Lejka 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Vsem zateženim tipom, k misljo, da lahko svojo slabo voljo in frustracije na men izživljaljo, namenjam 2 besedi F... O.. Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
evelin 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Vsem zateženim tipom, k misljo, da lahko svojo slabo voljo in frustracije na men izživljaljo, namenjam 2 besedi F... O.. še ti dve besedi sta preveč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 jan je pa res grauž Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Uff :xx!: full me je začel šraufat zdele! Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 ... ja, zastrupljanje mozga... še zdej mi odmeva: "od pekla do raja, čutim, da se nama dogaja"... Ali je besedilo tako globoko, da ga ne razumeš ali pa tako plitvo, da ga ne razumeš.Če boš poskušala razumeti, obstaja nevarnost, da utoneš ali si zlomiš tilnik... Uff :xx!: full me je začel šraufat zdele! Saj veš no, support bacteria (aktimel ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Vsem zateženim pičkam, k misljo, da lahko svojo slabo voljo in frustracije na men izživljaljo, namenjam 2 besedi: get leid!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 seal Objavljeno Danes ob 21:41 Vsem zateženim pičkam, k misljo, da lahko svojo slabo voljo in frustracije na men izživljaljo, namenjam 2 besedi: get leid!!! Oni tip z tvoje prejšnje ikone je bil meni najlepši, pogrešam poglede nanj :xx!: Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Oni tip z tvoje prejšnje ikone je bil meni najlepši, pogrešam poglede nanj :xx!: who fuckin' cares!?!? pejt sexat bejba, ne pa da tle gor visiš pa gledaš slikce... js grem mal vun na teren mal se gont... bye bye Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 bye, bye, bye, bye komad Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 beda im home , nobenga ne poznam... pa ne da se mi pit...alkohola, se mi da kej druzga... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 enemu kekcu lažnivemu - zaleti se! ljubljanske pi.de ... :!!: mačhoonaa, dej vn iz sebe, dej razpištol se dej razpizdi, rasturi sam da se nauš razpočla al pa prdnla Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Seal tis tok odštekan zadnje cajte Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melody 10. marec 2006 Prijavi Deli 10. marec 2006 Ignoriram te z besedami, ne z mislimi. Samo toliko, da veš. Citiraj http://img244.imageshack.us/img244/3025/bannerfirsttoknowtk9.jpg Tres tres chic. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 vse skupi pošiljam k vragu Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Preselila bi te na Mars! x!x Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 punce ne se tok jezat, to škodi lepoti bolj da to jezo spravite v sex, to pa pripomore k lepoti Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Čuj, maš ti oni izrek: "Vse težave se rešujejo v postelji?" P.s. maddona Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 11. marec 2006 Moram ti povedat, da sm kr happy, da sva se takole "po naključju" srečala.... Lepo, da sva zakopala bojno sekiro.... You`re OK. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 eh, brezveze... škoda besed, truda, energije... ... novim izzivom naproti Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Vesela sem, da si z menoj, pomeniš mi vse in veliko več, kot si misliš. Stojiš mi ob strani, ko te potrebujem, znaš prisluhniti mojim težavam in veselju. Si ob meni ob vsakem trenutku, lepem ali manj lepem! Hvala ti, ker si ob meni in hvala ti, ker si z menoj! Prijateljica moja, kaj bi brez tebe! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 contesa welcome nice to see you Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Lia, hvala Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 ...contesa...wb.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Amis Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 11. marec 2006 Prijavi Deli 11. marec 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.