ZVEZANI 16. april 2007 Prijavi Deli 16. april 2007 Sporocamo ti veselo novico, da si dne, 16.04.2007 prejel-a nakazilo na svoj racun, ki ga imas odprtega pri banki 1_NKBM Podjetje: PEKA PECIVA VESNA ŽUŽIČ VESNA s.p.Bruto znesek: 28,75 EURAkontacija dohodnine: 0,00 EURNakazilo na tvoj racun: 28,75 EURSkupaj bruto znesek: 28,75 EURSkupaj dohodnina: 0,00 EURSkupaj nakazilo na tvoj racun: 28,75 EUR----------------------------------------------Tvoj racun je bogatejsi za 28,75 EUR. Tvoj M ServisKranj, 16.04.2007P.S.Zaradi prevelike konzumacije pekovskih izdelkov ne potrebujemo vec vasih storitev. Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 mika me Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. april 2007 Avtor Prijavi Deli 18. april 2007 Včasih se preveč oprijemam preteklosti.... Ko je pač več minusov kot plusov, je treba it naprej....... Tisto kar je iz tega nastalo lepega, bo ostalo za vedno, tisto kar je grdo, pa zapuščam....Sem pa z veseljem vlagala v vse, kar je od novembra nastalo... in bo ostalo. Pustila sem velik pečat tam za vedno. In sem ponosna na to. Vendar če moje delo ni več tako cenjeno kot je bilo in tega nikakor ne morem spremenit, pa adijo. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 18. april 2007 Avtor Prijavi Deli 18. april 2007 Ti tut pa pa, al kaj? ... Tinč, drži se Jap. Ravno brišem link iz profila.... bye Volv...... :xx!: Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Ti klinčevi električariji. alkohol+elektrika nista prijateljami zjebali pečica.Ne peče dobra.Mater jezna Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 I don't believe in fearI don't believe in painI don't believe in anyonethat I can tame. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 ........#¨"%"$""%&/¨#%"#%"$¨¨/"¨/"¨""&¨%"$#"#"#$¨"¨%#$#%$&"#%&"#%"$"!&¨%"¨/#"¨%"¨#$%#&%¨#/!¨#/(#(#!(#&¨!#¨!%........ ....in tako dalje...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 ajajaj a bi mi prosim direktno povedal kaj hočeš od mene prevzvišeni, vrag naj vzame ta klinčeva znamenja...a res ne znaš drugače kot z udarci.... bemu, zdaj so drugi cajti, telesne kazni so prepovedane al pa vsaj v pripravi , da se z zakonom prepovejo si ko en Cimerotič v piramidi, s trdo roko a? Pazi, da se ne zaskališ, mal že razpada tale moj bukov les, ko me klofaš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 bejbe...dejte mal z ritko pomigat..enga pržgat...pa en šnops spit....take vaju nimam rada...ah grem mal bluzit Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. april 2007 Avtor Prijavi Deli 19. april 2007 pa pa Danes pa uradno in dokončno.......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 če pomislim, da sem te leto nazaj skor skenslala hvala, ker si mi tak dober prijatelj...čeprav mislim, da ma za najino prijateljstvo največ zaslug tvoj partner prav vesela sem, da sta v mojem življenju Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 ajajaj a bi mi prosim direktno povedal kaj hočeš od mene prevzvišeni, vrag naj vzame ta klinčeva znamenja...a res ne znaš drugače kot z udarci.... bemu, zdaj so drugi cajti, telesne kazni so prepovedane al pa vsaj v pripravi , da se z zakonom prepovejo si ko en Cimerotič v piramidi, s trdo roko a? Pazi, da se ne zaskališ, mal že razpada tale moj bukov les, ko me klofaš Fight fight Hjoj, you're my sweetest riddle am I blind or do I see this "flower" blooming Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 ahhhhh....ma ni za komentirat spljoh...... mystica..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 sam je res čudn dan, poln nekih emocij... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 ja za ubit, pa to kuj, ker morda bo jutri že prepozno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 ajm in loooveeee Jeternica, sej čarovnic spljoh ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 daj da se naspiš danes A. ima dober glas, čeprav na trenutke -meni- mau depresivna muzka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Jeternica, sej čarovnic spljoh ni Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 kuga se kej režiš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 kuga se kej režiš? temu, da ni čarovnic Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 a si že kakšno srečala bemu me neki mede Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 Pizda.....poln kufer mam vsega.....nehaj že!!!!!!!!!!!!!!!!!! dost te mam sorry za grde besede Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 a si že kakšno srečala bemu me neki mede včeri sem eno rjavolasko srečala....čeprav me bol na gozdno vilo spominja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. april 2007 Prijavi Deli 21. april 2007 gozdna vila se je ravno vrnila iz triurnega pohoda iz Čemšeniške ful uživam v naravi mama jst bi šeeeee Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.