zaspanko 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 nakladaš.... prvi dan, tretji dan bi jo pa že ozmerjal, da ne zna vozit ne ne častna noooooo! Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 no potem si pa ti tak mali čudež edinstven svoje vrste Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 no potem si pa ti tak mali čudež edinstven svoje vrsteTo pa pravgotovo x!x A ti morda nisi,si morda klon Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Nikoli nisem pričakovala tako dobre igre....da si taka prevarantka in igralka..vendar...vsaka igra se nekje konča....življenje je oder...ampak brez mask.Ko maske odpadejo in če odpadejo prepozno...je življenja konec...in pravljica se konča..... Uživati je treba, vsak trenutek, samo trenutek vedno ni pravi Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 xlx hujlala,hujlala. x0x bla bla bla bla blebla bloblllll brrrr .. Na pir grem da kaksno rečemo,vas pa naj špicparkeljc gleda! Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 moški le kdo jih razume Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 moški le kdo jih razume aha. jaz ne Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 oni so še na hujšem, kot me Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Mi torej vas ne razumemo, pa nas ne razumemo, ve ste pa boljš k sebe razumete? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Mi torej vas ne razumemo, pa nas ne razumemo, ve ste pa boljš k sebe razumete? Sej si srčkan Jaz tipe dostkrat razumem, pa ne priznam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 haribol Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Sej si srčkan Se strinjam. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 misty, zajebana si ko sunce žarko Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 bom jl Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 BEMU a lohk mal hitrej pišeš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 1322 sit išćem že celo uro, pa to ni res, ko da bi sam hudič gor sedu....fak ker matematičn prfoks je mene skoz razred spustu, bemu :xx!: pa sej še števil več ne poznam... grem poiskat en kol, pa se mal vsekat po glav, da mal resetiram ni zastonj profesor Grosek reku, bog pomagaj, sedi 2 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 ne tolk pa spet nisi zajebana Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 1322 sit išćem že celo uro, pa to ni res, ko da bi sam hudič gor sedu....fak ker matematičn prfoks je mene skoz razred spustu, bemu :xx!: pa sej še števil več ne poznam... grem poiskat en kol, pa se mal vsekat po glav, da mal resetiram ni zastonj profesor Grosek reku, bog pomagaj, sedi 2 daj zagon te številke nekam...pej si enga prcint..dva deci ga rukn...jutr je nov dan. zdele bi mi ena kremšnita sedlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 mrbit pa res, napit do kome mal razonode neb škodval tist cuker si pa kr špogaj, kaj je ena kremšnita proti večnosti To pa pravgotovo x!x A ti morda nisi,si morda klon mene so presadili sem z drugega sveta, sem podtaknjenec Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 mene so presadili sem z drugega sveta, sem podtaknjenec Jaz sem pa izgubljena prtljaga od bohve koga. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 Jaz sem pa izgubljena prtljaga od bohve koga. vidiš to pride od tega , ker premal pira spijeva.. pravi oni guru, gas do dile pual pa jamri.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2007 Prijavi Deli 11. marec 2007 mene so presadili sem z drugega sveta, sem podtaknjenec ....bemtiš, lia, sam kje jih najdeš....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 tist cuker si pa kr špogaj, kaj je ena kremšnita proti večnosti kremšnita sem jo kresnla s takim užitkom......do orgazma Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 jst bi rabila podtaknjence da se me prime nekaj .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. marec 2007 Prijavi Deli 12. marec 2007 ko bi ti vedla kak si bedna kaj ne vidiš, da sama sebe izdaš a se splača kradit, ko potem butne slaba vest ven in maš migreno mah ja no sej maš ti probleme, ne js Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.