Skoči na vsebino

Če bi kdo komu rad kaj povedal ....

Larsy

Recommended Posts

Ljubezen moja je veliko več kot pomnim, sprašuješ se kaj to je? Tvoje misli in moje hrepenenje združita se v neskončnosti . Premalo besed poznam, ki opišejo najino ljubezen, saj veš kaj tisto je kar v duši mi prepeva in odmeva v najini neskončnosti!

Ljubiti tebe in biti ljubljen opoj je moj in duše moj razcvet. Saj ti si moj in jaz sem tvoja, kot ni bil še nihče doslej! xsrcx Moji ljubezni! x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

je ljubezen posestniški list...

izpisek v zemljiški knjigi...

si lahko bolj ali malo manj moj ...

si sploh lahko čigav...

si svoj ...

si res najlepše kar se lahko zgodi...

si lahko prepričan da te kaj svetlejšega lahko obsvetli...

si samo tišina

praznina

spokoj

enost

opoj

naključni popotnik na isti relaciji

v nepravi zgodbi

napaka režiserja

ki je zamešal

vloge

x8Dx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Lia :palec:

Ljubezni se ne da opisati, ne je okovati ker je samostojna in brezpogojna in ne potrebuje paznikov. xsrcx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Ljubezen je dajanje in jemanje, bluzimo vsi ki ljubimo in smo ljubljeni. To je dovoljeno vsepovsod kamor pride ljubezen. In ta ne pozna ovir! xsrcx

HONORE DE BALZAC

Vesela sem, da si z menoj, pomeniš mi vse in veliko več, kot si misliš. Stojiš mi ob strani, ko te potrebujem, znaš prisluhniti mojim težavam in veselju. Si ob meni ob vsakem trenutku, lepem ali manj lepem! Hvala ti, ker si ob meni in hvala ti, ker si z menoj! xsrcx Prijateljica moja, kaj bi brez tebe! x:Xx

Lepo napisano! xsrcx

Imam pa še nekaj za dodati...Vsak človek pride k tebi z določenim namenom in ko mene ne bo več ob tebi(ne si sedaj domišljat stvari....kot škorpijoni to radi počnete x;)x ), bo prišel kdo drug, ki ga boš takrat potrebovala. Ko nekoga izgubiš, ni konec sveta, veš. Čeprav se ti zdi nedopustno, ampak ta človek je pač odigral vlogo v tvojem življenju. x:Xx

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Si s tipom, ki naj bi te imel rad. Čustva so obojestranska. Le kaj na meni mu ni všeč? Da sem napadalno odkrita, povem kar si mislim, ni me strah ničesar skriti.... Vse to mu je zelo všeč, to je tisto, kar mu je najbolj všeč. Pustimo videz.

Nekaj pa me je begalo, mi dalo misliti da ni vse tako kot izgleda na prvi pogled. Ni me predstavil prijateljem, vedno 1001 izgovor. Pač ne želi, želi me imeti samo zase.

Nanese, da imamo babji večer in prijateljica moje prijateljice povabi nekaj frendov, nekateri izmed njih začuda poznajo mojega tipa, eni celo zelo dobro. In kaj slišim? Da jih jaz nisem želela spoznati, da sem se temu izogibala in bolj sem poslušala več stvari sem slišala o sebi, katere so mi bile popolnoma tuje. Pomislila sem, mogoče, pa je to druga oseba o kateri govorijo in ne jaz. Pa sem se motila in to zelo.

In zdaj vprašanje? Očitno se me sramuje, ne vem zaradi česa in me tudi ne zanima. Postavil je na laž najino dosedanje razmerje, najin odnos, ljubezen. Zakaj je z menoj, če ga pravzaprav motijo stvari zaradi katerih me ne želi predstaviti frendom. Naj sploh še izgubljam čas z njim, če misli, da sem nekaj kar nisem in nikoli ne bom. Nisem iluzionistka in ne vem če ni škoda moje energije in čustev. Bullshit! :xx!:

Punca, ne sekiraj se preveč. Če mu paše da te predstavlja frendom kot popolnoma drugačno, pa naj to počne....očitno se ima dečko še marsikaj za naučiti. Dost žalostno, da te ne zna prejeti takšno kot si. Sicer pa, saj si z njim, ne z njegovimi frendi....tako da, če mu ti ne bi bila všeč.....ne bi bil s tabo. Saj menda ni treba, da cel svet ve, da sta skupaj. Čimmanj, tem bolje....se vsaj ne morejo vtikati v vajino zvezo.

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Guest sstane
folk me ima za čarovnico... :lol: . :o|o:

P. S.

Eh, Sale, pa kaj bi to, da si le zdrava in bogata, ostalo bo že ;)

( Zdrava sol - konec )

folk me ima za čarovnico... :lol: . :o|o: jaz pa pojma o pojmu, tako kot vsi.. pismo cev lajf se je*em tako kot veliko folka, bi bilo čudno, če se ne bi nič naučila. mislim od vsega začetka... pridemo sem, znajdi se prilagajaj se in bodi maximum, če ne nisi nič, dobesedno so mi to tupili v glavo, doma so se kljub semu drli name, foter mlatil... v šoli zbadanje in nesprejemanje, pol se enkrat končno enemu zaupam trezna in me zmelje do temeljev. pa bodi normalen, če ti znese...zdaj pa fajt so smrti, resnično lahko ta hip umrem za kak višji cilj. tako sem si natrenirala karakter, in še bom.

na nož.

ah dej dej no x:Xx oni pač ne razumejo in se jim sploh ne sanjajo kaj zamujajo :2src: :2src: glavno da si sama s sabo pomirjena...druge pa pošl neka v tri krasne xcivx pa začni se družit s tačudnimi x:Dx x;)x

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

joj, Diana, lahko si vesela in hvaležna, da si taka, kot si, ne pa samo ena povprečna smrklja. Ljudem znaš prav lepo polepšati dan, in kar je glavno, znaš si sama narediti lep, nepozaben dan, in prefiltrirati vso nepotrebno čustveno kramo, katera se na ostale ljudi kar usede, in pol so vsi zasekirani in depresivni. In to ti vsi zavidajo, zato bi te radi naredili sebi podobne. NE PUSTI SE JIM, LOOSERJEM! x;)x Tudi če si čarovnica, si krasna čarovnica x:Xx x;)x
ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Včasih se počutim grozno, ker so okoli mene sami mrtvi ljudje. Nobene spontanosti, nobenega temperamenta, nobene karizme. Nobene strasti nimajo do ničesar, nobene volje do spontanega pobega stran od vsega, nobene čutnosti in moči.

In potem sem tu jaz... Ki sledim sebi, sledim soncu, sledim svojim sanjam... In včasih sem tako prekleto sama, ker ni nikogar, da bi me objel in mi povedal, da je vse v redu.

Nikogar ni, ki bi se z mano ponoči sprehajal in pil vino in jedel jagode. Ker so vsi ujeti v neke kalupe in so popolnoma nesposobni slediti svojim čustvom, željam in srcu.

Le kako bi se obnašali ljudje na kakem otoku, če bi bili čisto na samem, jih ne bi nihče opazoval. Verjetno bi se vsak upal spremeniti v otroka, se nasmejati soncu, ljubiti vsako majhno bitje in sproščeno uživati v vsakem trenutku, čutiti da so eno z svetom, z vsemi. xrainbowx

Tukaj, zdaj pa tega ne živimo, ker si ne upamo. xscratchx

:shsh: xrosex xrainbowx

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

Le kako bi se obnašali ljudje na kakem otoku, če bi bili čisto na samem, jih ne bi nihče opazoval. Verjetno bi se vsak upal spremeniti v otroka, se nasmejati soncu, ljubiti vsako majhno bitje in sproščeno uživati v vsakem trenutku, čutiti da so eno z svetom, z vsemi. xrainbowx

Tukaj, zdaj pa tega ne živimo, ker si ne upamo. xscratchx

:shsh: xrosex xrainbowx

jah, neb reku, da si ne upamo... ampak ljudje se dones preveč ženemo k materializmu... tok preveč, da za take stvari sploh ne vemo, da obstajajo, kot je : "ljubiti vsako majhno bitje in sproščeno uživati v vsakem trenutku, čutiti da so eno z svetom, z vsemi."

xrolleyesx

honor and respect

jah, neb reku, da si ne upamo... ampak ljudje se dones preveč ženemo k materializmu... tok preveč, da za take stvari sploh ne vemo, da obstajajo, kot je : "ljubiti vsako majhno bitje in sproščeno uživati v vsakem trenutku, čutiti da so eno z svetom, z vsemi."

:palec:

Ja, ampak ...zakaj?? Ker sledimo vsem tem družbenim merilom... xrolleyesx

"Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš."

men je pa ravno za vse.... vsega sm naveličan.... prou dol mi visi.... dobesedno x:Dx ni mi več do sexa, do žuranja, do avanturizma, ma nam naštevu.... v glavnem sm končno osvobojen tega sranja, tega svojega notranjega nemira in želja po tem.... zej se bom pa resno v knjige spravu, vso svojo energijo samo še v znanje.... dost vsega tega sranja, najedu sm se in sm happy x:)x
honor and respect

Guest sstane
men je pa ravno za vse.... vsega sm naveličan.... prou dol mi visi.... dobesedno x:Dx ni mi več do sexa, do žuranja, do avanturizma, ma nam naštevu.... v glavnem sm končno osvobojen tega sranja, tega svojega notranjega nemira in želja po tem.... zej se bom pa resno v knjige spravu, vso svojo energijo samo še v znanje.... dost vsega tega sranja, najedu sm se in sm happy x:)x

Boš res kaj prebral :8):

:palec: x:)x veliko uspeha

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...