Antigona 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Antigona je vzela za primerjavo nekoga kle s foruma, ki ji gre v nos. Za njo smo vsi pretenderji prve klase. Ne gre mi v nos.....ker smrdi...že na daleč... Until the endTruthful pretenderWon't someone hear the battle-cryand said you're a substitute Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Antigona je vzela za primerjavo nekoga kle s foruma, ki ji gre v nos. Za njo smo vsi pretenderji prve klase. to me sploh ne zanima, kaj gre oz. kaj ne gre Antigoni v nos, js sm to čist tko napisal, kar zahotelo se mi je Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 to me sploh ne zanima, kaj gre oz. kaj ne gre Antigoni v nos, js sm to čist tko napisal, kar zahotelo se mi je in jaz se strinjam s teboj...kar se tiče dramatike...tudi Dante ni bil slab Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 jebemu mater, pa vse skup.......kr tk, ne vem več... ok, je že bolš Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 Mislim, koliko časa ima tale prosveta malico... predlagam, da se šole kr ukinejo oziroma naj jim se mezde prepolovijo, sej so itak zmer na počitnicah pa na malci in ko je malica, nimamo miru, da bi jo v miru pokončali Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 in ko je malica, nimamo miru, da bi jo v miru pokončali uh, dobra si, druidka, jaz ne vem, če bi prenesla te deroče se majhne ljudi....(otroke)pa saj še mam čas, da se privadim nanje, ko bo pravi čas zanje (svoje) Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 uh, dobra si, druidka, jaz ne vem, če bi prenesla te deroče se majhne ljudi....(otroke)pa saj še mam čas, da se privadim nanje, ko bo pravi čas zanje (svoje)ti ne maraš otrok??? kakšna ženska pa si? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 uh, dobra si, druidka, jaz ne vem, če bi prenesla te deroče se majhne ljudi....(otroke)pa saj še mam čas, da se privadim nanje, ko bo pravi čas zanje (svoje)ma saj učim srednješolce, tak da Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 ti ne maraš otrok??? kakšna ženska pa si? .....ccc..cashy, narobe razumljeno.otroke imam rada nisem pa še pripravljena na svoje otroke, niti nebi bila profesorica ali vzgojiteljica, ker me bolj veselijo drugi poklici oz.delo svoje otroke, ko jih bom imela, pa bom imela najraje in jim bom dala vse najboljše in najlepše, kar premore ta svet (vse tisto, kar sem jaz dobila od svojih staršev) lepe sanje vsem Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 In kaj naj zdej kdo bo pa zdej šel spat?Če je komaj vstal ja mal se potrud, to se zgodi, če maš vse tel. potih ni panike: se mal pomatra in spet zaspi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Dobro jutro Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 .....ccc..cashy, narobe razumljeno.otroke imam rada nea zgovarjaj se zdaj ven sem pa res že srečal nekaj deklet, ki sploh ne marajo otrok, in jih tudi same nočejo imet no, kakor kdo hoče Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 in jih tudi same nočejo imet ja in? ce sem iskrena, si sebe jaz pri 20.-ih (in niti pri 27-ih) pod razno nisem rpedstavljala z bejbijem ( ).in sem morda clo rekla, da jih sama nom mela.Ko pa pride(jo), je pa 2. zgodba. ampak, kot prav Mystica.... saj pravis, kot kdo hoce. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 nea zgovarjaj se zdaj ven sem pa res že srečal nekaj deklet, ki sploh ne marajo otrok, in jih tudi same nočejo imet no, kakor kdo hoče Te moti, ker ga pač nočejo imeti ali ker ga nočejo imeti s tabo? Jaz tudi ne. Nisem niti ljubiteljica otrok. Ne čutim jih. Kot da so zrak. Pravzaprav se jim izogibam, kolikor gre. Potemtakem zate nisem ženska? In tudi če ga bom kdaj imela, bo to čez 10 ali celo 15 let. Zdaj bi pač šla naredit (ob morebitni "nesreči", kar je narediti treba, ker ga ne bi mogla obdržati (čeprav vem, da bi imela hude posledice na psihi )Saj, a si je mene moja mama želela? Mogoče pa sem nesreča. Sem pa srečna, da mi je dala življenje, pa če si me je želela ali ne. Sicer pa ste moški taki otroci, da je že dovolj brige z vami, ne rabimo še lastnih otrok. Pa vedno več bo žensk, ki ne bodo rojevale. Živimo v takih časih, kaj čmo. Itak nas je preveč ludekov na svetu in kamor stopi človeška noga, vse potepta in uniči. Kakšna selekcija ne bi škodila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Te moti, ker ga pač nočejo imeti ali ker ga nočejo imeti s tabo? Jaz tudi ne. Nisem niti ljubiteljica otrok. Ne čutim jih. Kot da so zrak. Pravzaprav se jim izogibam, kolikor gre. Potemtakem zate nisem ženska? In tudi če ga bom kdaj imela, bo to čez 10 ali celo 15 let. Zdaj bi pač šla naredit (ob morebitni "nesreči", kar je narediti treba, ker ga ne bi mogla obdržati (čeprav vem, da bi imela hude posledice na psihi )Saj, a si je mene moja mama želela? Mogoče pa sem nesreča. Sem pa srečna, da mi je dala življenje, pa če si me je želela ali ne. Sicer pa ste moški taki otroci, da je že dovolj brige z vami, ne rabimo še lastnih otrok. Pa vedno več bo žensk, ki ne bodo rojevale. Živimo v takih časih, kaj čmo. Itak nas je preveč ludekov na svetu in kamor stopi človeška noga, vse potepta in uniči. Kakšna selekcija ne bi škodila. moram priznat, da uživam, ko vas, punce, kdaj zbodem s kako izjavo, ko vedno tako burno reagirate glede prvega vprašanja šele zdaj sem opazil, da dejansko lahko obstaja razlika med prvim in drugim delom vprašanja...prej je niti opazil nisem in nadalje, Kylie nisem vprašal: a si ženska, ali nisi? Vprašal sem: "kakšna ženska pa si?" No, odgovor je preprost: taka, ki se ji otroci (trenutno) ne dopadejo...čist simpl....zakaj bi se zdaj spraševal, al je sploh ženska ali je katerega drugega spola ali z drugega planeta a res ni opazit sarkazma ali ironije v mojem vprašanju, da se tako smrtno resno reagira? mi dajete s tem še večje veselje, da vas še naprej štokam glede žensk, ki sem jih srečal in ne marajo otrok, sem namigoval na tiste, ki jih nikdar ne želijo imet, ker jih ne marajo, ne le zato, ker jih ta trenutek niso pripravljene imeti. Bolj me bode v oči način razmišljanja glede lastne prihodnosti. Ne želim jih imeti, ker prihajajo taki časi, ko je težko skrbeti zanje, ker je taka gospodarska konjunktura, ki ni naklonjena mladim mamicam...ker se nonstop dela, ker so preslabe plače, ker so otroci preveč nadležni v vedenju itd... Kdo pravi, da se mora ravno VAM uresničiti ta scenarij? Da ga ravno VI ne boste sposobni lepo vzgojit, da boste ravno VI imel tako smotano službo, ki vam bo onemogočala graditi zdravo družino, da bo ravno VAM manjkalo denarja za lagodno družinsko življenje. Zakaj si v mislih priklicujete to trapasto usodo? Ne verjamete, da ste sposobni si urediti tak lifestyle kot si ga sami želite? Da vas le usoda premetava sem in tja brez vašega vpliva na lastno življenje?mogoče bo glup primer, ampak, če se spomnim filma The law of attraction, se spomnim komentarjev, da ni ta film nič novega povedal, da je to že vse splošno znano itd... Potem se spomnite teh načel in jih uresničujte tud za svoj lajf... uh sem zabluzu... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Cashy mogoče te zato tolk resno razume(m)jo, ker ponavadi dost resno napišeš ... sm že hotla napisat 'misliš', pa pojma nimam, kaj res misliš drugač sm pa tud jst še pred 5 leti trdila, da jst pa NIKOL ne bom mela svojih otrok x!x pa sm si v bistvu že premisnla tud to nam je dovoljeno, a ne sedaj upam, da nekoč jih bom imela ... mi grejo pa na živce vprašanja v stilu, zakaj jih še nimam, kaj čakam ... :xx!: moja stvar in imela jih bom takrat, ko bom jst tako hotela, ko bo zame taprav čas in ne za folk okol mene ... pa s pravim človekom ... s tistim, s katerim jih bom želela imet zabluzila ... itak pa ni letel tole več nate, Cashy aja, če že bluzim tle okol ... še tole lih zadnjič me je frizerka (ene dve leti je starejša od mene) morila s tem, kaj še čakam ... da ona je skoz si želela bit mlada mamica (ji je nekak uspelo, ma zdej dva otroka že) ... jo je skor fršlok, k sm rekla, da jst BOM mlada mamica ko bom ... sm jo takoj vprašala, če se počuti staro Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 in zakaj vraga bi vsi morali met otroke......?.......nobenga razloga za to ne vidim....če jih hočeš jih maš, če ne pa tud prav........cca 7 miljard...a ni to dost....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Cashy,krasno si napisal... Zakaj bi se že vnaprej odpovedovali nečemu, za kar še nevemeo če bo ko bo kako in zakaj....Bodimo ta trenutek tu in se prepustimo prihodnosti..... Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 in zakaj vraga bi vsi morali met otroke......?.......nobenga razloga za to ne vidim....če jih hočeš jih maš, če ne pa tud prav........cca 7 miljard...a ni to dost....?Točno tako. Vse bomo zasmradili, nasmetili, uničili. :xx!: Naj jih imajo tisti, ki si jih iskreno želijo, ki čutijo nek nagib, ki so sigurni vase, ki imajo voljo in čas.Gospodarske, socialne, družbene razmere gor ali dol, nismo vsi vzgojitelji. Jaz mislim, da sem enostavno prelesena in tudi prelena za posvečanje vsega ubogega prostega časa, ki mi bo ostajal, za eno drugo bitje. Čeprav moje. Če pa bo kdaj bitje, ki bo moje, vem, da ga bom imela rada. Ampak si enostavno ne želim - nekaj ustvariti ... Kar je človek. Če kdo razume.Podpiram pa ženske, ki so samske in to kanijo biti tudi v bodočnosti ter se odločijo, da bodo otroka vzgajale same ali s pomočjo (občasno) bližnjih, ki niso zakonski partner. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 (čeprav se tole moje ne navezuje direktno na trenutno letečo temo pa bom vseeno sem not napisala, ker v črni luknji ni nobene bolj primerne.)v črno luknjo, v neskončno vesolje mečem razočaranje in žalost nad tem, kako predsodkov poln je svet okrog mene. žalost nad tem, kako pomembno je danes, kakšne barve imaš lase, katere vere si, kako se prehranjuješ, kako bi/ če bi vzgajal otroke ko/če bi jih imel, katerega spola si (sploh), katere narodnosti (itak), katera muzka ti je všeč, a si kadilec, a si bela ovca ali črna, a imaš fax ali si gimnazijski maturant ali kakrkoli že.... ne morem verjet! *samo moj prav je vedno pravi!* zakaj je nujno potrebno stalno se deliti na te in one, zakaj vsak vedno bolje ve, kako naj oni drugi živi.... žalost nad tem, da še tisti mali košček možnosti, da bi bili svobodni, ubijemo s tem, da se razporejamo po vseh mogočih predalčkih. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Sicer pa ste moški taki otroci, da je že dovolj brige z vami, ne rabimo še lastnih otrok. Pa poleg tega nekateri še prav iščejo nadomestek mame. :xx!: Lea...tud mene to žalosti, ampak tko je zdej. To smo si sami zakuhal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 in zakaj vraga bi vsi morali met otroke......?.......nobenga razloga za to ne vidim....če jih hočeš jih maš, če ne pa tud prav........cca 7 miljard...a ni to dost....?glih včeri so mel naši kleriki burno debato..kak je ženskam fajn....ni jim treba met več tolk otrok...doma jim ni treba pretirano delat...in oh in sploh...oni se morjo pa vsak dan brit kurc pa dedi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 sem zbrisala tisto kar sem napisala bo dovolj če povem samo da sem tečnoba.presnanaša se pa na to, kolk sem grozna, da imam samo eno dete Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 sem zbrisala tisto kar sem napisala bo dovolj če povem samo da sem tečnoba.presnanaša se pa na to, kolk sem grozna, da imam samo eno deteA lahko men eno kratko obnovo na os? Lahko si daš pa tud duška na mojem blogu. Jst itak že cel dan žveplo ke pluvam, bo treba mal prezračit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 4. maj 2007 Prijavi Deli 4. maj 2007 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.