila, a ma to kako skrivno konotacijo oziroma pomen? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 A lahko jst tle sam neki vprašam? Če ti ženska ne odgovori precej kmalu na sporočila, a ma to kako skrivno konotacijo oziroma pomen?pojma nimam. ali nima namena sploh odpisat, ali je pozabla, možno pa je tudi, da se dela hard to get Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 pojma nimam. ali nima namena sploh odpisat, ali je pozabla, možno pa je tudi, da se dela hard to get Ma odpiše že, ampak se vmes zamenja geološka doba... Hard to get torej. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 5. marec 2007 Prijavi Deli 5. marec 2007 Ma odpiše že, ampak se vmes zamenja geološka doba... Hard to get torej.najbrž možno pa je tudi, da ni zainteresirana Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.