Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Ena stavr tako, druga drugace......

Ko bi ti vedel kako se ti bo to enkrat v zivljenju vrnilo in mascevalo, ceprav ti ne privoscim.....ampak za vsazga kretena palca rase!!!! In vrjem zate bo kol zrasu! :xx!:

Uspeh je drznim zagotovljen!
Deli na socialnih omrežjih

brezveze, od kar si pustila fotra je res brezveze, dones pridem domov, ga pa njegova pička par let starejša od mene v dnevni čoha po laskah ko enga najstnika... res morm čimprej od doma...
honor and respect

brezveze, od kar si pustila fotra je res brezveze, dones pridem domov, ga pa njegova pička par let starejša od mene v dnevni čoha po laskah ko enga najstnika... res morm čimprej od doma...

Torej moj občutek me ni varal...! :sori:

Upam, da bova oba šla na boljše oz. lepše...! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

a cva jih nastepat se kaksno stran tehle pinkponkchkov? x:Dx x:px

xscratchx xnckrivx

:inocent: Morda si bo kdo mislil, da sem prišel iz Marsa !? x:Dx

xcivx Dej ti to men po slovensko razloži...kaj si hotela s tem povedat !?!?!? x:o)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

no no, to to, zdaj ti bom pac v 200 postih razlozila tole. :D

:o|o: x:Dx

Sorry, sam danes mi je vse skupaj tako težko dojemat...intuicija mi sploh ne delujo, kaj šele koncentracija...sploh je ni ! :xx!:

Dan od k**** :o|o:

Jz tudi... že rihtam, da grem čez lužo! :vio: mo9goče pa še kej bo iz tega... :inocent:

ah tam čez ni več tko kot je bilo, amerika ni več tista amerika, ampak vseen, če ti paše tina, good luck x;)x :palec:

honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...