Marsa 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 no tole sem pa mroala it pogledat,. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 cak, kako ze Lia prau??? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 sorči ... ampak ... tvoj vlak je odpelu!!! Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 15. januar 2006 Prijavi Deli 15. januar 2006 ... tudi jaz te pogrešam Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Končno pametna poteza....res, bolje ne bi moralo biti. Cel žur! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 nisem se spremenila! vsaj ne tako, kot misliš ti! tudi jaz te pogrešam! Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 zakaj?! povej zakaaaaaaaj!!??!!?? Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Ena stavr tako, druga drugace...... Ko bi ti vedel kako se ti bo to enkrat v zivljenju vrnilo in mascevalo, ceprav ti ne privoscim.....ampak za vsazga kretena palca rase!!!! In vrjem zate bo kol zrasu! :xx!: Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 cak, kako ze Lia prau??? takule Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 brezveze, od kar si pustila fotra je res brezveze, dones pridem domov, ga pa njegova pička par let starejša od mene v dnevni čoha po laskah ko enga najstnika... res morm čimprej od doma... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 brezveze, od kar si pustila fotra je res brezveze, dones pridem domov, ga pa njegova pička par let starejša od mene v dnevni čoha po laskah ko enga najstnika... res morm čimprej od doma... Torej moj občutek me ni varal...! Upam, da bova oba šla na boljše oz. lepše...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 (da me noujo ganjal da ircam ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 (da me noujo ganjal da ircam ) Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 a cva jih nastepat se kaksno stran tehle pinkponkchkov? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 a cva jih nastepat se kaksno stran tehle pinkponkchkov? Morda si bo kdo mislil, da sem prišel iz Marsa !? Dej ti to men po slovensko razloži...kaj si hotela s tem povedat !?!?!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 no no, to to, zdaj ti bom pac v 200 postih razlozila tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 no no, to to, zdaj ti bom pac v 200 postih razlozila tole. Sorry, sam danes mi je vse skupaj tako težko dojemat...intuicija mi sploh ne delujo, kaj šele koncentracija...sploh je ni ! :xx!: Dan od k**** Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 res morm čimprej od doma... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 res morm čimprej od doma...Jz tudi... že rihtam, da grem čez lužo! mo9goče pa še kej bo iz tega... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Jz tudi... že rihtam, da grem čez lužo! mo9goče pa še kej bo iz tega... ah tam čez ni več tko kot je bilo, amerika ni več tista amerika, ampak vseen, če ti paše tina, good luck Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 ah tam čez ni več tko kot je bilo, amerika ni več tista amerika, ampak vseen, če ti paše tina, good luck thanks baby, good luck to u too! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tanci 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 govoriš eno delaš pa drugo! hvala! :xx!: Citiraj ... nočem obljub, le iskren obraz, le iskren obraz ... http://freeweb.siol.net/fotomax1/mediac/450_0/media/DIR_249/DSCF0008.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 nekoč, nekje, morda... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.