Gazelca 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Daj utihni že enkrat , pa prosim ne komentiraj vedno po nepotrebnem!!!! :xx!: Če ti jezik odpade,bom najsrečnejši človek na svetu! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 jaz pa bi bil če bi tebi obe roki odsekali oziroma da bi naredila samomor jebena dosada od ženske :vragec: :vragec: ????? Hudo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Ja, pa sem ti odpisala! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 Bom še enkrat Sej je blo kratko! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. julij 2007 Prijavi Deli 7. julij 2007 pa glih dans se je mogl ulit kot iz škafa, ko je zaključek lenta bomo pač v kaki oštariji zagreznal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/h030.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/a050.gif kaj je tale smesko? a sam slabo vidm al nc ne stekam? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 Po moje en, k je neki zajebu in mu je žal, pa je žalosten. Men na neki tazga liči. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 no ja, sej tko sem vidla prvi hip.ampak drugi sem pa cist neky desetga. enkrat, se v chatu, torej kakih 6 let nazaj al pa kej, k sem zmer mela kake smeske odstekane, recimo :>) al pa ÷) al pa :~) (ta ma kriv nos, kot jaz )..no in me je ena cist resno vprasala: ti zakaj pa das une znakce na konc? x:Dx a ni nad? in pol smo ji razlagal in crknl od smeha zravn..da mora dat tko glavo, mal postran in da a zdej vid?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 Ampak to velik folka ne ve. In pol se včas res vprašaš, bohve, če un ve...k kak sms pošlješ, pa pol na konc al pa . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 a dej!men se zdi cist odstekan da kdo ne ve. OO ;>) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 prav verjet ne morem, kako nekateri izsiljujejo pozornost,navržejo en brezvezen post, pa ni efekta, oz. nihče se ne obregne v napisano, pa dajmo hitro napisat še bolj brezvezen post, po možnost malce provokativen, in yeeesss, je že efekt, sla po pozornosti zadovoljena, mater majo eni prazne glave, in to znova in znova, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 Fak, kok bom enga prtegnla. Nesposobnež jedan, mamin sine in pezde! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 :vragec: Dejmo se fajtat! http://www.cosgan.de/images/smilie/boese/g060.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 kOk mI gre na jetra, zivce, zelodec, pljuca, srce, mozgane. ... nenehno pritozevanje, tarnanje, jamranje, kenjanje.. ma dej ne me basat!!!!!!presnet! kaj pa je tok tacga???? a je kdo lacen?ga zebe?je bolan?mora v parku spat? preklete polne riti! a se zacnem js prtozvat? pa pizdit!?a gremo tekmovat v *kdo je bolj bogi*???? ne k men je itak vse super.kaj pa je men, a ne?k mam "tok energije", k "sem blazna borka", k "sm tok... 'taka'". ma fak offff! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. julij 2007 Prijavi Deli 8. julij 2007 .....veš da sn meu že neki podobnga napisanga, pa pol nisn objavu, da neb blo hude krvi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 9. julij 2007 Prijavi Deli 9. julij 2007 berem in berem in se čudim ... pravzaprav me ne čudi. je že prav tako. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 10. julij 2007 Prijavi Deli 10. julij 2007 Večkrat si morem postavit tole vprašanje: Bi bilo to pomembno,če bi bil danes moj zadnji dan življenja? Matr kompliciram in dramatiziram....se obremenjujem... Za koga...za kaj...??? Brezveze vseskupi... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Odhajam Na počitnice in od tu Dost je blo. Čas za kaj novega Lep pozdrav!Katarina Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Fajn se mej Keti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Enako Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 uživi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Zadnji dan je najmanj pomemben od vseh dni.Raje poskrbi za ostale Ja vem,da je zadnji dan najmanj pomemben... ampak...fora je v tem ,da,če bi mi nekdo rekel danes je tvoj zadnji dan življenja, da bi ga maksimalno izkoristila..ne bi se obremenjevala z malenkostmi kot se vsak ljubi dan..Kapiš??Zato je to vprašanje čist na mestu... Defenitivno se morem manj obremenjevati... :xx!: Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 11. julij 2007 Prijavi Deli 11. julij 2007 Ja vem,da je zadnji dan najmanj pomemben... ampak...fora je v tem ,da,če bi mi nekdo rekel danes je tvoj zadnji dan življenja, da bi ga maksimalno izkoristila..ne bi se obremenjevala z malenkostmi kot se vsak ljubi dan..Kapiš??Zato je to vprašanje čist na mestu... Defenitivno se morem manj obremenjevati... :xx!:Vsak dan naj živimo kot zadnji. Tako bodi. Nekega dne bomo imeli prav....Vsak dan živeti maksimalno. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 13. julij 2007 Prijavi Deli 13. julij 2007 Čeprav si nemarno egoističen in ritolizniški.....te vseeno rada vidim. :xx!: Eh, dokler ne odpreš ust si čist ok. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.