Lisbona 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Sobota!!!? :xx!: Pozabila si soboto. Ne ,nisem pozabla sobote... Tečnoba tečna.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 10. maj 2007 Prijavi Deli 10. maj 2007 Dost vas mam! Grem rajši na lep sonček ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 ah...................nič........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Ja, mam nekomu za povedat nekaj!!!!! POFUKANA SREDNJA ZDRAVSTVENA! MAH JEBI SE, PRFOKSI MISLIJO DA STA SLOVA IN MATKA NAJPOMEMBNEJŠA PREDMETA NA ŠOLI, MA JEBTE SE PRFOKSI, PIZDA EJ, NE MISLIM PONAVLJAT, SAMO ZATO KER MI DOL VISI KDAJ JE PREŠEREN CRKNO!!! DOL MI VISI, AL PA KAKO SE IZRAČUNA ENA KOTNA FUNKCIJA, KDAJ BOM TO RABIL, NIKOL???? ZDAJ SE TU 4 LETA FUKAM, DA POL NEBOM DOBIL SLUŽBE, ODLIČNO!!!!! ZAKAJ POTEM ŠE VZTRAJAM!?!?!?1 EJ ČE SE SOŠOLC NEBI VPISAL NA ŽIVILSKO BI ZDAJ LAHKO VESELI BIL NA SREDNJI ŠOLI ZA OBLIKOVANJE MARIBOR V SMERI: MODNI OBLIKOVALEC, MEDIJSKI TEHNIK ALI PA GRAFIČNI OBLIKOVALEC. ŠKODA MOJIH ŽIVCOV, TRUDA IN TALENTA ZA NEKO ŠOLO KOT JE SZŠ!!!!! Evo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 misti, kaj krivo vero širiš, če je crknu 8.2. 1849 Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Matr, sm zaspana....dej, nej se periw že opere, da se poberem spat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 kje hodiš ti, bemuNazadnje, k sm preverla, sm po tleh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 Nazadnje, k sm preverla, sm po tleh. Hahahaha, dobra fora Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 x:o)x Prešeren je crkno 8.2. 1848 al 49? Kot da me boli Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Dons me ne bo tam...bom pa tu... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Kot da me boli pa ka misliš, da če se prepišeš, ne boš mel slovenščine al pa matematke..to pač spada v splošno izobrazbo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 ...DOL MI VISI, AL PA KAKO SE IZRAČUNA ENA KOTNA FUNKCIJA, KDAJ BOM TO RABIL, NIKOL???? Čaki, to boš na maturi rabu, ne se hecat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 baba :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Čaki, to boš na maturi rabu, ne se hecat! kdo pa prau, de bo do tja spljoh prlezu.... x:Dx zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 včasih se sprašujem, če se sploh splača mah brezveze Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 včasih se sprašujem, če se sploh splača mah brezveze verjem....de se neampak.....nekak je treba tale cajt dokler zhvimo zabit zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 pa čim manj se sekirat...ko potem je lažje...in stopat po lastni poti s prepričanjem...da bo...točn tko Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 pa ka misliš, da če se prepišeš, ne boš mel slovenščine al pa matematke..to pač spada v splošno izobrazbo Ne pravim da nebom imel, ampak vsaj nebom imel takega pudarka na to Aja, pa sploh se ne gre za to, ampak razpizdi me predvsem to da ta pof**** slovenija gleda kako bi človek čimveč delal za čim manj plače, peki, slaščičarji, frizerji pa tak butjeni in se pustijo izkoristit! Aja Sebastjan, jaz sem strokovna šola, tako da nebom rabil met matke na maturi, bom pa moral met to fukjeno slovenščino :xx!: kdo pa prau, de bo do tja spljoh prlezu.... x:Dx zlomk....tralalaČe si ti prfuknjen, še ne pomeni da so še vsi ostali okrog tebe! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nefertari 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 (popravljeno) ... Popravljeno 12. maj 2007 -> Nefertari Citiraj Sleep, angels will watch over youAnd soon beautiful dreams will come trueCan you feel spirits embracing your soulSo dream while secrets of darkness unfold Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 Behi, da te ne bom kregala. ja Behi bodi toleranten do sovrstnikovni moj sovrstnik, kolkor vidim jaz očitno igram vlogo odraslega, on pa 16 letnega froca Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ardent 12. maj 2007 Prijavi Deli 12. maj 2007 jutri... Citiraj http://literarni-val.usersboard.net/f16-zbirka-pesmi-mark-ardent Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Mater, me spet ma, da bi mal zalajala v en temi, pa bom spet raj tih. Dokler mi ne prekipi, seveda. Bom rajš tuki pol povedala, da ne morš lapat neumnosti po vsaki drugi temi in pol pričakovat, da te bo folk občudoval. Eni pa res čist NIČ ne premislijo, kaj bojo izustl. Sej vem, da jst tud nism nek brilijant tuki gor, ampak kar je preveč, je pa preveč. Ajd pol... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 brez komentarja... ptički zunaj tako lepo pojejo...sonček sije...jaz pa tuki noter študiram. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 13. maj 2007 Prijavi Deli 13. maj 2007 Smešno in..... Tole vseeno drži: "Začetek vrline je, če bežiš pred pregreho, začetek modrosti, če si se znebil norosti." Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. maj 2007 Prijavi Deli 14. maj 2007 Mysti..zakaj si zbrisala???? To ni namenjeno nobenemu vam poznanemu ha ha ...me zanima kje se nahaja luna te dni'????? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.