klarus 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 vse najbojše ženske hvala s se izobražuješ preko radia city, da nisi napisu za dan žena Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 :xx!: :xx!: kdaj bo ze konc vsega tega sranja?! Hocem poletje!!!! Hocem mir!!!! Hocem SVOBODO!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 vsi mi greste na kurac, zato ker ste tako pofukano nesposobni, zavidljivi, ogabni, bedasti, slinasti, brez jajc... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 hvala Seal a veš da sem se danes res počutila brez jajc... jebelacesta da ne morem presekat tega stanja :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 hvala Seal a veš da sem se danes res počutila brez jajc... jebelacesta da ne morem presekat tega stanja :xx!: pa ni blo teb namenjen pa nobenmu tle na forumu, tok pomembni pa spet niste Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. marec 2006 Prijavi Deli 8. marec 2006 vsi smo pomembni, kot kamenčki v mozaiku... nič, grem fatirat ps uf me na nekoga spominjaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 je že prav tako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Prid not, k morm it na faks x!x Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Ej, saj ne morem verjet pa ravno ti, ki si tako dosleden okol tega, kako se moramo natanko držati dogovorjenega..in sitnariš za vsako moje odstopanje okol tega...pa se zdaj ne držiš POMEMBNEGA dogovora... ne morem verjet, res ne... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Pismo neke deklice, ki je končala svojo pravljico: Bom, dala skozi vse to, kar dajem sedaj....še enkrat, v naslednjem življenju?Sigurno!! Tega se popolnoma zavedam. Ne bi rada to izbrisala, samo začasno odložila. Samo da si malo spočijem. Saj razumete. NIHČE, ne sme NIKOGAR obtoževati, če pa ne bi to, bi pa bilo tako.....bla, bla bla!Nikoli ni nihče kriv za to, da se človek tako odloči....upam, da vam je to vsem popolnoma jasno! Sigurno se nekje srečava, si imava ogromno za povedati....Sem strahopetna? Ja, zelo sem strahopetna....pa tudi utrujena, naveličana sem...ne najdem miru, ki ga tako nujno potrebujem. Vem, govorili bodo....to je bila nesrečna ljubezen...nimajo pojma....jaz, trpela zaradi tipa??!!! NIKOLI!!!! Vem, kaj je prijateljstvo....ljubezen do prijateljice...Ne poslušat ničesar kar bodo govorili....vidijo samo to, kako komu očitat....vase se pa ne znajo poglobiti.Upam, da bom našla to kar iščem....upam, da bo našel to tudi vsak izmed vas! Pa prosim brez nešteto zakajev. Zato, ker pač tako je...če prej nisem nikoli poslušala in ne pustim se disciplinirati, a sedaj pa mislite da bo to komu v tolažbo, če boste vsak dan ponavljali: ZAKAJ?! Sem lena? Ja, lena sem...ne da se mi več ukvarjat z hudobijo...res ne, se mi ni treba. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Direktor kvaaaaaaa zdej to delaš !!!!! A si nor :!!: zaradi tebe se počutim full Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Ma prodajam to kišto že cel teden, pa nobenega resnega, čeprav je dejansko zelo ugodno. Če je predrago, noben ne pokliče, če je prepoceni, se jim zdi sumljivo, kaj je s folkom, kr neki mencajo... Pa saj vse lepo piše... Badale... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Sebastjan, kako kišto prodajaš Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Ma prodajam to kišto že cel teden, pa nobenega resnega, čeprav je dejansko zelo ugodno. Če je predrago, noben ne pokliče, če je prepoceni, se jim zdi sumljivo, kaj je s folkom, kr neki mencajo... Pa saj vse lepo piše... Badale... ne mi rečt, da že prodajaš R 19 ? Saj si jo šele dobro kupil...ne vem, če je 3 mesece, kar jo imaš dej povej, kaj se dogaja z njo? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Ne, ne mojega avteka ne prodajam. Sva si kot usojena... Prodajam računalo, ker je itak eden skupen pri bajti dost, edin mal družinske gužve bo (tako kot v kopalnici zjutraj)... Žal je to edina varianta, da zmanjšam svojo računalniško zasvojenost, lahko me imate tudi za čudaka, če hočte... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 In kako računalo je to??? Zanimajo me podatki Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 pičke materne, goveda, jebem mater vsem po spisku Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 zbirčn pa nisi , to ti pa res ne more noben očitat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 In kako računalo je to??? Zanimajo me podatki En fajn HP prenosnik. Več pa na OS, samo resni! x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 En fajn HP prenosnik. Več pa na OS, samo resni! x!x Ah, shit pol pa to ni zame Čeprov sm pa študirala, da bi raje imela prenosnika kot navaden računalnik, ravno zadnjič predlagala očiju, samo zaenkrat tale ki ga imam dela ko šus Škoda ker ne daš oglasa v Lunine male oglase jst sm firbčna glede takih stvari Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 Pismo neke deklice, ki je končala svojo pravljico: Bom, dala skozi vse to, kar dajem sedaj....še enkrat, v naslednjem življenju?Sigurno!! Tega se popolnoma zavedam. Ne bi rada to izbrisala, samo začasno odložila. Samo da si malo spočijem. Saj razumete. NIHČE, ne sme NIKOGAR obtoževati, če pa ne bi to, bi pa bilo tako.....bla, bla bla!Nikoli ni nihče kriv za to, da se človek tako odloči....upam, da vam je to vsem popolnoma jasno! Sigurno se nekje srečava, si imava ogromno za povedati....Sem strahopetna? Ja, zelo sem strahopetna....pa tudi utrujena, naveličana sem...ne najdem miru, ki ga tako nujno potrebujem. Vem, govorili bodo....to je bila nesrečna ljubezen...nimajo pojma....jaz, trpela zaradi tipa??!!! NIKOLI!!!! Vem, kaj je prijateljstvo....ljubezen do prijateljice...Ne poslušat ničesar kar bodo govorili....vidijo samo to, kako komu očitat....vase se pa ne znajo poglobiti.Upam, da bom našla to kar iščem....upam, da bo našel to tudi vsak izmed vas! Pa prosim brez nešteto zakajev. Zato, ker pač tako je...če prej nisem nikoli poslušala in ne pustim se disciplinirati, a sedaj pa mislite da bo to komu v tolažbo, če boste vsak dan ponavljali: ZAKAJ?! Sem lena? Ja, lena sem...ne da se mi več ukvarjat z hudobijo...res ne, se mi ni treba. Life je sranje in matranje in dokazvanje samga sebe, sebi, drugim, vsem k majo pet minut cajta jebat okolico za tuje napake, k svojih ne vidjo, al pa jih nočjo videt.Varamo sami sebe k nočmo več tega prenašat al folk okol, to sploh ni pomembn, pomembn je filing k ti da mislt d je brezveze gledat naprej, k ne vidš nč zanimivga.Sam neki je al je to oseba k te žene naprej a je to določn cil k ga maš pred sabo, zmer neki je, sam poiskat morš!Poišč to prjatlca in najdla boš spet smisu u lajfu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 9. marec 2006 Prijavi Deli 9. marec 2006 ... lepo se je bilo pogovarjati s tabo, po dolgem času spet...naslednjič prideš ti v celje... Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Odpri oči in poglej za začetek sebe in svoj lajf tako dolgo že lažeš sebi da ti je ta pravljica postala resnična, a žal samo tebi, v tvoji glavi x!x Probaj kakšnemu tipu (za spremembo) rečt NE, naenkrat se bo kimanje in strinjanje spremenilo Predvsem pa: ne vsiljuj svoje "resnice" drugim. Vem da ti zveni čudno in nenavadno ampak svoj ugled in status v družbi vse ženske ne gradijo izključno in samo na telesnih atributih PS: nedotakljivost osebne pošte je v Slo zagotovljena z Ustavo, malo premisli preden to spet ponovišVem da to bereš in pričakujem direkten odgovor, če si se sploh zmožna soočit z dejanskim stanjem! Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2006 Nič ti nimam več za povedat......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 vsem neprijaznim knjižničarkam, ki se držijo ko da majo kol v riti in jim gravitacija totalno seka na ustne kotične, en odvajalni čajček Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.