Behemoth 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Jaz bi rad bil tvoj fant, kateremu boš lahko rekla da SI MOJ! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 še dobr, da preberem kak blog Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. junij 2007 Prijavi Deli 27. junij 2007 Oh, hvalabogu!Očitno Bog obstaja, da je uslišal moje prošnje Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
:)ribica 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Tale fotka mi ga pa ze cel jutr psihira.To kao od unga pajka na hrvaskm rata.Bom se morje zamenala ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 đizusfakinkrajst ribica, tole je hoax kar se CRO tiče, oz. od ugriza pajka, k žvi sam v parih državah USA (nek dol na vročini), tko da nič bat, ti le pejt na hrvaško morje, pa uživi x!x Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Ne prizadane me več ta tvoja taktika. Pri meni, ne vže več. Vso srečo,samo to ti res iz srca želim. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Ne prizadane me več ta tvoja taktika. Pri meni, ne vže več. Vso srečo,samo to ti res iz srca želim. Pusti stran ... Taktiziranje :xx!: . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 Sočustvujete z mano? Ja hvala.To je pa lepo od vas. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 Mantis, good luck! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. junij 2007 Prijavi Deli 30. junij 2007 V zraku je nek čuden naboj.Ja seveda,zrak bo kriv za to? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 http://www.heltperfekt.com/404.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Ej Behy, večkrat si odprem tvojo stran, da poslušam muzko. Mi včasih paše mal takega ritma. A komadov pa ne morem menjat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 Ej Behy, večkrat si odprem tvojo stran, da poslušam muzko. Mi včasih paše mal takega ritma. A komadov pa ne morem menjat?ooo me veseli, res super da ti je všeč ne, ne moreš menjat, ker lahko sam 1 glasbo predvaja naenkrat Drugače pa zdaj nekaj zajebava, tista stran, na katero sem gor dajal mp3-je je očitno se s5 zdrušila, ker mam ene 50 novih komadov take dance/trance/rave style, pa bi jih rad god dal , pa sveže novičke, skoraj vsak dan, no zdaj grem delat, pa članek ponavadi pri men traja, da nastane pa raziskovat malo treba tak da bo verjetno vsak drugi dan hehehehe No, ti kar pridi kaj poslušat gor, Behy's space je vedno odprt 24/7 hehehe samo za vas Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 1. julij 2007 Prijavi Deli 1. julij 2007 A samo tukaj napišem in ? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 v dveh dneh tolk naključ da to ni res... ma daj nooo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 ja, prej se bos obremenjevala, bolj bo zaleglo. () Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 oko sokolovo. me veseli, da s hecem jemljes. teb se da marsikaj rect. to mi je svec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 svech. sme. mroda. psoebej.ma zdej sploh nimam vec sam teh..sem vcer nekaj pisala, sploh nisem vedla, kaj sem hotla napisat! prakticno vse crke so ble narobe. (Rmerkur) ja sej merlin, to je znano, ja. pa tud zanimivo a ne... tile mozgani pa vse. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 a res, fak?jaz pa jih maram, se mi zdi tok... velicastno al kaksno. sam sej vem, da je to egoisticno.ce bi mela sadovnjak ipd., ce bi bla kmet, se mi najbrz ne bi zdele. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Pa retro venera se ni niti še začela ... :sori: damn, kaj me še čaka.Kaj naj pol jaz rečem, ki mi bo retro Venera šla čez natalno, OBENEM imam pa tranzitni Saturn v konjunkciji z natalno Venero? Da ne govorim še naprej, kaj mi dela Pluton na Venero ... A, a, a?Hočem, da mi vsi vrnejo ves denar, vse zapiske in če sem še kaj posodila, pa da mi ne bi kakšen bivši okoli skakal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Hočem, da mi vsi vrnejo ves denar, vse zapiske in če sem še kaj posodila, pa da mi ne bi kakšen bivši okoli skakal. Si pa zahtevna Bivši verjetno nimajo niti namena OKOLI tebe skakat ampak biti na tebi ali pa pod tabo Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 veš kaj, enostavno ne bom več posojala in pomagala tistim, ki nimajo nobenega odnosa do tuje lastnine in me ne spoštujejo, pa bo problem rešen. saj mi samo ena oseba dolguje denar, pa dohodnino čakam. pa en šrilančan, ki sem delala zanj, mi noče plačat za delo, opravljeno lani oktobra (prodajala nakit). bom v bodoče bolj pazila, če bom delala za tujce, ki so mi sicer na d nad simpatični in bi delala z njimi, sam ... o zapiskih pa ne bi. mogoče bi morala omejiti krog prijateljic-sošolk, ki jim pomagam pri študiju z dolgimi pogovori in nasveti po telefonu, tolažim zaradi nenarejenih izpitov in posojam zapiske, ki jih rabijo in nikoli več ne vrnejo, čeprav jaz sama teh izpitov niti še nisem šla delat, torej bom še rabila zapiske.SPOROčAM VSEM, čEPRAV NE BOSTE BRALE, DA ODSLEJ NIMAM VEč NIčESAR IN NE DAM NIčESAR, KER NIMATE ODNOSA DO MENE. HVALA LEPA. ta druga izjava pa - mi začne kar gnus vzbujat, pa nič nisi ti kriv , ker si to rekel, samo pač ... bivši majo itak nove ženske ali pa se smilijo kje samim sebi, pa mlade punce ganjajo, gnusi prekleti, saj so vsi neki taki ... kaj čm, saj mi ni treba bit sočutna, an? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Namenjeno Marsi in Mystici: Jst tud zadnje 2 let menjam črke, prej jih nisem. Kr naenkrat je pršlo obdobje, mater. Sam, jst velikrat, preden postnem objavo, preberem, kaj sm napisala, k so včas res cele mučke, pa pol popravm, da ni tolk napak. Aja, zdej bo še retro venera al kaj? Sam, zame more bit to dobr, glede na to, da je bla retro, k sm se rodila, a ne? Dvojno dobr. Tko sm se odločila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Jaz tud če preberem, spregledam kaj češ moj Neptunti buksl pa odrasti in odgovor, bemu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.