druidka 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 ... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Bemti preteklike... :xx!: :xx!: :xx!: čist sem se zgubila, trenutno mam filing, da še tistga, kar sem znala, ne znam več ne morem po posluhu, po pravilih mi pa nič jasno.. AAAAAAA!!!!!!! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Ok, zablokiral ti je in zdej nima smisla se učit naprej. Pomir se, pejt spat, jutr je nov dan in bo šlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. marec 2006 Prijavi Deli 6. marec 2006 Mah, kar delam.. bom dons po filingu, jutr grem pa po pravilih čez, pa da vidim, če mi bo kej bolj jasno.. pol pa itak v sredo pregledujemo, pa bom vidla kako in kaj.. Thanx Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 men gre pa zivce tako sladkasto besedicenje, da se kar cedi od prijaznosti!!!! pa da folk prepisuje cele knjige pa niti avtorja ne napise pa hoce dat vtis, ne vem kaksnega modreca al kaj, pa taka brezkrvna duhovnost, ej, tole mi gre pa res na zivce!!!! :xx!: :xx!: :xx!: no, zdaj sem pa ze bojse Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 mater, koliko teorij o simbolih Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 sem videla, da si, ja. tiste deleze od pljuvanja pa lahko vsa ti vzames sicer vem, da imam prav in da lahko napisejo kar hocejo no, pa saj nisem edina, ki sem se *vtaknila* v tole, samo eni pac tega ne smirglajo in gonijo svoje. mogoce pa si pridobijo kaksne vernike s tem, kaj pa ves meni so vsec stvarni, pametni, brihtni ljudje in ne nekdo, ki se gre modrost s tem, da prepisuje cele litanje in po vseh mogocih temah o duhovnosti in *duhovnosti*. pa takale srcnost in ljubeznivost, ko je vse tako cudovito..... Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 ne vem, ce ima tole kaj veze z ljubeznijo do same sebe jaz sem zelo srckasta in ljubezniva, ampak do ljudi, ki jih imam rada pa tudi do mimoidocih, ce tako zacutim. na zivce mi pa gre sladkasto sprenevedanje. kaj ma pa to z *biti moski* in *biti zenskica* pa ves samo ti v svojem filmu. nimam potrebe po sprenevedanju in se tudi ne sprenevedam. imam ljudi okrog sebe, ki me imajo radi taksno kot sem. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 ne vem, če sem te prav razumel, ki si to malo konfuzno napisala. Noben noče bit drugačen, samo meni osebno ni všeč, da nekdo igra strpno vzvišeno, osebo, ki obvladuje čute in čustva. Če se na kilometre daleč vidi, da je to samo igrano.Grem stavit kar češ, da jo lahko, v enem samem dnevu tako razpištolim in sprovociram, da bo računalnik v kanto vrgla, če hočem. Sicer me pa prav zanima kakšna je v realnem svetu, za ekranom se da marsikaj skriti. Mene tle določen folk ful spominja kot da so na eni pošteni porciji LSDja razen sebe in prividov ne vidijo in ne opazijo ničesar.. sorči sem tud jaz moral povedat no, tukaj pa jaz tebe 100% podpiram. no, s strelci sem pa veckrat na isti valovni Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 no, tukaj pa jaz tebe 100% podpiram. no, s strelci sem pa veckrat na isti valovni hehe, svoje strupene puščice streljate v isti liniji...direktno v ego Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Grem stavit kar češ, da jo lahko, v enem samem dnevu tako razpištolim in sprovociram, da bo računalnik v kanto vrgla, če hočem. Sicer me pa prav zanima kakšna je v realnem svetu, za ekranom se da marsikaj skriti. ha ha Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Ahh...malenkost Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEJ GRE VSE SKUPI V ******* :!!: Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NEJ GRE VSE SKUPI V ******* :!!: V TOPEL OBJEM VISOKE VIBRACIJE LJUBEZNI SRCA, KJER BO DOŽIVELO RAZSVETLJENJE IN KRASEN ČUDEŽ PREOBRAZBE V LJUBEČO ENERGIJO Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Kolk eni mislijo, da so duhovni pa v resnici niso prav veliko, glede na njihova dejanja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 komentar na današnji dan - o moj bog Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Čeprav se seveda zavedam, da naredim 80% stvari narobe, je lepo vedeti, da mi nekdo še vedno stoji ob strani Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 ne vem, če sem te prav razumel, ki si to malo konfuzno napisala. Noben noče bit drugačen, samo meni osebno ni všeč, da nekdo igra strpno vzvišeno, osebo, ki obvladuje čute in čustva. Če se na kilometre daleč vidi, da je to samo igrano.Grem stavit kar češ, da jo lahko, v enem samem dnevu tako razpištolim in sprovociram, da bo računalnik v kanto vrgla, če hočem. Sicer me pa prav zanima kakšna je v realnem svetu, za ekranom se da marsikaj skriti. Mene tle določen folk ful spominja kot da so na eni pošteni porciji LSDja razen sebe in prividov ne vidijo in ne opazijo ničesar..sorči sem tud jaz moral povedat te podpiram...sam jst jih tud v real lajfu vidim..... sem tudi morala povedat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 ...nekdo me je razočaral pa saj ni bilo ne prvič ne zadnjič Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 A privide? ja iluzije, maya all around.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 7. marec 2006 Prijavi Deli 7. marec 2006 Uff, da ne bi bilo več tako mrzlo...sploh če te greje samo odeja. Ne morem več, ampak jezna sem že na ta mraz. Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 V TOPEL OBJEM VISOKE VIBRACIJE LJUBEZNI SRCA, KJER BO DOŽIVELO RAZSVETLJENJE IN KRASEN ČUDEŽ PREOBRAZBE V LJUBEČO ENERGIJO ti si mi eno tako srce dans e je končal čisto drugače, kot je kazalo na začetku pa vem, da si mel tud ti prstke vmes Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 vse najbojše ženske Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 a ti to v crno luknjo Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 :D:D na to sploh nisem bil pozorn, kaka je pot :Dje pa kr obiskana tema zato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.