janko 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 sploh ne berem, sam podpišem se Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Ne morem, me boli koleno sicer, ce gre tečt. Drugac pa ne opravljam brezveze, imam skoz kaj tehtnega za povedat. In, rada povem. Zato da kaj čujem nazaj. Nic bat Poduhovljenke se pa ne grem. Se je nikol nisem sla. Takim filozofom po moje vsem skup manjka par žakljev za dvignit pa z enega kupa na drug kup nosit. Da vsaj takrat ne bluzijo pa drugih ne pioucujejo o nekaksni meditaciji, medtem ko v resnici med le-to drnjohajo v prepricanju o svoji izjemni duhovnosti ? Kdo je pa o tebi kaj govoril!?!?!??!?!Smotka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prijateljica 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 se opravičujem, nekaj bi pripomnila, prija. če se spomniš kaj vse ti je hudega naredil, rekel, storij ipd, boš lažje prekinila z njim. nič ni narobe z obilo zdrave jeze in ponosa. Hvala za vzpodbudo.Sej če kmet ne ve pri 30 kajbi rad,pa da mava dva otroka, HALO. Žalostn za njega. Zbiram moči že nekaj časa, zdaj pa on kao neki ne čuti. Bolš mo bo brez njega. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 sploh ne berem, sam podpišem se http://survey.najdi.si/s?s=2654 Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. april 2007 Prijavi Deli 7. april 2007 Michelle ima THE ikonco nazaj zakon!!! Katera je bla tok pridna, da jo je našla Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Skupinsko delo: jeternica+Mystica+Mich Fajn a ne Skor enaka k prej... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Ma ja. Imela je zeleno ozadje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Igras se neko "poduhovljenko", si pa nič drugega kot opravljivka brez konkurence. Pejt raj mal tečt, ti bo dobro delo.še ne smem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 delo bi mi dobro...haha kolk folka sem jst dons shecala, naj bi bilo neko javljanje na nekem radiu, pa nič od tega :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 Itak, da ni namenjeno njej Me kar žalosti, da nekateri za katere nikoli ne bi kaj takega mislila, pomislijo na kaj takega Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. april 2007 Prijavi Deli 8. april 2007 malce sem se pošalila če bi mislila npr. mene bi slišala napačne informacije ampak za tek bi imela pa prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 pizda...kolk sem jezna nase...ker sem tolk neumna...fak res...neumna Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 profesor od makro je tolk smešen. je reku da ne odgovarja na maile. se dela hard to get. Fabjančič al Kovač? Piš Kešeljeviću makro rox Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Ko bi vedela, kako sem šele jaz ... Bi kar šla in se usedla na sredi ceste in čakala da pride un....smetar...in me odnese Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Bi kar šla in se usedla na sredi ceste in čakala da pride un....smetar...in me odnese pride...sam prosm ne zamujat...ne čaka Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 pizda...kolk sem jezna nase...ker sem tolk neumna...fak res...neumna Ko bi vedela, kako sem šele jaz ... Bi kar šla in se usedla na sredi ceste in čakala da pride un....smetar...in me odnese Preberita moj podpis... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 alef bejbi... spet zamujaš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 alef bejbi... spet zamujaš A je smetar že odpeljal? Premalkrat pogledam tu not... Ne rabim... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 A je smetar že odpeljal? Premalkrat pogledam tu not... Ne rabim... lažeš kradeš bouhe ješ pa še use popiješ Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 lažeš kradeš bouhe ješ pa še use popiješ Ne bom več... Častna pionirska... Popijem pa ne vse! Vode bolj malo... :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. april 2007 Prijavi Deli 9. april 2007 Ne bom več... Častna pionirska... Popijem pa ne vse! Vode bolj malo... :xx!: sej litr pa četrt kufeta tut šteje Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 valkira...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Valkira Včasih je fajn...če se nikogar ne obsoja...ker tako hitro smo sami lahko na istem..je treba ljudi sprejeti takšne kot so...pa delajo pizdarije ali pač ne Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Spoznanje *da, ko si zaljubljen, se to vidi*da bog ni vsega naredil v enem dnevu,zakaj neki mislim, da bi lahko jaz?*da je pomembneje biti vljuden, kot pa imeti prav*da nihče ni popoln, dokler se ne zaljubiš vanj*da je dobro dati nasvet samo v dveh primerih, ko ga nekdo želi ali ko gre za vprašanje življenja in smrti Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.