Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

... ja, zastrupljanje mozga... še zdej mi odmeva: "od pekla do raja, čutim, da se nama dogaja"... xrolleyesx

Ali je besedilo tako globoko, da ga ne razumeš ali pa tako plitvo, da ga ne razumeš.

Če boš poskušala razumeti, obstaja nevarnost, da utoneš ali si zlomiš tilnik... :vio: x:Dx

Uff :xx!: full me je začel šraufat zdele! :icon1_blush: :blink:

Saj veš no, support bacteria (aktimel :O: )

x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

seal Objavljeno Danes ob 21:41

Vsem zateženim pičkam, k misljo, da lahko svojo slabo voljo in frustracije na men izživljaljo, namenjam 2 besedi: get leid!!!

Oni tip z tvoje prejšnje ikone je bil meni najlepši, pogrešam poglede nanj :xx!:

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

Oni tip z tvoje prejšnje ikone je bil meni najlepši, pogrešam poglede nanj :xx!:

who fuckin' cares!?!? :lol: :P pejt sexat bejba, ne pa da tle gor visiš pa gledaš slikce... x:Dx x;)x

js grem mal vun na teren mal se gont... bye bye x:Xx

honor and respect

Vesela sem, da si z menoj, pomeniš mi vse in veliko več, kot si misliš. Stojiš mi ob strani, ko te potrebujem, znaš prisluhniti mojim težavam in veselju. Si ob meni ob vsakem trenutku, lepem ali manj lepem! Hvala ti, ker si ob meni in hvala ti, ker si z menoj! xsrcx Prijateljica moja, kaj bi brez tebe! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Lia, hvala xsrcx x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Amis x:Xx

HONORE DE BALZAC

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...