Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Bemti preteklike... :xx!: :xx!: :xx!: čist sem se zgubila, trenutno mam filing, da še tistga, kar sem znala, ne znam več :C: :C: :V: ne morem po posluhu, po pravilih mi pa nič jasno.. AAAAAAA!!!!!!! :C: :vragec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Mah, kar delam.. bom dons po filingu, jutr grem pa po pravilih čez, pa da vidim, če mi bo kej bolj jasno.. pol pa itak v sredo pregledujemo, pa bom vidla kako in kaj..

Thanx x:Xx xsrcx

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

men gre pa zivce tako sladkasto besedicenje, da se kar cedi od prijaznosti!!!! pa da folk prepisuje cele knjige pa niti avtorja ne napise pa hoce dat vtis, ne vem kaksnega modreca al kaj, pa taka brezkrvna duhovnost, ej, tole mi gre pa res na zivce!!!! :xx!: :xx!: :xx!:

no, zdaj sem pa ze bojse x8Dx xokx xsuperx

sem videla, da si, ja. :palec: x:Xx

tiste deleze od pljuvanja pa lahko vsa ti vzames x:Dx x:Dx

sicer vem, da imam prav in da lahko napisejo kar hocejo x:Dx x;)x no, pa saj nisem edina, ki sem se *vtaknila* v tole, samo eni pac tega ne smirglajo in gonijo svoje. mogoce pa si pridobijo kaksne vernike s tem, kaj pa ves x:Dx x:Dx x:px meni so vsec stvarni, pametni, brihtni ljudje in ne nekdo, ki se gre modrost s tem, da prepisuje cele litanje in po vseh mogocih temah o duhovnosti in *duhovnosti*.

pa takale srcnost in ljubeznivost, ko je vse tako cudovito..... x;)x

ne vem, ce ima tole kaj veze z ljubeznijo do same sebe x:Dx x:Dx jaz sem zelo srckasta in ljubezniva, ampak do ljudi, ki jih imam rada pa tudi do mimoidocih, ce tako zacutim. na zivce mi pa gre sladkasto sprenevedanje.

kaj ma pa to z *biti moski* in *biti zenskica* pa ves samo ti v svojem filmu. nimam potrebe po sprenevedanju in se tudi ne sprenevedam. imam ljudi okrog sebe, ki me imajo radi taksno kot sem. x^x

ne vem, če sem te prav razumel, ki si to malo konfuzno napisala.

Noben noče bit drugačen, samo meni osebno ni všeč, da nekdo igra strpno vzvišeno, osebo, ki obvladuje čute in čustva. Če se na kilometre daleč vidi, da je to samo igrano.

Grem stavit kar češ, da jo lahko, v enem samem dnevu tako razpištolim in sprovociram, da bo računalnik v kanto vrgla, če hočem. Sicer me pa prav zanima kakšna je v realnem svetu, za ekranom se da marsikaj skriti.

Mene tle določen folk ful spominja kot da so na eni pošteni porciji LSDja razen sebe in prividov ne vidijo in ne opazijo ničesar..

sorči

sem tud jaz moral povedat x:Dx

no, tukaj pa jaz tebe 100% podpiram. :palec: x:Dx x;)x

no, s strelci sem pa veckrat na isti valovni x;)x

no, tukaj pa jaz tebe 100% podpiram. :palec: x:Dx x;)x

no, s strelci sem pa veckrat na isti valovni x;)x

hehe, x:Dx svoje strupene puščice streljate v isti liniji...direktno v ego x8Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Grem stavit kar češ, da jo lahko, v enem samem dnevu tako razpištolim in sprovociram, da bo računalnik v kanto vrgla, če hočem. Sicer me pa prav zanima kakšna je v realnem svetu, za ekranom se da marsikaj skriti.

:icon17: :rolleyes: :lol: :D xg:Dx :fool: :flower: ha ha

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :vragec: :vragec: :vragec: NEJ GRE VSE SKUPI V ******* :!!: :vragec: :vragec: :vragec:

:C:

V TOPEL OBJEM VISOKE VIBRACIJE LJUBEZNI SRCA, KJER BO DOŽIVELO RAZSVETLJENJE IN KRASEN ČUDEŽ PREOBRAZBE V LJUBEČO ENERGIJO xsrcx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

ne vem, če sem te prav razumel, ki si to malo konfuzno napisala.

Noben noče bit drugačen, samo meni osebno ni všeč, da nekdo igra strpno vzvišeno, osebo, ki obvladuje čute in čustva. Če se na kilometre daleč vidi, da je to samo igrano.

Mene tle določen folk ful spominja kot da so na eni pošteni porciji LSDja razen sebe in prividov ne vidijo in ne opazijo ničesar..

sorči

sem tud jaz moral povedat x:Dx

:palec: x:Dx te podpiram...sam jst jih tud v real lajfu vidim.....

sem tudi morala povedat x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Uff, da ne bi bilo več tako mrzlo...sploh če te greje samo odeja. Ne morem več, ampak jezna sem že na ta mraz.

:o|o: :vragec:

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

V TOPEL OBJEM VISOKE VIBRACIJE LJUBEZNI SRCA, KJER BO DOŽIVELO RAZSVETLJENJE IN KRASEN ČUDEŽ PREOBRAZBE V LJUBEČO ENERGIJO xsrcx

ti si mi eno tako srce xsrcx :2src: xsrcx dans e je končal čisto drugače, kot je kazalo na začetku x:)x :vio:

pa vem, da si mel tud ti prstke vmes x:Xx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...